100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Netbet România

5/5
Plusuri
  • Promoții constante
  • Program de fidelitate
Minusuri
  • Aplicația Netbet nu este disponibilă pe Google Play

În anul 2024, Netbet se clasează în topul preferințelor pariorilor români. Acest operator online este licențiat în țara noastră până în anul 2026. Platforma este una legală, ce respectă toate reglementările Oficiului Național al Jocurilor de Noroc.

Netbet a luat naștere în anul 2001 în Malta, concentrându-se inițial pe piețele din Anglia și Franța. Compania s-a extins și în 2014, pariorii s-au putut bucura de site-ul netbet.ro. Netbet oferă servicii de cea mai înaltă calitate, cu ajutorul unor provideri de top precum NetEnt, Microgaming, EGT sau Pragmatic.

Bonusul de Bun Venit, promoțiile constante și atractive sau programul de fidelitate reprezintă doar câteva din motivele pentru care pariorii români aleg să își deschidă un cont online la acest operator.

 

Cum îți deschizi un cont la Netbet România

Platforma netbet.ro este una user-friendly, cu o paletă de culori bine aleasă. Procesul de înregistrare nu este unul complicat, nefiind cazuri de utilizatori care să întâmpine probleme majore. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”înregistrare”, acolo unde ți se vor cere într-o primă fază detalii despre noul cont. Trebuie să introduci nume de utilizator, parolă, e-mail, țara de proveniență și moneda.

În următoarea fereastră sunt solicitate date personale. Mare atenție să nu existe greșeli, deoarece contul nu va putea fi confirmat ulterior. Nu uita de faptul că trebuie să ai minimum 18 ani împliniți pentru a putea paria.

Tot acest proces de înregistrare poate fi parcurs la fel de ușor și pe aplicația mobilă pe iOS și Android (ce poate fi accesată cu ajutorul unui ghid disponibil pe netbet.ro).

netbet, pariurionline.tv

 

Depuneri și retrageri

Metodele de depunere la Netbet România sunt multiple. Acest operator online prezintă mai multe variante decât majoritatea celor de pe piața din România.

Pentru a efectua o depunere, trebuie să apeși pe opțiunea ”Casierie” din secțiunea ”Pariuri Sportive” sau ”Cazino” – în funcție de caz. Apoi trebuie să accesezi opțiunea ”Depozit” și să alegi metoda de plată.

Cea mai populară metodă aleasă de pariorii români este cea a cardului de credit sau debit. În acest caz, valoarea minimă a depunerii este de 20 RON, iar cea maximă de 10.000 RON. Suma va fi alocată contului instant.

Tot instant se poate depune prin Skrill sau Neteller, cu o limită minimă de 20 RON în cazul Skrill și 40 RON în cazul Neteller. La Netbet România există posibilitatea de a depune fonduri prin intermediul Smith & Smith. În acest caz, suma trebuie să se încadreze în intervalul 50 RON – 40.000 RON.

Limita minimă a sumei depuse crește în cazul Trustly, acolo unde poți depune minim 200 RON și maxim 40.000 RON. Timpul de procesare al comenzii poate varia între 2 minute și 24 de ore.

Transferul bancar online cu ajutorul aplicațiilor de internet banking nu presupune o limită minimă sau maximă. Nu în ultimul rând, ai ocazia să depui la Netbet România prin Paysafecard (între 20 RON – 4.000 RON, cu un timp ce procesare instant) sau printr-un transfer bancar obișnuit (între 20 RON și 40.000 RON, cu un timp estimativ de 1-14 zile).

Trebuie menționat faptul că în cazul tuturor metodelor, comisionul este de 2%. Toate aceste metode se aplică și pentru retragere, ele fiind disponibile tot în secțiunea ”Casierie”.

 

Bonus de Bun Venit Netbet

Netbet oferă un pariu gratuit în valoare de 500 RON fără risc. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont nou și să efectuezi o primă depunere pe platforma sportivă. Apoi, poți plasa un pariu de minimum 5 RON (pre meci sau live) pe o cotă de minimum 1.5. În cazul pariurilor combo, fiecare eveniment trebuie să aibă această cotă minimă.

Dacă pariul este declarat pierzător, Netbet îți oferă un pariu gratuit, cu o valoare identică acelui pierdut. Limita maximă a Freebet-ului este de 500 RON. Rambursarea se face în 1-2 ore de la validarea pariului. Pentru a te putea bucura de câștigurile provenite din Freebet, trebuie să îl plasezi o singură dată pe o cotă de minimum 1.60.

În cazul în care pariezi combo, evenimentele trebuie să aibă această cotă minimă. Rulajul se poate îndeplini în maxim 8 zile de la creditarea pariului gratuit.

 

Ofertele de pariere pe sport

Ofertele de pariere pe sport sunt variate la Netbet România. Pariorii au ocazia să plaseze bilete pe sporturi populare precum fotbal, fotbal american, baschet, tenis, baseball, hochei, handbal, golf, snooker, volei, ciclism, darts, sporturi cu motor, box, tenis de masă, futsal, badminton, crichet sau MMA.

De asemenea, există și câteva variante pentru fanii curselor de cai, curselor de câini sau a sporturilor virtuale. Nu în ultimul rând, evenimente importante de pe mapamond sunt acoperite de oferta de pariere Netbet România. Acest operator online oferă piețe de pariere pentru Premiile Oscar, alegerile prezidențiale sau cele parlamentare.

Netbet prezintă un serviciu de streaming live ce acoperă competiții din fotbal (Serie A, Eredivisie, Championship, Cupa Italiei sau Cupa Angliei), tenis (Roland Garros, Miami Open, ATP World Tour Finals, Shanghai Rolex Masters sau Rolex Paris Open), baschet (Euroliga, Eurocup) și hochei (NHL).

În oferta Netbet România vei putea găsi pariuri pre meci, live sau antepost. În cazul piețelor de pariuri antepost, ai ocazia să mizezi pe câștigătoarea unui campionat de fotbal, golgheterul unei competiții, următorul președinte al unei țări sau câștigătorul unui premiu Oscar.

Site-ul netbet.ro beneficiază de un live chat menit să ajute orice client care întâmpină anumite probleme.

În concluzie, Netbet se află în topul recomandărilor noastre atunci când vine vorba de operatorii online licențiați în România. Fie că vrei să pariezi pe un eveniment sportiv major, să urmărești în direct un meci de fotbal sau să mizezi pe un eveniment politic – te invităm să îți deschizi un cont online la Netbet România.

 

Mai mult