100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League

UEFA Champions League (Liga Campionilor) este cea mai importantă competiție între cluburi din Europa și nu numai. An de an, în grupele UCL se întâlnesc granzii Europei. Fotbalul românesc a dat o singură câștigătoare în Champions League din istorie. Este vorba despre Steaua București, care cu Helmuth Duckadam între buturi a reușit să o învingă în finala din 1986 pe Barcelona. Din păcate, coeficientul Ligii 1 a scăzut foarte mult în ultimul deceniu, iar fotbalul românesc nu mai are parte de performanțe sau de prezențe în grupele acestei competiții.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de Champions League

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Chiar și fără o reprezentantă în grupe, Champions League reprezintă una din atracțiile principale pentru pariorii din România. Serile de marți și miercuri sunt cu adevărat speciale, iar operatorii online licențiați în țara noastră se asigură să le ofere pariorilor români experiențe de neuitat. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Champions League.

 

Superbet

Superbet e un nume important în sfera pariurilor din România, având o prezență puternică atât în offline, cât și în online. Acest operator a decis să se adapteze și să deschidă o platformă online, acolo unde a introdus opțiunea Super Social. Pariorii au astfel ocazia să își creeze un profil, să își facă publice biletele, să comenteze meciuri live alături de prieteni, să aprecieze alte bilete sau să își dea cu părerea despre ele.

Fiind o competiție importantă, Champions League se încadrează în promoția SuperAvantaj. Prin intermediul ei, dacă pariezi pe victoria uneia dintre echipe în 90 de minute sau pe șansă dublă, poți câștiga biletul în momentul în care echipa pe care ai mizat are un avans de minim 2 goluri pe tabelă. Dacă te decizi să îți deschizi un cont online chiar acum, Superbet îți acordă un bonus de până la 500 RON.

Superbet, PariuriOnline.tv

 

Betano

Dacă vorbim despre pariuri online, atunci nu putem să nu aducem în discuție Betano. Este vorba de un lider de piața atât în România, cât și în Europa. Clienții noi sunt întâmpinați la acest operator licențiat de către ONJN cu un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON.

Serile de UEFA Champions League sunt deseori dinamizate de promoții și misiuni menite să aducă pariorilor un bonus consistent dacă pariază pe aceste meciuri. Există dueluri din grupe sau fazele eliminatorii ce au marjă de 0% și care sunt incluse în promoția Avans 2 goluri. Astfel, dacă pariezi pe câștigătoarea unei partide, îți poți încasa câștigul mult mai devreme, în cazul în care echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri.

Betano, PariuriOnline.tv

 

888Sport

888Sport reprezintă un alt operator online generos atunci când vine vorba de bonusul de bun venit. Dacă nu ai încă un cont online deschis, îți poți deschide unul chiar acum fie pe platforma online, fie prin intermediul aplicației mobile.

Casa de pariuri te va recompensa la prima depunere cu un bonus de până la 500 RON. Oferta pe Champions League este una excelentă, atât pentru pariurile pre meci, cât și pentru cele live. De asemenea, vei găsi foarte multe oferte pentru pariuri antepost.

888Sport, PariuriOnline.tv

 

Betfair

Dacă vrei să încerci ceva nou și diferit, Betfair îți pune la dispoziție platforma de Exchange. Ai ocazia să pariezi pe meciurile din Champions League mizând astfel pe modificările de cote sau împotriva altor pariori. Clienții noi pot beneficia de un bonus de 550 RON și de un pariu gratuit în valoare de 150 RON pentru platforma de Exchange.

Betfair, PariuriOnline.tv

Alte case de pariuri cu prezență fie în offline, fie în online, fie în ambele recomandate pentru Champions League sunt:

  • Unibet
  • Netbet
  • Sportingbet
  • Winmasters
  • Fortuna
  • Casa Pariurilor. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot