100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Dacă citești acest articol,  probabil ți-ai deschis un cont online la pariuri sportive sau intenționezi să o faci și vrei să explorezi opțiunile de alimentare a contului. Acest domeniu se dezvoltă de la an la an, iar agențiile stradale de pariuri au tot mai multe alternative. Casele de pariuri ce și-au desfășurat activitatea ani de zile în offline au observat o migrație în masă din partea pariorilor către sfera online.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Smith & Smith

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Pentru că există însă mulți pariori ce preferă încă agențiile stradale, acești operatori nu și-au închis locațiile offline. Ba din contră, au ales în paralel să lanseze o platformă online și aplicații mobile pentru Android sau iOS. Ce se întâmplă însă în cazul în care o casă de pariuri nu deține locații stradale, iar clienții își doresc să depună bani cash fără a implica o bancă? În acest caz au apărut diferite metode mai extravagante, una dintre ele fiind Smith & Smith.

Dacă nu ai încă nicio idee despre această modalitate de plată, pariurionline.tv vine în ajutorul tău! În următoarele rânduri poți afla toate detaliile despre Smith & Smith, un scurt istoric, dar și cele mai bune case de pariuri care oferă posibilitatea de a depune prin această metodă.

 

Ce este Smith & Smith?

Smith & Smith este o companie românească ce a luat naștere în anul 1999. În cei peste 20 de ani de activitate, acest procesator de plăți a pus bazele a peste 100 de agenții stradale. Evident, principalul sediu de operare este în România, dar la nivel global există peste 300.000 de punct de acces, prin intermediul unor parteneri străini precum MoneyGram, I-transfer sau Euronet.

Smith & Smith procesează plăți în lei, euro, dolari și lire sterline. Se acceptă plăți cash într-un sistem asemănător cu cel Wester Union sau MoneyGram. Este așadar alegerea potrivită pentru pariorii care își doresc să își alimenteze contul online fără un intermediar precum banca.

Anul 2011 a fost cel în care BNR (Banca Națională Română) a autorizat Smith & Smith drept instituție de plată. Peste 7 milioane de tranzacții sunt procesate de către companie, iar în România clienții au la dispoziție agenții deschise zilnic, unele chiar și cu un program de 12 ore.

 

De ce să utilizezi metoda Smith & Smith la pariuri sportive?

Serviciul de plată Smith & Smith este unul sigur, conceput să le ofere încredere clienților. Deoarece compania este membră SWIFT are ocazia să genereze un cod IBAN pentru persoanele fizice. Mai mult decât atât, se oferă ordine de plată, așadar serviciile sunt asemănătoare cu cele ale unei bănci clasice.

Rapiditatea caracterizează acest procesator de plăți, pentru că tranzacțiile se realizează aproape instant. În plus, serviciul este disponibil online și este accesibil atât de pe un computer, cât și de pe o tabletă sau un smartphone.

Nu în ultimul rând, vorbim despre o companie autohtonă, iar clienții au tendința să aibă mai multă încredere într-un serviciu ce provine din propria țară. Experiența ultimelor două decenii ne determină să recomandăm această metodă de depunere în cadrul pariurilor sportive.

 

Case de pariuri care acceptă metoda Smith & Smith

Dacă te numeri printre cei care și-au propus să își alimenteze contul online la pariuri sportive prin intermediul metodei Smith & Smith, mai întâi trebuie să consulți lista operatorilor online pentru a observa unde mai exact poate fi utilizată.

O casă de pariuri recomandată de noi este Netbet. Acest operator își întâmpină noii clienți cu un pariu gratuit în valoare de 500 RON. De asemenea, te poți bucura de piețe de pariere multiple și oferte excelente pe live.

După ce ți-ai deschis un cont la Netbet, asigură-te că ai parcurs procesul de verificare KYC. Fără acesta, nu ar trebui să te obosești să îți alimentezi contul, deoarece nu vei putea efectua retrageri, iar după 30 de zile contul tău va fi închis automat. Mai mult decât atât, fondurile rămase în cont se vor rambursa automat în bugetul statului român.

Dacă totuși ai parcurs cu succes acești pași, atunci poți depune prin intermediul locațiilor Smith & Smith. Tot ce trebuie să faci este să selectezi această metodă, să te deplasezi într-un punct corespunzător alături de un act de identitate și suma de bani dorită.

În cazul Netbet, poți depune între 50 RON și 40.000 RON. În ceea ce privește taxele pentru această metodă, le găsești afișate pe site-ul oficial. Din câte știm, depunerile cu numerar în cont și administrarea contului nu sunt taxate. În schimb, se taxează cu 0,4% retragerea de numerar din locații stradale și cu 2 lei transferurile de la ghișeu între două conturi Smith & Smith.

Un alt operator online popular la noi în țară ce permite alimentarea contului prin Smith & Smith este Publicwin. Această casă de pariuri operează pe teritoriul României cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Pariorii au la dispoziție peste 100 de locații stradale și o platformă online ce a fost lansată în anul 2017.

Publicwin are unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit de pe piață, oferind 200% la prima depunere, în limita a 2000 RON. În cazul în care te decizi să îți alimentezi contul prin intermediul Smith & Smith, trebuie să știi că poți depune minim 50 RON și maxim 15.000 RON.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot
  • Este sigur să utilizezi varianta de plată Smith & Smith?

    Smith & Smith reprezintă una dintre cele mai sigure procesatoare de plăți. Toate tranzacțiile sunt supravegheate și există un certificat SSL care criptează informațiile printr-o cheie privată și una publică.

    Nu în ultimul rând, la înregistrarea unui cont este necesară o copie a actului de identitate și o parolă ce conține minim 8 caractere.

  • Pot efectua retrageri prin Smith & Smith?

    Răspunsul este „Da”, așadar vă puteți bucura de eventualele câștiguri în locațiile Smith & Smith. Procesul este asemănător cu cel al depunerilor, compania punând la dispoziție bani cash.