100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cardul VISA la pariuri sportive

Pariurile sportive au evoluat foarte mult în ultimul deceniu, iar majoritatea operatorilor din domeniu au decis să facă trecerea în online. Case de pariuri precum Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor sau Mozzart au păstrat tradiția agențiilor stradale, însă în paralel au dezvoltat platforme online și aplicații mobile disponibile pe iOS / Android.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Payment VISA

Last update at 19 mai, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

În momentul în care pariorii aleg operatorul online la care să își deschidă un cont, pe lângă ofertă sau bonusul de bun venit, mai există un aspect important de care trebuie să țină cont. Este vorba de metodele de depunere / retragere disponibile. Iar din câte știm, cardul bancar este cea mai frecventă modalitate aleasă de pariorii din România.

În cele ce urmează, vom discuta pe larg despre cardul VISA și cum poate fi folosit el la pariurile sportive.

 

Cum se efectuează depuneri / retrageri cu cardul VISA?

După parcurgerea procesului de înregistrare și cel de verificare KYC, pariorii pot trece la următorul pas – alimentarea contului. În ceea ce privește depunerea cu un card VISA, procedeul este unul relativ simplu.

Trebuie să accesezi opțiunea ”Depunere” (unele case de pariuri pot prezenta alte denumiri pentru această secțiune) și să selectezi metoda cardului bancar. Apoi, ești nevoit să furnizezi următoarele date (care trebuie să fie corecte și reale):

 • Tipul cardului (VISA)
 • Numărul de 16 cifre de pe fața cardului
 • Data de expirare a cardului
 • Codul CVV de pe spatele cardului
 • Numele deținătorului cardului

Ultima opțiune este foarte importantă, deoarece există unele case de pariuri din România ce nu acceptă depunerile de pe un card ce nu aparține deținătorului contului online. Nu în ultimul rând, veți introduce suma dorită și veți confirma tranzacția dacă este cazul, cu ajutorul aplicațiilor mobile de Home Banking.

Depunerile se efectuează în marea majoritate a cazurilor instant, în timp ce retragerile trebuie supuse unor examinări. De obicei nu ar trebui să dureze mai mult de 5 zile calendaristice, însă au existat cazuri în care operatorul a trebuit să efectueze verificări suplimentare. Astfel, casele de pariuri au cerut dovezi precum poze ale cardului (evident cu unele date acoperite).

 

Avantajele utilizării cardului VISA la pariuri

Cel mai important avantaj, pentru care majoritatea utilizatorilor preferă cardurile, este rapiditatea. Depunerile se efectuează instant, nu trebuie să te deplasezi niciunde, iar totul este la un singur click distanță.

De asemenea, majoritatea băncilor din România au dezvoltat aplicații mobile de Home Banking, iar tranzacțiile trebuie aprobate în prealabil. Astfel intervine și siguranța și se evite eventuale fraude sau greșeli ale utilizatorilor.

Înainte de a-ți deschide un cont online la o casă de pariuri din România, este bine să verifici lista pe care pariurionline.tv o furnizează, a operatorilor licențiați în România de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc). În acest mod, eviți să efectuezi tranzacții bancare cu cardul VISA, pe o platformă ilegală.

La polul opus, ar trebui să vorbim despre dezavantaje, însă acestea sunt puține la număr. Un dezavantaj ar putea fi reprezentat de limitarea maximă de depunere, pentru o singură tranzacție. Totuși, acesta nu ar trebui să reprezinte un impediment, în condițiile în care limitele sunt setate destul de sus.

 

Carduri VISA acceptate de casele de pariuri din România

Evident politicile caselor de pariuri din România sunt în continuă actualizare, însă am observat în ultimii ani 4 bănci pentru care marea majoritate a pariorilor români optează:

 • ING
 • BCR
 • Banca Transilvania
 • Raiffeisen Bank

Înainte de a efectua o depunere / retragere, asigură-te că ai consultat lista băncii și a operatorului online, cu privire la taxe. Astfel vei putea evita eventuale neplăceri și vei putea alege mai bine operatorul care ți se potrivește.

 

Case de pariuri ce acceptă plăți cu cardul VISA

În momentul de față, majoritatea operatorilor online de pariuri din România acceptă cardul VISA drept metodă de depunere / retragere. Printre cele mai importante case de pariuri legale de la noi, care se înscriu în listă, sunt:

 • Betano
 • Unibet
 • Betfair
 • Superbet
 • 888Sport
 • GetsBet
 • Stanleybet
 • Winmasters
 • Netbet
 • Fortuna
 • Sportingbet
 • Casa Pariurilor

Conform pariorilor, cel mai rapid timp de efectuare al unei retrageri prin intermediul cardului VISA, este la Unibet. Majoritatea operațiunilor se aprobă într-o zi lucrătoare, iar timpul maxim de așteptare se ridică la 3 zile.

Comisionul este însă de 2%, așadar la acest capitol, pariorii optează pentru Netbet sau Fortuna. Printre cele mai mari limite la retragere le au Casa pariurilor și Betano, așadar dacă ești dispus să pariezi sume mari, poate ar trebui să te orientezi către cei doi operatori.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
4/5
1 vote
 • Nu mi-a fost acceptat cardul VISA pentru a depune

  Trebuie să știi că în acest caz intervin mai mulți factori. În primul rând este posibil să fi greșit o cifră sau o literă atunci când ai introdus datele, iar casa de pariuri să sesizeze această eroare. Apoi, verifică din nou dacă operatorul online acceptă plățile cu un card VISA

  Nu în ultimul rând, este posibil ca suma pe care vrei să o depui să nu existe pe card, sau acesta să fie expirat. Pentru toate problemele însă, majoritatea caselor de pariuri din România oferă suport tehnic.

   

 • Au trecut 5 zile, iar banii nu au intrat pe card, ce trebuie să fac?

  În mod normal, după maxim 5-6 zile calendaristice, suma solicitată pentru retragere ar trebui să apară pe cardul tău. În caz contrar, cel mai bine este să contactezi operatorul online, dacă tranzacția a fost aprobată în prealabil, iar suma a dispărut din contul casei de pariuri.

 • Pot depune dacă am un cont deschis în euro sau dolari?

  Da, este posibil, însă trebuie să fii atent, deoarece vei pierde câțiva lei, atunci când se efectuează schimbul valutar.

 • Este sigur să depun cu cardul VISA la pariuri sportive?

  După cum spuneam, înainte de a efectua orice depunere, verifică dacă operatorul în cauză funcționează cu o licență legală emisă de către ONJN. În cazul în care răspunsul este ”DA”, atunci te poți bucura de siguranță.