100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.5

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Probabil dacă ai avut cea mai mică tangență cu pariurile sportive, ai auzit măcar odată de handicapul asiatic. Acesta nu trebuie confundat cu handicapul european, deși există unele asemănări. Dacă ai evitat până acum să mizezi pe o piață de handicap asiatic, te afli în locul potrivit! Pariurionline.tv îți prezintă în acest articol ce presupune handicapul asiatic de -/+ 1.5. Citește în continuare pentru a descoperi toate detaliile acestui tip de pariu și cum se diferențiază el de handicapul european.

Pentru început, va trebui să știi că atunci când pariezi pe handicap asiatic, ai la dispoziție două opțiuni: echipa gazdă și echipa oaspete. În cazul handicapului european, probabil cunoști deja faptul că ai la dispoziție și rezultatul de egalitate. De asemenea, însuși piața de pariere despre care vorbim îți prezintă o diferență importantă.

Poți observa că valoare handicapului nu este reprezentată de un număr întreg. În situația handicapului european, poți miza doar pe valori precum 1, 2, 3, 4 și la fel în continuare. Ei bine, aici vorbim despre un scenariu imaginar reprezentat de valoarea 1.5. Nu în ultimul rând, în cazul handicapurilor asiatice, există anumite scenarii prin care poți primi o parte din miză înapoi sau chiar valoare integrală a sumei pariate.

Acest principiu nu se aplică totuși pentru piața de handicap asiatic -/+ 1.5. Deși pare complicat, acest tip de pariu este unul relativ simplu, iar pentru a-l înțelege vom continua cu un exemplu concret.

Ce presupune handicapul asiatic -/+ 1.5

Ne vom imagina un meci de fotbal precum Brazilia vs Argentina. Ne gândim că formația gazdă are o cotă de 1.80 la victorie, iar oaspeților – casa de pariuri în cauză le atribuie o cotă de 2.00. În acest caz, formația ce pornește cu șansa a doua, adică Argentina, va avea un avans imaginar de 1.5 goluri.

Pentru a paria pe Brazilia, trebuie să mizăm pe un handicap de -1.5, deoarece este echipa ce are un dezavantaj. Continuăm cu un pariu de 100, iar acestea sunt scenariile posibile:

  • Dacă Brazilia reușește să câștige la minim 2 goluri diferență, pariul e declarat câștigător, iar pariorul câștigă 180 RON (100 x 1.80 = 180 RON)
  • Dacă Brazilia câștigă la un singur gol diferență, partida se încheie la egalitate sau Argentina se impune, pariul e declarat pierzător.

La polul opus, avem varianta de handicap asiatic de +1.5, însă în favoarea Argentinei. În acest caz, avem din nou două posibile scenarii pe care ni le imaginăm cu un pariu de 100 RON pe HA +1.5 Argentina:

  • Dacă Argentina câștigă, partida se încheie la egalitate sau Brazilia se impune la un singur gol diferență, pariul e declarat câștigător, iar pariorul câștigă 200 RON (100 x 2.00 = 200)
  • Dacă Brazilia se impune la minim 2 goluri diferență, atunci pariul este pierzător.

În concluzie, observăm că această piață de handicap asiatic este cumva asemănătoare cu cea de tip european. După cum spuneam însă și la începutul articolului, astfel de asemănări nu apar la toate valorile de handicap, așadar mare atenție pentru a nu crea o confuzie. 

Mai mult

Ce este handicapul Asiatic
Calculator handicap asiatic
Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european
Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 0.25
Ce înseamnă handicapul asiatic +0.5 și -0.5
Ce înseamna handicapul asiatic -/+ 0.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.00
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.5

Article rating
-/5
0 votes

PARTENERII NOȘTRI

  • 100% Bonus de bun venit până la €300
  • 100% până la 1000 RON la prima depunere
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
  • Bonus multiplu de până la 100%
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
  • Pariu gratuit de 500 RON fără risc
100% Bonus de bun venit până la €300! PARIAZA
100% Bonus de bun venit până la €300!
PARIAZA