100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri din România

Pariurionline.tv va prezenta în cele ce urmează, un ghid complet cu cele mai bune case de pariuri din România 2023. Cu ajutorul acestei recenzii puteți afla o listă completă a operatorilor online licență în țara noastră, avantajele și dezavantajele lor.

casa de pariuri

Lista caselor de pariuri

Last update at 1 iulie, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

Pariurionline.tv îți prezintă în cele ce urmează, un ghid complet cu cele mai bune case de pariuri din România 2023. Cu ajutorul acestei recenzii puteți afla o listă completă a operatorilor online licențiați în țara noastră, avantajele și dezavantajele lor. Vom discuta despre cum puteți alege cea mai bună casă de pariuri, ce bonusuri sunt disponibile, ce metode de depunere/retragere sunt incluse sau cum se prezintă aplicațiile de mobil.

Dacă te-ai decis să îți deschizi un cont online, însă nu ești hotărât ce casă de pariuri să alegi, te invităm să accesezi lista case de pariuri sportive online din România.

 

Ce este o casă de pariuri?

Casele de pariuri nu reprezintă doar o locație fizică, ci un concept. Practic, este locul unde pot plasa diverse pariuri în schimbul unei sume de bani. Casa de pariuri reprezintă o entitate ce pune la dispoziție o ofertă, cu mai multe piețe de pariere. Aceasta poate lua forma unei locații fizice sau a unei platforme web.

În cadrul casei de pariuri, clienții mizează o anumită sumă de bani pe sporturi celebre precum fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și așa mai departe. Uneori ofertele se întind și dincolo de sport, fiind disponibile deseori piețe de pariere din sfera politică sau cea a divertismentului.

Principiul funcționării unui pariu sportiv este destul de simplu. În cazul în care pariul stabilit de către client este declarat câștigător, casa de pariuri îi va distribui acestuia o sumă de bani. În caz contrar, clientul a pierdut miza inițială, acceptată de casa de pariuri.

În cazul fiecărei case de pariuri, există o limită minimă și maximă, atunci când vorbim de plasarea unui pariu. Mai mult decât atât, în cazul în care un client plasează constant sume extrem de mari, operatorul online își rezervă dreptul de a realiza unele investigații suplimentare.

 

Cum aleg casa de pariuri potrivită

Este greu de găsit o casă de pariuri perfectă din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea nu vei vedea niciodată recomandată o casă de pariuri drept ”cea mai bună”, ci ”printre cele mai bune”. Este adevărat, scopul lor este de a face bani, evident. În schimb, scopul clientului este de a învinge casa de pariuri și de a obține un profit.

Plecând de la ideea că nu există un operator online perfect, îți poți forma o idee despre cum să alegi casa de pariuri potrivită pentru nevoile tale.

 • Cote și piețe de pariere

Pariorii cu experiență cunosc faptul că piețele de pariere și cotele sunt printre cele mai importante criterii în alegerea casei de pariuri. În recenziile Pariurionline.tv, am încercat să scoatem în evidență aceste caracteristici. Aruncă o privire peste opțiunile pe care le ai, exact la sporturile pe care te interesează.

Ești un pasionat al pariurilor speciale? Vezi dacă operatorul online deține o ofertă complexă pentru pariurile pe cornere sau cartonașe. Îți dorești să pariezi pe Formula 1? Consultă lista operatorilor din România, pentru a vedea cu exactitate ce casă de pariuri oferă piețe de pariere pentru acest sport.

Cotele joacă și ele un rol important, deși per total ele sunt asemănătoare. Unele evenimente majore sau sporturi celebre pot face însă diferența, cu câteva sutimi. Tocmai de aceea este bine să arunci o privire peste cotele oferite de casele de pariuri.

 • Bonusuri și promoții

Nu este un secret faptul că toți pariorii sunt cu ochii pe Bonusurile de Bun Venit. Este o metodă a caselor de pariuri de a-și atrage clienții, cu sume sau pariuri gratuite oferite chiar la început.

Aceste promoții pot lua diferite forme și se acordă constant, pe parcursul unui an. Consultă recenziile operatorilor online din România, pentru a vedea care este Bonusul de Bun Venit ce ți se potrivește.

 • Securitate și siguranță

Pariorii au nevoie de securitate, atunci când se decid să își deschidă un cont, sau pariază într-o locație offline. Pentru a putea retrage fonduri, sunt necesare date reale de pe actele de identificare. Tocmai de aceea, trebuie atenție sporită la acest capitol, deoarece nimeni nu își dorește să își comunice CNP-ul, către o casă de pariuri ce nu funcționează legal.

Înainte de a deschide un cont online la pariuri, verifică mereu dacă acel operator deține o licență emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).

Mai mult decât atât, platforma trebuie să fie una sigură, deoarece pentru depuneri / retrageri, unii pariori aleg să folosească metoda cardului de credit / debit. Din nou, nimeni nu vrea să riște cu asemenea date extrem de importante.

 • Marjele caselor de pariuri

În principiu, casele de pariuri câștigă pe termen lung. Cum se poate acest lucru? Este vorba despre marja de profit pe care orice casă de pariuri o deține. Pe parcursul unei zile, puteți observa cotele partidelor cum fluctuează. Echipele pe care se pariază masiv încep să aibă o cotă din ce în ce mai mică. Acest lucru echilibrează cumva volumele plasate, deoarece pariorii nu vor mai dori să riște pe o cotă atât de mică.

Așadar, înainte de a-ți alege casa de pariuri potrivită, este bine să cauți operatorul cu cea mai mică marjă de profit.

 • Metode de plată

Deși marea majoritate a pariorilor decid să își alimenteze contul și să retragă cu ajutorul cardului de credit / debit, există multe alte opțiuni. Cont bancar, Paysafecard, Neteller sau Skrill sunt doar câteva dintre ele. Nu toate casele de pariuri au însă aceleași metode de depunere sau retragere.

În recenziile Pariurionline.tv vei putea găsi cu exactitate fiecare metodă a fiecărei case de pariuri licențiată în România.

 • Oferta LIVE și streaming

Pariorii care decid să își deschidă un cont online, sunt atrași în primul rând de oferta LIVE. Unele case de pariuri au mai multe piețe de pariere, altele mai multe competiții și sporturi, iar altele dețin supremația la nivel de cote. Trebuie să compari toate aceste criterii și alegi cea mai bună casă de pariuri pentru tine.

Streaming-ul LIVE este din ce în ce mai dezvoltat printre casele de pariuri din România. Clienții își doresc să urmărească în direct evenimentele favorite.

 • Serviciu clienți

Platformele online sunt bine optimizate, iar procesele de înregistrare / pariere / depunere / retragere sunt ușor de parcurs. Se poate întâmpla însă să apară o eroare, iar pariorul are nevoie de tot suportul disponibil.

Acesta este un alt criteriu important pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi casa de pariuri potrivită. Unii operatori oferă suport telefonic, alții prin intermediul email-ului, iar orarul poate varia de la o casă de pariuri la alta.

 

Cum îmi deschid un cont la o casă de pariuri online?

În momentul în care te decizi să faci trecerea din offline în online, trebuie să parcurgi un proces de înregistrare, pentru a putea plasa pariuri. Acesta este unul destul de ușor, iar Pariurionline.TV îți explică exact cum îl poți efectua:

 1. Alege casa de pariuri potrivite. Această recenzie este menită să te ghideze în alegerea ta.
 2. Accesează site-ul sau aplicația mobilă a operatorului online
 3. Apasă pe butonul ”ÎNREGISTRARE” și completează formularul afișat. Sunt necesare date reale de pe documentele tale de identificare
 4. Finalizează înregistrarea
 5. Verifică-ți contul, prin intermediul e-mailului sau prin SMS.
 6. Efectuează prima depunere, cu ajutorul metodelor disponibile.
 7. După ce banii au fost virați în cont, poți plasa primul tău pariu.
 8. Efectuează verificarea KYC, pentru ca ulterior să poți efectua o retragere.

 

Cele mai bune case de pariuri din România

Cele mai bune site-uri de pariuri din Romania

Trebuie să precizăm un lucru foarte important, înainte de toate. Pe site-ul Pariurionline.TV sunt prezentate doar case de pariuri ce funcționează legal în România, având o licență activă emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN).

Părerile pariorilor diferă, așadar nu există numărul 1 atunci când discutăm despre cele mai bune case de pariuri din România. Alegerea este a fiecăruia, după consultarea ofertelor tuturor operatorilor online.

#1 Betano

Betano reprezintă un nume des întâlnit printre pariorii din România. Operatorul online are o conexiune strânsă cu sportivii și brandurile de renume din sportul românesc, stabilind parteneriate cu Universitatea Craiova sau FCSB.

