100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Baschetul este un sport care se bucură de o popularitate imensă în Statele Unite ale Americii, în principal datorită NBA-ului. Această competiție strânge an de an superstaruri de zeci de milioane de dolari. Totuși, baschetul are foarte mulți adepți și pe bătrânul continent, în Europa. Principala competiție de baschet masculin a continentului nostru este Euroliga.

casa de pariuri baschet

Lista caselor de pariuri de Euroliga baschet

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Acest turneu este organizat de către FIBA Europe, fiind înființată în anul 1958. Anual, se întrec granzi ai baschetului european precum Real Madrid, Tska Moscova, Fenerbahce, Barcelona sau Olympiakos. Din păcate, baschetul românesc a fost prea puțin prezent de-a lungul anilor în Euroliga.

Chiar și așa, este evident faptul că pariorii din țara noastră preferă să mizeze pe această competiție calitativă, în detrimentul întrecerilor interne. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți va prezenta o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri unde poți miza pe Euroliga baschet.

Bonusurile de bun venit, cât și ofertele de pariere se pot modifica oricând, așadar este indicat ca înainte de deschiderea unui cont să verifici lista operatorilor online licențiați în România de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).

Majoritatea caselor de pariuri care dispun de pariuri pe baschet oferă și piețe de pariere pe Euroliga. După cum spuneam, alături de NBA, aceasta este una din cele mai importante competiții ale baschetului mondial.

Amintim unele dintre cele mai utilizate case de pariuri de către pariorii români:

 • Superbet
 • Betano
 • Netbet
 • Betfair
 • Unibet
 • 888Sport
 • Sportingbet
 • Fortuna
 • Casa Pariurilor
 • Winbet
 • Mozzart.

 

Superbet

Casa de pariuri Superbet este una dintre cele cu cea mai mare experiență pe piața pariurilor sportive din România. Compania are sute de agenții stradale dispuse pe întreg teritoriul României, iar în prezent oferă și o platformă online bine optimizată. Ai ocazia să pariezi de oriunde la Superbet, prin intermediul site-ului web sau a aplicației mobile.

De asemenea, este disponibilă și o platformă de SuperSocial prin care te poți consulta cu alți pariori în vederea alegerilor tale sau poți urmări și comenta live toate evenimentele. O promoție de care este util să știi dacă te decizi să pariezi pe Euroliga masculină este SuperAvantaj. În cazul în care vei paria pe câștigătoarea unei partide de baschet din Euroliga, biletul tău poate fi câștigător înainte de fluierul final, dacă echipa respectivă conduce cu o diferență de 15 puncte.

 

Fortuna

Fortuna este un alt operator online care îți oferă posibilitatea de a paria atât în offline, cât și în online. Casa de pariuri recunoscută pentru experiența în offline, a dezvoltat și platforma online e-Fortuna. Aceasta te întâmpină cu un bonus de bun venit de 300 RON cu ajutorul căruia poți paria pe baschet și în special pe Euroliga masculină.

 

Unibet

La Unibet poți experimenta pariuri pre-meci, live sau antepost din Euroliga masculină, cu un bonus în valoare de 300 RON. Această casă de pariuri deține o ofertă live excelentă și foarte multe evenimente transmise live. Așadar, dacă te decizi să mizezi pe Euroliga, Unibet poate reprezenta una din cele mai inspirate alegeri. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot