100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

LaLiga este una dintre cele mai importante campionate din Europa și din întreaga lume. Competiția a luat naștere în anul 1929, iar în prezent evoluează an de an 20 de echipe. Real Madrid este cea mai de succes formație din istoria LaLiga, Los Blancos candidând an de ani la titlu. Prima ligă spaniolă poate fi urmărită în direct în România, pe canalele Digi Sport și Orange Sport.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de LaLiga

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Chiar și după plecările lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, LaLiga a rămas una din preferințele de top pentru pariorii români. Evident, toți operatorii online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc oferă pariuri pe LaLiga atunci când vine vorba de fotbal. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga.

 

Superbet

Superbet este unul dintre cei mai importanți operatori online din România, fiind o casă de pariuri populară atât în offline, cât și în online. Am inclus acest operator în topul clasamentului în principal datorită promoției Super Avantaj. În momentul de față, dacă pariezi pe câștigătoarea unui meci din LaLiga, biletul este declarat câștigător cu mult înainte de fluierul final dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri.

Superbet, pariurionline.tv

În cazul în care nu ai încă un cont online la Superbet, îți poți deschide unul chiar acum și te poți bucura de un bonus de bun venit de 500 RON.

 

Betano

O altă casă de pariuri online la care este recomandat să mizezi pe LaLiga este Betano. O poți face cu un bonus de 500 RON și poți beneficia de foarte multe promoții. Vorbim despre dueluri cu marjă 0%, de promoția Avans de Două Goluri (asemănătoare cu cea de la Superbet) și de unele misiuni pentru duelurile importante. Spre exemplu, aproape de fiecare dată poți primi un bonus dacă plasezi un anume pariu pe El Clasico.

Betano, pariurionline.tv

 

Unibet

Unibet este de ani buni una din casele de pariuri favorite ale românilor. Oferta live este una extraordinară, iar meciurile de LaLiga se bucură de multiple piețe de pariere. Clienții noi au ocazia să își deschidă un cont online la Unibet și să beneficieze de un pariu fără risc în valoare de 300 RON.

Alți operatori online de top ce oferă piețe de pariere pe LaLiga sunt:

  • Fortuna
  • 888Sport
  • Netbet
  • Betfair
  • Casa Pariurilor
  • Sportingbet.

În cazul în care vrei să încerci o experiență pe o platformă de Exchange, îți poți deschide un cont la Betfair. Aceasta este singura casă de pariuri ce oferă în România o platformă de Betting Exchange.

 

Tipuri de pariuri disponibile pe LaLiga

Fiind o competiție atât de importantă, LaLiga are la dispoziție pariuri pre meci, live și pariuri antepost. În ofertă, pe lângă clasicele alegeri pe soliste, șansă dublă, handicap sau total goluri, există foarte multe pariuri speciale pe care poți miza. Ai ocazia să pariezi pe numărul de cornere, numărul de cartonașe, marcatori, pasatori decisivi sau chiar pe jucătorii care urmează să fie avertizați cu un cartonaș.

De asemenea, live poți miza în doar câteva secunde următoarea lovitură de colț sau următorul gol. În ceea ce privește pariurile antepost, clienții caselor de pariuri au ocazia să mizeze încă din luna August pe câștigătoarea următorului campionat, pe golgheterul competiției, pe cel mai bun pasator din LaLiga sau chiar pe unele transferuri.

Astfel de pariuri sunt disponibile pe tot parcursul unui sezon, iar cotele se actualizează de la o săptămână la alta, în funcție de evoluția echipelor. Înregistrează-te chiar acum la unul dintre operatorii online evidențiați mai sus și bucură-te de experiența pe care ți-o oferă LaLiga!

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot