100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.25

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Ofertele caselor de pariuri în prezent sunt foarte extinse, așadar uneori poate părea dificil să fi la curent cu toate piețele de pariere disponibile. Majoritatea pariorilor români preferă alegerile clasice, precum soliste, șansă dublă, pauză/final sau total goluri. Există însă și piețe de pariere mai puțin exploatate. Probabil mulți pariori evită această alegere, deoarece nu există o bună informare și nu înțeleg pe deplin tipul de pariu.

Dacă și tu ai unele neclarități în privința handicapului asiatic, atunci pariurionline.tv îți oferă toate explicațiile de care ai nevoie înainte de a plasa un pariu de acest tip.

În primul rând, trebuie să știi faptul că în principiu, handicapul asiatic se aseamănă cu cel european, dar există câteva diferențe majore. Tocmai aceste diferențe pot crea confuzii, așadar înainte de a explica handicapul asiatic -/+ 2.25, le vom reaminti.

Atunci când pariem pe handicap european, avem la dispoziție 3 variante: 1, X și 2. De cealaltă parte, handicapul asiatic presupune doar variantele 1 sau 2. O altă diferență importantă este evidentă în situația în care aruncăm o privire peste piața de pariere.

Dacă în cazul handicapului european valorile sunt date doar de numerele întregi, handicapul asiatic ne propune și valori precum 1.25, 1.75 sau în această situație 2.25.

O altă diferență extrem de importantă pe care o vom observa în a doua jumătate a articolului, este aceea că în cazul handicapului asiatic pariorul poate primi miza înapoi fie integral, fie parțial.

 

Ce presupune handicapul asiatic -/+ 2.25

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine acest tip de pariu handicap asiatic, vom exemplifica totul printr-un meci imaginar. Luăm un exemplu de partidă AC Milan vs Juventus pe care ne dorim să pariem 100 RON. În scenariul nostru, AC Milan va avea o cotă de 2.00 la victorie, în timp ce Juventus este cotată cu 3.10.

În continuare, avem două opțiuni de pariere. Putem miza handicap asiatic -2.25 pe AC Milan, echipa ce pornește cu prima șansă. În acest caz, milanezii au un dezavantaj de 2.25 goluri, iar pariul nostru are 3 posibile scenarii:

  • AC Milan se impune la minim 3 goluri diferență, pariul e declarat câștigător, iar pariorul primește 200 RON ( 100 x 2.00 = 200 RON)
  • AC Milan se impune la exact 2 goluri diferență, iar 50 RON sunt înapoiați în contul pariorului și 50 RON sunt pierduți (doar jumătate din miză se returnează)
  • AC Milan se impune la un singur gol diferență, partida se încheie la egalitate sau Juventus câștigă, iar pariul este pierzător.

A doua variantă de pariere este cea a handicapului asiatic de +2.25, însă de această dată pe Juventus. Din nou, pariul nostru poate avea 3 scenarii posibile:

  • Juventus câștigă, partida se încheie la egalitate sau AC Milan se impune la un singur gol diferență, pariul este câștigător, iar pariorul primește 310 RON (100 x 3.10 = 310 RON)
  • Juventus pierde la exact 2 goluri diferență, pariorul primește 100 RON (50 x 2.00 = 100 RON), iar jumătate din miză este returnată. Practic, vorbim de un câștig total de 150 RON și de un profit de 50 RON
  • Juventus este învinsă la 3 sau mai multe goluri diferență, pariul este pierzător.

 

Mai mult

Ce este handicapul Asiatic
Calculator handicap asiatic
Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european
Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 0.25
Ce înseamnă handicapul asiatic +0.5 și -0.5
Ce înseamna handicapul asiatic -/+ 0.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.5
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.00
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.5

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi