100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC

MMA reprezintă unul din cele mai populare sporturi de contact din lume. Pentru a câștiga o luptă de arte marțiale mixte, trebuie să îți pui adversarul la pământ fie prin KO fie acesta să recunoască faptul că este învins. În cadrul MMA, nu se acordă puncte precum în alte sporturi de contact, așadar vedem care este diferența între această disciplină și box sau carate.

casa de pariuri UFC

Lista caselor de pariuri de MMA

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Principala metodă prin care un luptător câștigă o luptă de MMA este KO (knock-out). Practic, luptătorul trebuie să își pună la pământ adversarul și acesta să fie incapabil de a mai continua lupta. Există și varianta TKO sau knockout tehnic, în momentul în care arbitrul sau medicul consideră că un luptător nu mai poate continua. Un meci se poate câștiga și prin submission, atunci când unul din luptători renunță de unul singur lovind cu palma în ring.

Nu în ultimul rând, lupta se poate încheia dacă echipa unui luptător aruncă prosopul, semn că doresc să se retragă. Cea mai importantă federație de MMA este UFC. În cadrul acesteia, toate luptele au loc într-un ring cu 8 laturi, ce este înconjurat pentru ca luptătorii să nu îl poată părăsi. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă principalele tipuri de pariuri pe MMA.

Evident, cea mai populară piață de pariere este cea a câștigătorului meciului. Ai ocazia să mizezi pe 3 scenarii: câștigă luptătorul 1, câștigă luptătorul 2 sau egalitate. În cazul ultimei variante, cotele sunt foarte mari.

Un alt tip de pariu popular este acela al totalului numărului de runde. Poți paria sub sau peste x runde.

 

Pariuri MMA pe modalitatea de câștig

După cum spuneam, există mai multe metode prin care un luptător poate câștiga un meci de MMA. În acest caz, poți plasa pariuri pe victoria unuia din cei doi sportivi prin KO sau TKO. Ai ocazia să plasezi un pariu și pe submission sau chiar pe o predare.

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a miza pe scenariul în care lupta se va încheia după toate rundele sau în caz contrar pe runda în care crezi că se va finaliza lupta.

 

Cum analizezi un meci de MMA

În primul rând, aruncă o privire pe forma de moment a celor doi luptători. Palmaresul sau istoricul meciurilor directe sunt considerente importante, însă forma actuală poate reprezenta un adevărat avantaj. Sunt multe exemple de luptători celebri care au traversat o pasă proastă în viața personală, iar rezultatele din ring au fost afectate.

În al doilea rând, interesează-te în ce țară are loc lupta. Evident, ar fi o nebunie să pariezi contra lui Conor McGregor într-o luptă ce ar avea loc în Dublin, Irlanda - orașul natal al celebrului luptător. Publicul joacă un rol important într-o luptă de MMA, la fel ca în oricare al sport.

Pe de altă parte, trebuie să verifici și stilul de luptă a celor doi adversari. Sunt luptători ce preferă să încheie lupta repede printr-un KO, în timp ce alții încearcă să prelungească duelul cât mai mult pentru a-și obosi adversarul. Astfel de statistici sunt relevante mai ales când vrei să pariezi pe numărul total de runde.

 

Unde poți paria pe MMA

Majoritatea caselor de pariuri din România oferă piețe de pariere pe MMA. Printre cei mai importanți operatori licențiați pe teritoriul țării noastre se numără Superbet, Unibet, Betano, Betfair, Casa Pariurilor, Netbet sau Fortuna.

La toate acestea și nu numai poți beneficia de promoții atractive în timpul galelor UFC și nu doar. De altfel, există și o selecție de pariuri interesante live.

Deși nu este una din cele mai populare alegeri printre pariorii români, MMA rămâne un sport ce atrage mereu atenția prin luptători celebri precum Conor McGregor sau Khabib Nurmagumedov. 

 

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe MMA/UFC

Pentru împătimiții de MMA/UFC, pariurionline.tv a pregătit un articol în care pot regăsi cele mai importante case de pariuri unde pot miza pe acest sport. Printre operatorii online licențiați în România de către ONJN ce oferă astfel de piețe de pariere se numără Unibet, 888Sport, Fortuna, Stanleybet, Betano sau Superbet.

În continuare, vom analiza 3 dintre aceste case de pariuri, urmând ca pariorii să aleagă operatorul ce le îndeplinește toate așteptările.

Superbet

Oferta Superbet pentru MMA este una chiar permisivă. Nu trebuie să mai menționăm faptul că acest operator online are la dispoziție piețe de pariere pentru UFC. Interesant este însă faptul că pariorii pot miza la această casă de pariuri pe gale mai puțin cunoscute din România. Unele evenimente pot beneficia chiar și de streaming live.

Casa de pariuri Superbet dispune de o aplicație mobilă prin intermediul căreia poți accesa o platformă numită SuperSocial. Cu ajutorul ei,  ai posibilitatea să îți împărtășești pariurile din MMA cu alți prieteni, să aduni urmăritori, aprecieri și comentarii sau să urmărești alături de alți pariori desfășurarea fiecărui eveniment.

Bonusul de bun venit constă în dublarea depozitului tău, în limita a 500 RON. Așadar, dacă vrei să îți deschizi un cont pentru a paria online pe MMA/UFC, te poți bucura și de acest bonus. În plus, la Superbet poți paria și offline pe competițiile preferate din acest sport.

Superbet, PariuriOnline.tv

Fortuna

Fortuna este continuatoarea naturală a celebrei case de pariuri Publicbet. Compania nu doar că a preluat postul operator și a realizat un rebranding, ci a făcut și trecerea în online prin lansarea platformei e-fortuna.ro. La această casă de pariuri ai ocazia să mizezi pe competițiile favorite din MMA, atât pe e-Fortuna, cât și în locațiile stradale dispuse pe întreg teritoriul României.

Dacă nu ai încă un cont online la Fortuna și te decizi să plasezi primul tău pariu pe UFC, trebuie să știi că acest operator îți oferă la înregistrare un bonus în valoare de 300 RON. Ofertele pe MMA, în special UFC, sunt extinse și ai posibilitatea să pariezi pe soliști, pe total runde sau pe modalitatea în care un meci este câștigat.

Fortuna, PariuriOnline.tv

Betano

Betano e una din cele mai importante case de pariuri online din România și nu putea lipsi din categoria pariurilor pe MMA/UFC. Acest operator oferă constant promoții și este posibil ca duelurile foarte importante din UFC să aducă pariuri gratuite sau cote cu marjă 0%. Dacă te-ai decis să pariezi pre meci sau live la Betano, te poți înregistra chiar acum fie pe platforma online, fie prin intermediul aplicației mobile.

Clienții noi beneficiază de generoasa sumă de 500 RON la prima depunere. 

Betano, PariuriOnline.tv

 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România

Pariuri pe baschet România

Pariuri pe tenis România

Pariuri pe Volei România

Pariuri pe Handbal România

Pariuri pe CS:GO

Pariuri pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot