100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune aplicații de pariuri pentru iOS și Android

Last update at 18 aprilie, 2023
Pariurile online au crescut foarte mult în popularitate în ultimii ani. Din pricina comodității și a pariurilor ce pot fi plasate în doar câteva secunde, amatorii jocurilor de noroc au început să opteze din ce în ce mai mult pentru aplicații mobile. La rândul lor, operatorii online au dezvoltat astfel de aplicații disponibile atât pe iOS, cât și pentru Android.

Case de Pariuri

Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review

Ce trebuie să știi despre aplicații mobile de pariuri

Pentru a evita limitarea unui program case de pariuri, utilizatorii și-au îndreptat atenția către aplicații pariuri sportive. Cu ajutorul acestora, clienți au ocazia să mizeze pe echipele și evenimentele favorite, 24/24. Fie că este vorba despre pariuri pre-meci sau live, aplicațiile mobile pentru iOS și Android oferă non-stop o experiență completă. Prin utilizarea aplicațiilor mobile pentru pariuri se pot efectua depuneri și retrageri, se pot plasa pariuri și se pot urmări evenimente live cu ajutorul streamurilor.

Aplicațiile sunt accesibile atât pe telefonul mobil, cât și pe tabletă. Unii operatori pun la dispoziție aplicații mobile pentru iOS, alții pentru Android, iar în unele cazuri pentru ambele sisteme de operare.

Cum să alegi aplicația mobilă de pariuri

aplicații mobile de pariuri

Pentru a aleg cea mai bună aplicație de pariuri sportive este indicat să ții cont de următoarele aspecte:

 • 1

  Sistemul de operare ce suportă aplicația respectivă.

  În funcție de dispozitivul pe care îl utilizezi, înainte de a-ți deschide un cont online, verifică dacă operatorul în cauză deține o aplicație mobilă pentru sistemul de operare respectiv.

 • 2

  Părerile altor utilizatori.

  Poate fi o idee bună să consulți părerile altor utilizatori, indiferent de ce aplicație pariuri sportive intenționezi să utilizezi. Astfel, vei putea afla de eventuale erori sau bug-uri.

 • 3

  Interfața aplicației.

  Atunci când alegi o aplicație mobilă pentru pariuri, trebuie să ții cont și de interfața ei, aceasta fiind cea care îți oferă o experiență cât mai plăcută în timpul parierii.

Top 5 cele mai bune aplicații mobile din România

Există destul de multe aplicații pariuri sportive în România, disponibile atât pe iOS, cât și pe Android. Pariurionline.tv a selectat 5 dintre acestea, despre care poți vedea detalii mai jos.

 • 1

  Betano

  Betano este unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri din România. Aplicația mobilă este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, iar ea prezintă o interfață user-friendly. Paleta de culori și fonturile alese oferă utilizatorului o experiență cât mai plăcută. Meniul acesteia este foarte ușor de utilizat de către toți clienții.

  betano pariuri internaționale
 • 2

  Superbet

  Superbet prezintă una dintre cele mai complexe aplicații mobile pentru pariuri din România. Disponibilă pe Android și iOS, aplicația acestei case de pariuri oferă pe lângă funcționalitățile clasice și o platformă de SuperSocial. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot interacționa între ei și își pot face publice biletele la pariuri sportive.

  Superbet
 • 3

  Unibet

  Unibet oferă o aplicație mobilă pentru iOS și Android, ce funcționează la cei mai buni parametri, având destul de puține erori. Paleta de culori este una plăcută ochiului, bazându-se pe verdele caracteristic operatorului online și pe nuanțe de alb și gri. De asemenea, toate informațiile sunt lizibile, iar familiarizarea cu meniul se efectuează destul de repede.

  unibet pariuri internaționale
 • 4

  Fortuna

  Atât în aplicația disponibilă pe Android, cât și cea de pe iOS este întâlnită nuanța de galben prezentă și în agențiile stradale ale operatorului Fortuna. Platforma efortuna este ușor de navigat de către toți utilizatorii. Sunt puse la dispoziția pariorilor butoane pentru absolut orice acțiune, iar orice eveniment sportiv poate fi căutat instant.

  Fortuna pariuri internaționale
 • 5

  Casa Pariurilor

  Acest operator online deține atât locații stradale, cât și o platformă mobilă. Astfel, pentru clienții Casa Pariurilor care nu își doresc să depindă de program case pariuri, au la dispoziție casa mobile ro, mai pe scurt, o aplicație de pariuri sportive compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android.

  Casa Pariurilor, pariurionline.tv

Cele mai populare piețe de pariuri

Spre deosebire de mediul offline, aplicațiile mobile oferă o gamă mai largă de piețe de pariuri, mai ales live. Cele mai comune alegeri, fie pre-meci, cât și live sunt cele ce implică solistele, mai pe scurt -  câștigătoarele evenimentelor sportive. De asemenea, pariorii optează des pentru piețe de total puncte, goluri și așa mai departe, dar și pentru pariuri speciale, pe cornere, cartonașe, etc.

Ultima categorie este accesată într-o pondere mai ridicată, chiar în timpul desfășurării evenimentelor sportive.

Aplicații pentru pariuri live

pariuri live

Toate aplicațiile mobile pentru pariuri sportive disponibile în România oferă posibilitatea de a paria live. Astfel de pariuri pot fi plasate în decurs de câteva secunde, indiferent de locul în care se află clientul. Este necesar doar accesul la internet, fonduri disponibile în balanța contului și câteva click-uri pe aplicația sportivă.

 

Citeste mai mult

Cele mai bune case de pariuri din România

Site de pariuri sportive

Scoala de pariuri

Handicapul Asiatic

iOS App

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
4/5
1 vote
FAQ. Întrebări frecvente