100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Superbet România

4/5
Plusuri
  • Existența agențiilor offline
  • Aplicație mobilă ce include Super Social
  • Promoția Super Avantaj
Minusuri
  • Unele bonusuri se pot accesa doar în agențiile stradale

Superbet se clasează de foarte mult timp în topul preferințelor pariorilor români. Renumele acestui operator a crescut de-a lungul anilor printr-o prezență puternică pe piața offline. În prezent, există peste 900 de agenții stradale pe teritoriul României. Superbet a decis să facă pasul și în online, atrăgând astfel foarte mulți clienți noi.

Nume importante din fotbalul românesc și-au asociat imaginea cu Superbet în ultimii ani. Poate cea mai importantă figură publică este Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător și antrenor al celor de la Steaua. Gică Craioveanu, Bogdan Stelea sau Daniel Pancu sunt alți fost fotbaliști care au promovat sau încă promovează acest operator online.

Prezența constantă a unor personalități precum Ilie Dumitrescu pe Super Social a atras jucătorii în formarea unei comunități puternice.

 

Cum îți deschizi un cont la Superbet

Afinitatea pariorilor pentru acest operator online vine și din prezența în offline. Majoritatea au experimentat deja oferta de pariere a celor de la Superbet din casele de pariuri stradale, așadar se decid să facă pasul și în online.

Este destul de simplu să îți deschizi un cont online la Superbet. Fie accesezi site-ul web, fie descarci aplicația mobilă ce este disponibilă pe iOS și Android.

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul ”Înregistrare”. În mod normal, procesul nu durează mai mult de 2-3 minute. Trebuie să introduci datele din buletin, alături de CNP și să îți setezi un nume de utilizator cu parolă. Apoi, contul trebuie verificat și activat pentru ca ulterior să poți retrage fondurile fără probleme.

Superbet, pariurionline.tv

 

Depuneri și retrageri

Alimentarea unui cont Superbet este relativ simplă. După confirmarea contului, tot ce trebuie să faci este să alegi una dintre metodele disponibile în aplicație. Nu trebuie să te deplasezi niciunde, totul fiind la câteva click-uri distanță.

Metodele de depunere și retragere online la Superbet sunt:

  • Card bancar
  • Skrill/Neteller
  • Paysafe
  • Transfer bancar

În cazul cardului bancar, depunerea minimă este de 20 RON. Retragerea minimă are aceeași valoare, iar comisionul de depunere este de 0.4 RON. Evident, avem parte și de limite maxime: 45.000 RON în cazul depunerii și 200.000 RON în cazul retragerii. Pentru a efectua o depunere cu cardul, trebuie să introduci suma dorită și datele de pe card, iar apoi să apeși butonul de depunere.

Pentru retrageri, tot ce trebuie să faci este să inserezi suma dorită și să apeși pe butonul ”retragere”. În mod normal, tranzacția nu ar trebui să dureze mai mult de 6 zile lucrătoare.

Deținătorii de carduri Mastercard trebuie să știe faptul că nu pot retrage mai mult de 200.000 RON într-o perioadă de 30 de zile.

Pentru cei care optează pentru Skrill sau Neteller, sumele de depunere și retragere sunt identice celor cardului bancar. Singura diferență este faptul că suma maximă ce se poate retrage este de 45.000 RON.

În ceea ce privește alegerea metodei este să alegi Skrill, respectiv Neteller și să completezi datele contului tău.

Pentru a depune prin intermediul Paysafe Card trebuie să alegi metoda aferentă, să completezi datele tale și ulterior să aprobi tranzacția. Limitele minime pentru depuneri și retrageri sunt de 20 RON, iar cele maxime de 20.000 RON.

Nu în ultimul rând, vorbim despre metoda transferului bancar. Pentru a realiza acest lucru trebuie să copiezi cu exactitate datele contului bancar Superbet de pe site-ul oficial și să transferi suma de bani dorită fie la ghișeul unei bănci, fie prin intermediul aplicațiilor mobile. Limitele minime ale depunerii și retragerii sunt identice, în timp ce limite maxime nu există.

 

Bonus de Bun Venit Superbet

Superbet oferă un bonus de până la 500 RON ce poate fi accesat în 3 pași. Vorbim de dublul depozitului tău care nu poate depăși însă valoarea de 200 RON bonus la prima depunere.

În momentul efectuării celei de-a doua depuneri ai ocazia să primești din nou 200 RON bonus. Nu în ultimul rând, la cea de-a 3-a depunere ai ocazia să primești un bonus de 100%, până la 100 RON.

Pentru a te putea bucura de eventualele câștiguri, bonusul trebuie rulat de minimum 6 ori pe selecții simple, de cotă minim 1.60. În cazul în care te decizi să plasezi bilete combo, atunci cota minimă trebuie să fie de 2.50. Mare atenție însă, deoarece rulajul nu mai contează atunci când este utilizată funcția Cash Out. Valabilitatea bonusului este de 7 zile.

 

Ofertele de pariere pe sport

Superbet acoperă o gamă largă de sporturi. Vorbim aici de fotbal, tenis, handbal, baschet, hochei, volei, futsal, polo, darts, tenis de masă, snooker, rugby, cricket, floorball sau jocuri virtuale precum Counter Strike, League of Legends sau DOTA.

Recent, Superbet a decis să introducă o ofertă extrem de atractivă pentru fanii sportului rege – fotbal. Este vorba despre promoția denumită Super Avantaj. Competițiile incluse în momentul de față sunt: Liga 1, Premier League (Anglia), LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Ekstraklasa (Polonia); Cupele țărilor enumerate anterior (începând cu semi-finalele Cupei României și optimile celorlalte); preliminariile Campionatului Mondial (evenimentele din Europa); meciurile echipelor românești în competițiile europene; UEFA Champions League, Europa League și Conference League (începând cu șaisprezecimi).

Fotbalul nu este singurul sport care se bucură de această promoție. Tenisul, baschetul, voleiul, handbalul și hocheiul sunt incluse în Super Avantaj.

Ce presupune cu exactitate această promoție? În momentul în care pariezi pe echipa favorită (1, X, 2, 1X sau X2 – se iau în considerare și Super Cotă & Super Extra), pariul poate fi declarat câștigător dacă echipa ta fie conduce cu 2 goluri, fie are un avans de 15 puncte (baschet), fie un avans de 2 seturi (volei), fie un avans de 3 goluri (hochei). În cazul partidelor de tenis, pariul este declarat câștigător dacă jucătorul pe care ai mizat câștigă un set cu 6-0.

În concluzie, Superbet este o alegere bună pentru publicul parior din România fie că vorbim de locațiile offline, fie de platforma online.

 

Mai mult

Cum îți deschizi un cont la Superbet România
Recenzie Aplicație Superbet iOS