100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Evoluția pariurilor sportive este evidentă de la an la an. Noile curente în materie de piețe de pariere le pun provocări marilor case și aceștia le acceptă pentru a oferi diversificare clienților. Pe lângă piețele multiple de pariere și posibilitatea de a paria de oriunde și oricând, casele de pariuri s-au orientat și către o facilitate mai mare în ceea ce privește alimentarea conturilor online.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Bitcoin

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

O mulțime de case de pariuri și-au câștigat clienții în principal în mediul offline, respectiv în agențiile fizice, însă s-au extins și în mediul online, acolo unde au descoperit și mai mulți clienți. Pentru a le oferi o și mai bună experiență utilizatorilor, majoritatea operatorilor online au mai multe posibilități de a alimenta contul. Aici vorbim despre clasicul transfer bancar sau cardul de credit ori de debit.

În plus față de aceste modalități de a-ți alimenta contul, ai ocazia de a transfera bani prin portofele electronice, direct de la agențiile fizice (dacă există) și nu în ultimul rând prin Bitcoin. Criptomoneda Bitcoin a luat amploare în ultimii ani și tot mai multe plăți se fac prin intermediul ei. Nici domeniul pariurilor sportive nu a rămas în urmă, unele case oferind deja această posibilitate.

Așadar, de pe orice dispozitiv mobil, prin aplicațiile puse la dispoziție de site de pariuri online poți dispune de suma necesară în contul tău, chiar și prin Bitcoin. Mai jos, pariurionline.tv îți oferă informații despre casele de pariuri unde poți face această tranzacție și câteva detalii importante despre această criptomonedă.

 

Ce este Bitcoin?

În secolul vitezei vorbim doar despre rapiditatea cu care poți face orice. Găsești ușor informații despre orice, plătești cu cardul, plătești prin criptomonede și poți cumpăra chiar și case cu acestea. Înainte de a face o tranzacție prin Bitcoin, haide să vedem ce este de fapt.

Bitcoin este reprezentat de un sistem de plată electronic descentralizat. A fost înființat în anul 2009, de către Satoshi Nakamoto și a avut o creștere fulminantă în ultimii ani. Prețul său imens a adus zeci de mii de dolari în conturile deținătorilor, urmând ca și cei mai mici investitori să apeleze la cumpărarea unei părți din această monedă.

Criptomonedele reprezintă o alternativă mai sigură a plăților clasice, la baza lor fiind un blockchain. Este foarte important să nu confunzi monedele digitale cu cele virtuale. Criptomonedele sunt digitale, iar sistemul lor de operare este unul bazat pe criptografie, de unde provine și numele lor.

 

De ce să utilizezi Bitcoin la pariurile sportive?

Acum că ai făcut puțină cunoștință cu Bitcoin, iată de ce este mai facil să utilizezi această metodă de plată pentru alimentarea contului, în detrimentul plăților clasice cu cardul sau bani cash. Foarte multe persoane nu au încredere în acest sistem, însă doar dacă nu cunosc suficient de bine domeniul.

Bitcoin îți oferă în primul rând anonimat. Criptomonedele sunt descentralizate, lucru total diferit față de transferurile bancare. Scopul lor este de a oferi siguranță și anonimat în același timp pentru fiecare utilizator.

Deși această criptomonedă și nu numai generează anonimat pentru utilizatori, totodată tranzacțiile sunt vizibile. Dacă vei face o plată prin intermediul Bitcoin, aceasta este stocată în blockchain. Pentru că este un sistem descentralizat, vor fi afișate doar coduri din cifre și litere. Acest lucru înseamnă că nu va fi vizibilă persoana care a efectuat tranzacțiile. Ne întoarcem bineînțeles, la anonimat.

Rapiditatea este o mare caracteristică a Bitcoin și a restul criptomonedelor. Contractele inteligente au capacitatea de a rula instant, iar timpul de așteptare pentru efectuarea tranzacțiilor este redus considerabil.

Aceste avantaje sunt tocmai ceea ce nu oferă plățile clasice, acolo unde nu ai parte nici de anonimat, nici de transparența și în niciun caz de rapiditate. Din acest motiv, creșterea utilizatorilor în ceea ce privește Bitcoin este atât de mare. Plățile la pariuri sportive cu această monedă digitală se efectuează instant, fără să îți faci griji că nu vei beneficia de bani imediat.

Ca și orice altă metodă de plată, cea prin Bitcoin are și dezavantaje. Complexitatea procesului pentru începători, crearea unui portofel electronic sau înregistrarea pe diferite platforme pot fi cele care te împiedică să folosești această variantă pentru pariurile sportive. Totuși, ține minte că există o mulțime de tuturoriale care te îndrumă către ceea ce trebuie să faci.

 

Case de pariuri din România care acceptă Bitcoin ca metodă de plată

Pentru că domeniul criptomonedelor este încă un subiect nou la noi în țară, singurul operator online unde poți alimenta prin această metodă este Megapari.

Apărută recent, Megapari îți oferă posibilitatea de a depune bani prin Bitcoin, cât și alte 43 de alte metode. Bitcoin nu este singura criptomonedă, însă este cea mai utilizată. Depunerea se realizează după ce ți-ai creat un cont și după ce ai finalizat procesul de verificare KYC. Apoi, va trebui să mergi la secțiunea de depunere și să alegi ca metodă de plată Bitcoin. Acolo vei introduce toate detaliile necesare, urmând ca și contul tău să fie imediat alimentat.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot
  • Pot fi sigur de valoarea Bitcoin?

    Poate cea mai întâlnită întrebare este cea despre valoarea unei criptomonede, unde bineînțeles se încadrează și Bitcoin. Piața lor este una speculativă și nu oferă vreo siguranță privind valoarea. Această criptomonedă a primit în timp mii de valori, de la doar câțiva cenți, până la câțiva zeci de mii de dolari. Este doar decizia ta asupra timpului în care păstrezi o criptomonedă în portofelul tău și când crezi că aceasta este suficient de valoroasă încât să depui prin ea sau să o vinzi.

  • Se pot efectua retrageri prin Bitcoin?

    Înainte de a vorbi despre retrageri e cazul să discutăm despre adopția acestei metode. Foarte puține persoane sunt deschise către acest subiect și utilizează Bitcoin ca metodă de plată. Încă nu știm dacă procesul de retragere este posibil, așadar te poți rezuma doar la depunere.

  • Este sigur Bitcoin?

    Fraudele apar peste tot și se poate întâmpla să nu mai dispui de ceea ce ai în portofelul electronic. Necesită o atenție sporită să verifici dispozitivele prin care te conectezi și adresele la care trimiți. În caz contrar, nu te mai poți bucura de criptomonedele tale.