Platforma este una excelentă, cotele sunt pe măsură, iar bonusurile și promoțiile îi determină pe pariori să își deschidă un cont. Betano oferă un Bonus de Bun Venit de 100% la prima depunere – în limita a 500 RON. De asemenea, promoția ”Avantaj 2 goluri” este un mare plus pentru microbiști.

#2 Superbet

Superbet este printre singurele case de pariuri din România ce operează atât în offline, cât și în online. În ultimul deceniu acest operator a continuat să se extindă cu locațiile stradale, fiind în topul preferințelor românilor.

Trecerea în online a fost una de bun augur, cu atât mai mult cu cât clienții pot depune și retrage fonduri chiar din locațiile offline. Evenimentele transmise LIVE, cotele excelente, promoțiile constante și Super Social reprezintă câteva dintre motivele pentru care pariorii din România recomanda Superbet.

#3 Unibet

Unibet este printre cei mai vechi operatori online din domeniu. Compania a luat startul în 1997, acumulând peste 20 de ani de experiență. În prezent acest operator online activează în România cu o licență emisă de ONJN și se află în topul preferințelor pariorilor români.

Printre avantajele acestui operator se numără cotele de top, pariurile gratuite oferite constant și o aplicație de mobil bine optimizată.

#4 Netbet

Netbet este o prezență puternică pe piața jocurilor de noroc din România. Compania funcționează cu o licență emisă de ONJN, valabilă până în anul 2026. Programul de fidelitate și promoțiile constante îi determină pe pariorii români să apeleze la serviciile acestui operator online.

#5 Fortuna

Fortuna reprezintă un alt operator online, care oferă clienților locații offline. Agențiile Fortuna au preluat fostele locații Public Bet, iar mai târziu au lansat platforma eFortuna. Pariorii au ocazia să depună și să retragă fonduri chiar din casele de pariuri stradale.

#6 Betfair

Betfair se remarcă în primul rând prin platforma de Betting Exchange. Vorbim de singura casă de pariuri online din România cu astfel de opțiuni, în care pariorii au practic ocazia sa mizeze unul împotriva celuilalt.

#7 888

888Sport reprezintă un operator online cu o experiență uriașă pe piața jocurilor de noroc. Acesta oferă o platformă destul de ușor de accesat, asemănătoare cu cea a celor de la Unibet. Bonusul de Bun Venit este nul foarte generos, de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON.

 

Cele mai bune site-uri de pariuri: o comparatie

Boomaker

Nr. de sport

Bonus de bun venit

Jocuri de noroc live

Aplicatie mobila

Depozit minim

Retragere minimă

888sport pariuri internaționale

30+

100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON

Da

Da

40 RON

40 RON

unibet pariuri internaționale

30+

100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON

Da

Da

25 RON

65 RON

Megapari, PariuriOnline.tv

30+

100% Bonus de bun venit până la €300

Da

Da

5 RON

10 RON

Favbet, pariurionline.tv

20+

100% până la 1000 RON la prima depunere

Da

Da

20 RON

20 RON

Netbet, Pariuronline.tv

30+

Pariu gratuit de 500 RON fără risc

Da

Da

20 RON

20 RON

 

Sporturi pe care poți paria în România

Ofertele cele mai bune case de pariuri din România sunt foarte generoase, atunci când vine vorba de sporturi. Evident nu pot lipsi sporturi celebre precum fotbal, handbal, baschet, volei sau hochei. Trebuie să știi însă faptul că piețele de pariere se extind mult mai mult de atât.

Clienții operatorilor online de pe teritoriul țării noastre pot plasa pariuri pe box, Formula 1, fotbal american, snooker, ciclism, biatlon, arte marțiale, crichet, darts, golf, K1, eSports, patinaj, șah, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi fond sau chiar tenis de masă.

 • Fotbalul, opțiunea numărul 1 în România

La fel ca în marea majoritate a țărilor europene, românii au o afinitate pentru sportul rege – fotbalul. Cei născuți înainte de 2000 au amintiri frumoase legate de generația de aur a naționalei României de la Campionatul Mondial din 1994 și Steaua București cu al său trofeu din 1986.

Liga 1 a României atrage interes săptămânal, fie că vorbim de pariuri clasice pe câștigătoare & goluri sau pe pariuri speciale pe cartonașe & cornere.

 • Tenisul, la mare căutare

Tenisul feminin din România a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimul deceniu, datorită Simonei Halep. Fostul număr 1 mondial a purtat cu mândrie drapelul la turneele de Grand Slam. Alături de ea, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan sau Irina Begu au contribuit la creșterea popularității tenisului în ultimii ani, în România.

 • Pariuri pe sporturi americane

Nu sunt puțini fanii sporturilor americane în România. Mii de pariori aleg să plaseze pariuri și să urmărească LIVE evenimente din NHL, NBA, NFL sau MLB. Hocheiul, baschetul, fotbalul american și baseball-ul sunt la mare căutare.

Evenimente importante precum Super Bowl au an de an o acoperire largă în ofertele caselor de pariuri online licențiate în România. O bună parte dintre clienți decid să parieze constant și pe campionatele interne de hochei sau baschet.

 

Bonusuri case de pariuri România

În momentul de față, toți operatorii online de pariuri din România oferă bonusuri și promoții. Este o metodă eficientă de a păstra o relație excelentă între casa de pariuri și client.

De obicei, atunci când un potențial client decide să își deschidă un cont online, acesta consultă bonusurile disponibile la fiecare operator.

✔ Bonusul de bun venit

Acest tip de bonus este acordat exclusiv clienților noi, în momentul în care își deschid un cont online. Bonusul de bun venit poate lua forma unei sume cash, a unui pariu gratuit sau a unor rotiri gratuite.

✔ Pariu gratuit

Pariul gratuit este cunoscut și sub denumirea de Freebet. Acesta constă într-o sumă de bani atribuită de casa de pariuri. În cazul în care pariul plasat cu ajutorul acestei promoții este declarat câștigător, clientul poate rămâne cu câștigul (nu și cu miza inițială).

✔ Bonusul fără depunere

Acest tip de bonus este asemănător cu cele prezentate mai sus, însă el se acordă fără o depunere în prealabil (spre deosebire de bonusul de bun venit).

✔ Bonus Cashback

Bonusul Cashback are o caracteristică aparte – aceea de a returna o parte din miză, în cazul în care pariul plasat este declarat pierzător. Acest procent de returnare poate varia de la 25% la 100%.

✔ Pariu fără risc

Spre deosebire de bonusul cashback, în cazul pariului fără risc nu poți pierde nimic. După cum spune și numele – este practic ”fără risc”. Miza se va returna integral în contul jucătorului, fie sub formă de bani cash, fie sub formă de bonus.

✔ Bonus de reîncărcare sau recomandare

În momentul în care recomanzi prin intermediul unui link personalizat, un operator online prietenilor tăi, poți fi recompensat cu un anumit bonus. În cazul bonusului de reîncărcare, acesta constă într-o sumă de bani acordată de către casa de pariuri, unui client ce nu și-a mai alimentat contul de mult timp.

Uneori, operatorii online din România pot acorda bonusuri pentru primul pariu efectuat pe o platformă mobilă sau pentru clienți VIP (doar în cazul caselor de pariuri ce dețin un astfel de program VIP). Nu în ultimul rând, în timpul competițiilor sau evenimentelor sportive importante, poți beneficia de cote speciale – mult mărite.

 

Casele de pariuri legale din România

Pentru a putea funcționa din punct de vedere legal în România, orice casă de pariuri are nevoie de licență emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). Înainte de a te decide să pariezi la un anumit operator online, consultă cu foarte mare atenție acest criteriu.

Conform reglementărilor în vigoare, cetățenii români trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani pentru a putea paria legal. În acest moment, următoarele case de pariuri operează pe teritoriul țării noastre:

 • Betano
 • Sportingbet
 • 888Sport
 • Netbet
 • Favbet
 • Getsbet
 • Publicwin
 • Winbet
 • Superbet
 • Casa Pariurilor
 • Baumbet
 • Betfair
 • Unibet
 • Fortuna
 • Admiral
 • PokerstarsSports
 • Maxbet
 • Stanleybet
 • Mozzard
 • Efbet
 • Winmasters

 

Metode de depunere/retragere la pariuri România

Atunci când alegeți cel mai bun site de pariuri, trebuie să fii atent la acest aspect, al metodelor de depunere/retragere de fonduri. Marea majoritate a operatorilor online din România oferă aceleași metode, însă există și excepții. În principiu, pentru a putea depune sau retrage fonduri, poți opta pentru:

➜ Cardul de credit / debit

➜ Transfer bancar

➜ Skrill / Neteller

➜ Paysafecard

➜ Terminale în locații stradale (la casele de pariuri ce dețin și locații offline)

 

Case de pariuri cu aplicații mobile

Tehnologia a evoluat atât de mult, încât este mai simplu ca niciodată să pariezi din orice loc. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația mobilă a operatorului tău online, să te conectezi, să depui fonduri și să pariezi.

Fie că ești acasă sau în oraș, poți urmări LIVE mii de evenimente sportive și poți paria în doar câteva secunde. Unii operatori online au aplicații mobile disponibile pe iOS / Android, unele doar pe iOS, iar altele pot necesita fișiere de tip .apk, pentru a putea fi accesate pe Android. În acest moment, următoarele case de pariuri dispun de aplicații mobile:

📱 Betano (iOS & Android)

📱 Superbet (iOS & Android)

📱 Unibet (iOS & Android)

📱 Sportingbet (iOS & Android)

📱 Publicwin (iOS & Android)

📱 Winmasters (iOS & Android)

📱 Betfair (iOS & Android)

📱 Netbet (iOS & Android)

📱 888Sport (iOS & Android)

📱 Maxbet (iOS & Android)

📱 Stanleybet (iOS & Android)

📱 Casa Pariurilor (iOS & Android)

📱 Mozzart (iOS & Android)

📱 PokerstarsSports (Android)

📱 Fortuna (iOS)

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
5/5
1 vote
FAQ. Întrebări frecvente
 • Poți obține profit din pariuri sportive?

  Da, pariatul îți poate aduce un profit pe termen lung, însă nimeni nu poate asigura câștiguri. Pentru a putea să îți mărești șansele de a face bani din pariuri, trebuie să alegi cel mai bun operator online și să îți alcătuiești o strategie bine pusă la punct.

 • Cum să încep în pariuri sportive?

  Înainte de a plasa primul tău pariu, este bine să te familiarizezi cu toți termenii. Pariurionline.Tv vine în ajutorul tău cu Școala de Pariuri – un ghid complex despre acest domeniu.

 • Cum pot paria mai bine?

  Chiar dacă ești la început sau ai acumulat experiență, mereu este loc de mai bune. Învață din trecutul tău și accesează site-ul Pariurionline.Tv, pentru a vedea cele mai bune sfaturi din pariuri sportive.

 • Cât ar trebui să pariez?

  Sumele mizate depind în funcție de fiecare parior și de bugetul său. Trebuie să ai mare grijă atunci când îți stabilești bugetul, deoarece nu este indicat să pariezi banii pe care nu îi poți pierde. Pe site-ul nostru vei găsi sfaturi utile despre cum să îți administrezi banca.

 • Pe ce sport este bine să pariez?

  Casele de pariuri online din România oferă o arie largă de selecții, atunci când vine vorba de pariuri sportive. Cel mai bine este să pariezi pe sportul pe care îl urmărești des. În acest mod te vei putea ajuta de informații concise. În timp ce marea majoritate a pariorilor aleg să mizeze pe fotbal, pasionații sporturilor americane sunt mult mai concentrați pe NBA, NHL sau NFL.

 • Ce pariuri pot plasa?

  Piețele de pariere sunt vaste, atât pre-meci, cât și LIVE sau antepost. Poți paria pe câștigătoarea evenimentului, pe totalul de goluri, pe handicapuri, pe cartonașe & cornere și nu numai.

 • Cum pot ”citi” cotele?

  Dacă ești nou în domeniul pariurilor sportive, este evident că vei avea dificultăți în înțelegerea cotelor. Vei găsi însă informații pe site-ul nostru, cu privire la acest aspect.

 • Ar trebui să plătesc pentru ponturi sportive?

  Internetul este suprapopulat de către așa ziși profesioniști, care sunt gata să îți ofere ponturi sigure, cu un profit ușor, în schimbul unei sume de bani. Evident, informațiile profesioniștilor din avancronici pot necesita o sumă de bani, însă ai mare grijă pentru a putea face diferența între informații care să te îndrume și ponturi sigure pe care să plasezi orbește.

 • Trebuie să fiu un expert pentru a plasa pariuri sportive?

  Nu trebuie să ai toate informațiile și ani de sport în spate, însă este bine să fii familiarizat cu sportul pe care urmează să plasezi pariuri. Analizarea informațiilor și a statisticilor este mult mai ușoară, atunci când înțelegi cu exactitate pe cine pariezi.