100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Premier League este competiția numărul 1 în Europa, cel puțin din punct de vedere al sumelor amețitoare al fotbalului englez. Competiția în forma actuală a luat naștere în anul 1992, însă Asociația de Fotbal Engleză își are originile în anul 1888. Începând cu sezonul 2008/2009, profiturile totale au crescut enorm, ajungând chiar la 2 miliarde de lire sterline pe sezon.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de Premier League

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În formatul Premier League, Manchester United este cel mai de succes club având un avans considerabil față de formații precum Manchester City, Chelsea, Arsenal sau Liverpool. Cu atât de mulți granzi și superstaruri de talie mondială, este evident de ce Premier League se află în topul preferințelor pariorilor români. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League.

 

Betano

Betano este unul dintre cei mai importanți operatori online licențiați în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Clienții noi sunt întâmpinați cu un bonus de 500 RON pe platforma sportivă. Premier League are o acoperire foarte mare în oferta Betano, fiecare meci punând la dispoziție peste 600 de piețe de pariere.

Betano premierleague, pariurionline.tv

Sunt disponibile în primul rând alegeri clasice, însă și pariuri speciale de cote foarte mari, perfecte pentru a dinamiza experiența din Premier League. De altfel, există și evenimente cu marjă 0% și ai ocazia să adaugi până la 4 pariuri la același eveniment, cu opțiunea BetCombo. Nu uita nici de promoția Avans de Două Goluri cu ajutorul căreia la unele meciuri poți câștiga biletul înainte de final, dacă mizezi pe victoria unei echipe și aceasta conduce cu minim două goluri avans.

 

Superbet

Superbet a intrat în topul preferințelor pariorilor români prin sutele de locații stradale disponibile pe teritoriul României. Compania a decis să facă trecerea și în online, iar acest lucru a fost benefic. Introducerea platformei de SuperSocial a ajutat la creșterea în popularitate a platformei, deoarece pariorii au ocazia să își distribuie biletele, să aprecieze și comenteze alte bilete sau să se consulte cu prietenii.

O promoție foarte utilă pentru cei care doresc să mizeze pe Premier League este Super Avantaj. Cu ajutorul ei, un pariu plasat pe câștigătoarea meciului sau pe șansă dublă (1x, x2) poate fi declarat câștigător înainte de fluierul final dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri.

superbet premierleague, pariurionline.tv

 

Unibet

Unibet este un operator online important de pe piața jocurilor de noroc din România. Această casă de pariuri se remarcă printr-o ofertă extinsă, streaming live și funcția de cashout care este bine optimizată. În cazul în care te decizi să pariezi pe Premier League, îți poți deschide un cont online și te poți bucura de un bonus de 300 RON.

În timpul meciurilor, ai la dispoziție foarte multe pariuri speciale precum următorul corner, minutul următorului gol sau următorul cartonaș.

unibet premierleague, pariurionline.tv

Alte case de pariuri de top din România pentru Premier League sunt: Fortuna, Netbet, Betfair, 888Sport sau Casa Pariurilor.

 

Tipuri de pariuri pe Premier League

Premier League este o competiție cu acoperire largă, atât pentru pariuri live, cât și pentru pariuri pre meci. Nu mai este nevoie să menționăm toate piețele de pariere clasice precum soliste, șansă dublă, total goluri, handicap sau ambele echipe marchează.

Evident, toate acestea sunt prezente alături de multe opțiuni speciale. Vorbim aici despre pariuri pe cartonașe, care va fi următorul corner, offside-uri, care echipă va marca următorul gol, care echipă va deschide scorul, intervalul de minute al următorului gol, dacă se va obține cartonaș roșu și chiar înscrierea de penalty-uri și ratarea lor.

Nu în ultimul rând, pentru cei care sunt dispuși să accepte o perioadă mai lungă de timp, sunt disponibile pariuri antepost. În cadrul acestora poți miza pe câștigătoarea competiției, golgheterul campionatului sau cel mai bun pasator. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot