100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune aplicații de pariuri pentru iOS și Android


Pariurile online au crescut foarte mult în popularitate în ultimii ani. Din pricina comodității și a pariurilor ce pot fi plasate în doar câteva secunde, amatorii jocurilor de noroc au început să opteze din ce în ce mai mult pentru aplicații mobile. La rândul lor, operatorii online au dezvoltat astfel de aplicații disponibile atât pe iOS, cât și pentru Android.

Case de Pariuri

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Ce trebuie să știi despre aplicații mobile de pariuri

Pentru a evita limitarea unui program case de pariuri, utilizatorii și-au îndreptat atenția către aplicații pariuri sportive. Cu ajutorul acestora, clienți au ocazia să mizeze pe echipele și evenimentele favorite, 24/24. Fie că este vorba despre pariuri pre-meci sau live, aplicațiile mobile pentru iOS și Android oferă non-stop o experiență completă. Prin utilizarea aplicațiilor mobile pentru pariuri se pot efectua depuneri și retrageri, se pot plasa pariuri și se pot urmări evenimente live cu ajutorul streamurilor.

Aplicațiile sunt accesibile atât pe telefonul mobil, cât și pe tabletă. Unii operatori pun la dispoziție aplicații mobile pentru iOS, alții pentru Android, iar în unele cazuri pentru ambele sisteme de operare.

Cum să alegi aplicația mobilă de pariuri

aplicații mobile de pariuri

Pentru a alege o aplicație de pariuri online, urmează acești pași:

 1. Verifică ce oferă toate aplicațiile de top de pe piață și compară-le.
 2. Verifică recenziile și recomandările altor jucători.
 3. Verifică bonusurile exclusive oferite de unele case de pariuri în aplicație.
 4. Verifică dacă aplicația se încarcă rapid și trimite notificări pe ecranul principal al telefonului.
 5. Verifică dacă aplicația funcționează la capacitate maximă pe aparatul tău.
 6. Verifică opțiunile de plată disponibile în aplicație.
 7. Verifică piețele de pariuri și cotele disponibile în aplicație.
 8. Verifică dimensiunea aplicației înainte de a o descărca.
 9. Descarcă mai multe aplicații și încearcă-le pentru a alege cea care ți se potrivește cel mai bine.

Acești pași te vor ajuta să alegi o aplicație de pariuri online potrivită pentru preferințele tale de pariere.

Aplicațiile de pariuri sportive: iOS vs Android

Diferențele între descărcarea aplicațiilor sportive pe iOS și Android includ:

Disponibilitatea aplicațiilor:

 • iOS: Utilizatorii iOS descarcă aplicațiile sportive din App Store-ul Apple, cum ar fi "888sport – Pariuri sportive".
 • Android: Utilizatorii Android descarcă aplicațiile sportive din Google Play Store sau din alte magazine de aplicații Android, cum ar fi Aptoide.

Interfață și funcționalități:

 • iOS: Aplicațiile sportive pentru iOS sunt adaptate pentru dispozitivele Apple și utilizează interfața și funcționalitățile specifice acestora.
 • Android: Aplicațiile sportive pentru Android sunt adaptate pentru dispozitivele Android și utilizează interfața și funcționalitățile specifice acestora.

Diversitatea aplicațiilor disponibile:

 • iOS: Utilizatorii iOS au acces la o gamă variată de aplicații de pariuri sportive disponibile în App Store-ul Apple.
 • Android: Utilizatorii Android de asemenea au acces la o gamă variată de aplicații de pariuri sportive disponibile în Google Play Store și alte magazine de aplicații Android.

Aceste diferențe reflectă mediile distincte de descărcare și utilizare a aplicațiilor sportive pe platformele iOS și Android, adaptate pentru nevoile specifice ale fiecărui sistem de operare.

Cum să descarci o aplicație de pariuri online pentru iOS

Pentru a descărca aplicații de pariuri pe iOS, urmați acești pași:

 1. Deschideți App Store pe dispozitivul iOS.
 2. Răsfoiți filele "Astăzi", "Jocuri", "Aplicații" sau "Arcade" pentru a găsi aplicațiile dorite sau atingeți fila "Căutare" pentru a căuta o aplicație de pariuri online specifică.
 3. Atingeți butonul "Obțineți" pentru a descărca aplicația dorită. Dacă aplicația este gratuită, nu veți fi taxat pentru descărcare.

De asemenea, puteți căuta aplicații de pariuri sportive direct în App Store, cum ar fi aplicația "888sport – Pariuri sportive" sau puteți accesa site-urile caselor de pariuri licențiate pentru a descărca aplicațiile lor mobile pentru iOS.

Cum să descarci o aplicație de pariuri online pentru Android

Dacă aveți un dispozitiv Android și doriți să descărcați aplicații de pariuri, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store pe dispozitivul Android.
 2. Utilizați funcția de căutare pentru a găsi aplicațiile de pariuri dorite sau navigati prin categoriile relevante, cum ar fi "Sport" sau "Divertisment".
 3. Atingeți butonul "Instalează" pentru a descărca aplicația dorită. Dacă aplicația este gratuită, nu veți fi taxat pentru descărcare.

De asemenea, puteți accesa și alte magazine de aplicații Android alternative, cum ar fi Aptoide, pentru a găsi și descărca aplicațiile de pariuri. Asigurați-vă că actualizați Magazinul Play și aplicațiile pe dispozitivul Android pentru a beneficia de cele mai recente versiuni și caracteristici.

Top 5 cele mai bune aplicații mobile din România

Există destul de multe aplicații pariuri sportive în România, disponibile atât pe iOS, cât și pe Android. Pariurionline.tv a selectat 5 dintre acestea, despre care poți vedea detalii mai jos.

 • 1

  Betano

  Betano este unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri din România. Aplicația mobilă este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, iar ea prezintă o interfață user-friendly. Paleta de culori și fonturile alese oferă utilizatorului o experiență cât mai plăcută. Meniul acesteia este foarte ușor de utilizat de către toți clienții.

  betano pariuri internaționale
 • 2

  Superbet

  Superbet prezintă una dintre cele mai complexe aplicații mobile pentru pariuri din România. Disponibilă pe Android și iOS, aplicația acestei case de pariuri oferă pe lângă funcționalitățile clasice și o platformă de SuperSocial. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot interacționa între ei și își pot face publice biletele la pariuri sportive.

  Superbet
 • 3

  Unibet

  Unibet oferă o aplicație mobilă pentru iOS și Android, ce funcționează la cei mai buni parametri, având destul de puține erori. Paleta de culori este una plăcută ochiului, bazându-se pe verdele caracteristic operatorului online și pe nuanțe de alb și gri. De asemenea, toate informațiile sunt lizibile, iar familiarizarea cu meniul se efectuează destul de repede.

  unibet pariuri internaționale
 • 4

  Fortuna

  Atât în aplicația disponibilă pe Android, cât și cea de pe iOS este întâlnită nuanța de galben prezentă și în agențiile stradale ale operatorului Fortuna. Platforma efortuna este ușor de navigat de către toți utilizatorii. Sunt puse la dispoziția pariorilor butoane pentru absolut orice acțiune, iar orice eveniment sportiv poate fi căutat instant.

  Fortuna pariuri internaționale
 • 5

  Casa Pariurilor

  Acest operator online deține atât locații stradale, cât și o platformă mobilă. Astfel, pentru clienții Casa Pariurilor care nu își doresc să depindă de program case pariuri, au la dispoziție casa mobile ro, mai pe scurt, o aplicație de pariuri sportive compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android.

  Casa Pariurilor, pariurionline.tv

Cele mai populare piețe de pariuri

Spre deosebire de mediul offline, aplicațiile mobile oferă o gamă mai largă de piețe de pariuri, mai ales live. Cele mai comune alegeri, fie pre-meci, cât și live sunt cele ce implică solistele, mai pe scurt -  câștigătoarele evenimentelor sportive. De asemenea, pariorii optează des pentru piețe de total puncte, goluri și așa mai departe, dar și pentru pariuri speciale, pe cornere, cartonașe, etc.

Ultima categorie este accesată într-o pondere mai ridicată, chiar în timpul desfășurării evenimentelor sportive.

Aplicații pentru pariuri live

pariuri live

Toate aplicațiile mobile pentru pariuri sportive disponibile în România oferă posibilitatea de a paria live. Astfel de pariuri pot fi plasate în decurs de câteva secunde, indiferent de locul în care se află clientul. Este necesar doar accesul la internet, fonduri disponibile în balanța contului și câteva click-uri pe aplicația sportivă.

Top 10 al aplicațiilor de pariuri sportive din România

 1. Aplicație pariuri sportive Betano: 4.5/5 ⭐ - Apreciată pentru plățile sigure, bonusurile frecvente și cotele bune.
 2. Aplicație pariuri sportive Superbet: 4.4/5⭐ - Ocupă locul 2 în secțiunea sport în Google Play, având o notă de 4,4 din 5.
 3. Aplicație pariuri sportive Unibet: 4.2/5⭐ - Recunoscută la nivel internațional și apreciată de jucătorii români.
 4. Aplicație pariuri sportive 888sport: 4.0/5⭐ - Menționată ca fiind una dintre aplicațiile foarte bune de pariuri sportive.
 5. Aplicație pariuri sportive Mozzart Bet: 3.8/5⭐ - A fost actualizată de mai multe ori și este apreciată pentru atenția acordată feedback-ului utilizatorilor.
 6. Aplicație pariuri sportive Sportingbet: 3.7/5 ⭐- Ocupă locul 56 în secțiunea sport din App Store, având o notă de 4,7 din 5.
 7. Aplicație pariuri sportive Betfair: 3.5/5⭐ - Recunoscută pentru funcția de Cash Out.
 8. Aplicație pariuri sportive Netbet: 3.4/5⭐ - Oferă aplicații pariuri pentru ambele sisteme de operare.
 9. Aplicație pariuri sportive Fortuna: 3.3/5⭐ - Ocupă locul 8 în App Store și locul 5 în Google Play, secțiunea Sport, cu recenzii bune.
 10. Aplicație pariuri sportive Mr Bit: 3.0/5⭐  - Menționată în topul aplicațiilor de pariuri sportive.

Aceste aplicații sunt apreciate pentru diverse caracteristici precum bonusuri, cote, funcționalități speciale și recenzii pozitive.

Avantajele aplicațiilor de pariuri

Aplicațiile de pariuri oferă mai multe avantaje în comparație cu utilizarea site-urilor web pentru a face pariuri sportive. Unele dintre avantajele aplicațiilor de pariuri includ:

 • Viteza de încărcare: Aplicațiile mobile de pariuri se încarcă mai rapid decât site-urile web, ceea ce îți permite să pariezi rapid și să caute o altă casă de pariuri în cazul în care ai văzut o ofertă mai bună.
 • Notificari pentru bonusuri: Promoții și evenimente speciale: Prin intermediul aplicațiilor pariuri, poți seta notificari pentru diferite bonusuri, promoții și evenimente speciale oferite de casă de pariuri.
 • Oferta de evenimente sportive: Aplicația de pariuri oferă o gamă mai mare și variată de evenimente sportive decât versiunea clasică de site.
 • Transmisiunile în direct: În general, transmisiunile în direct sunt disponibile în aplicațiile mobile de pariuri, dar nu și pe site-ul de mobil al casei de pariuri.
 • Plățile ușor de efectuat: Plățile efectuate de pe aplicația mobilă de telefon sunt foarte ușor de făcut.
 • Acces la depuneri și retrageri, suport prin chat: Aplicațiile de pariuri oferă acces rapid la depuneri și retrageri, precum și suport prin chat 24 de ore pe zi.
 • Mobilitatea: O altă avantajă a aplicațiilor de pariuri este mobilitatea, care înseamnă că poți plasa pariuri de oriunde și la orice oră din zi și din noapte.

De asemenea, există și aplicații pariuri pentru păcănele, care oferă unghie între utilizarea unor aplicații de pariuri sportive și aplicații de jocuri de noroc. Aceste aplicații pariuri permit accesul rapid la toate tipurile de jocuri de noroc și facilită logarea în cont prin amprenta

Top 5 aplicații pariuri sportive din România

Următoarele aplicații sunt apreciate pentru diversitatea și valoarea cotelor oferite, ofertele generoase de bonusuri, precum și pentru funcționalitățile lor, cum ar fi aplicațiile mobile și pariurile live:

 

Aplicație Betano

Betano este o casă de pariuri online populară în România, cunoscută pentru oferta sa largă de opțiuni de pariere, cote competitive și bonusuri atractive.

✅Cele mai bune cote

✅Rating app store - 4.8 ⭐

✅Bonusuri frecvente

Această casă de pariuri este licențiată și autorizată să funcționeze în România, oferind o experiență de pariere sigură și fiabilă.

BATANO IOS

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul iOS.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Descarcă" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu ID-ul dvs. Apple.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

BETANO ANDROID

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul Android dvs.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Instala" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu contul dvs. Google.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

 

Unibet

Unibet este una dintre cele mai mari case de pariuri din lume, cu o ofertă bogată de pariuri sportive și o pagină de promoții foarte atractivă.

✅Bonus de bun venit 

✅Rating app store - 4.8 ⭐

✅Promoții frecvente

Click/Tap pe butonul verde pentru a deschide un cont Unibet.

Bonusul de bun venit la Unibet este unul destul de neobișnuit pentru piața din România - un pariu fără risc de 300 lei (+150 rotiri gratuite), o opțiune foarte bună pentru orice nivel de experiență, dar mai ales pentru începători.

UNIBET IOS

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul iOS.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Descarcă" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu ID-ul dvs. Apple.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

UNIBET ANDROID

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul Android dvs.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Instala" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu contul dvs. Google.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

 

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este o casă de pariuri online licențiată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și este recunoscută pentru serviciile sale de calitate.

✅Cele mai bune pariuri live

✅Rating app store - 4.5 ⭐

✅Bonusuri frecvente

Click/Tap pe butonul verde pentru a deschide un cont la Casa Pariurilor.

Această casă de pariuri oferă o gamă largă de opțiuni de pariere și cote competitive. Casa Pariurilor oferă o experiență de pariere excelentă, cu o gamă largă de opțiuni de pariere și cote competitive. Platforma este ușor de utilizat, iar clienții pot beneficia de bonusuri atractive pentru clienți noi și existenți.

CASA PARIURILOR IOS

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul iOS.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Descarcă" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu ID-ul dvs. Apple.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

CASA PARIURILOR ANDROID

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul Android dvs.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Instala" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu contul dvs. Google.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

 

Fortuna

Fortuna este o casă de pariuri populară în România, cu o ofertă bogată de pariuri sportive și o pagină de promoții atractivă. Fortuna oferă clienților săi o gamă diversificată de opțiuni de pariere și servicii de încredere.

✅Unele din cele mai bune Casino și pariuri

✅Rating app store - 4.5 ⭐

✅Promoții

Această casă de pariuri este licențiată și autorizată să funcționeze în România, oferind o experiență de pariere sigură și fiabilă. Platforma este ușor de utilizat, iar clienții pot beneficia de bonusuri atractive pentru clienți noi și existenți.

FORTUNA IOS

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul iOS.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Descarcă" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu ID-ul dvs. Apple.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

FORTUNA ANDROID

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul Android dvs.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Instala" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu contul dvs. Google.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

 

Superbet

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România, cu o gamă largă de opțiuni de pariere și cote competitive. Superbet oferă o platformă modernă și inovatoare, captivantă și sigură pentru clienții săi.

✅Pariu gratis

✅Rating app store - 4.4 ⭐

✅Bonusuri frecvente

Această casă de pariuri este licențiată și autorizată să funcționeze în România, oferind o experiență de pariere sigură și fiabilă. Platforma este ușor de utilizat, iar clienții pot beneficia de bonusuri atractive pentru clienți noi și existenți.

SUPERBET IOS

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași:

 1. Accesați App Store de pe dispozitivul iOS.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Descarcă" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu ID-ul dvs. Apple.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

SUPERBET ANDROID

Pentru a instala o aplicație de pariere pe un dispozitiv Android, urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store de pe dispozitivul Android dvs.
 2. Căutați aplicația de pariere dorită folosind funcția de căutare.
 3. Selectați aplicația dorită din rezultatele căutării.
 4. Apăsați butonul "Instala" și, dacă este necesar, introduceți parola sau autentificarea cu contul dvs. Google.
 5. Așteptați ca descărcarea și instalarea aplicației să se finalizeze.

După finalizare, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de start și va fi gata de folosire.

 

Toate aceste case de pariuri oferă o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv pariuri sportive, jocuri de cazinou și pariuri live. Platformele sunt ușor de utilizat, iar clienții pot beneficia de bonusuri atractive pentru clienți noi și existenți. Toate casele de pariuri sunt licențiate și autorizate să funcționeze în România, oferind clienților o experiență de pariere sigură și fiabilă.

Ce este un bonus?

Bonusurile oferite de aplicațiile și site-urile de pariere pot include diverse tipuri de promoții și avantaje. Iată câteva exemple de bonusuri întâlnite în cadrul ofertelor de pariere:

 • Bonus de bun venit: Oferit noilor utilizatori care se înregistrează pe platformă și efectuează o primă depunere. Acest tip de bonus poate consta într-o sumă de bani suplimentară pentru pariere sau în alte avantaje.
 • Pariuri gratuite (Free bets): Utilizatorii pot primi pariuri gratuite, care le permit să plaseze pariuri fără a-și folosi proprii bani.
 • Bonusuri procentuale: Unele platforme oferă un procentaj din valoarea depunerii ca bonus. De exemplu, un bonus de 100% ar însemna că veți primi o sumă egală cu cea depusă.
 • Promoții exclusive: Pot include diverse oferte speciale, cum ar fi asigurarea pariurilor, cote mărite pentru anumite evenimente sportive sau alte avantaje.

Este important să citiți cu atenție termenii și condițiile fiecărui bonus înainte de a profita de ofertă, deoarece acestea pot include cerințe de rulaj, limite de timp sau alte restricții.

FAQ. Întrebări frecvente
Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot