100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Serie A este primul eșalon din fotbalul italian - competiția fiind înființată în anul 1898. Aceasta este una dintre cele 3 competiții în care pot fi implicate cluburile din prima divizie. Alături de Serie A, granzii din „Cizmă” vizează și Cupa Italiei sau Super Cupa Italiei. În acest moment, Serie A este transmisă în direct de către televiziunile sportive din România, fiind un campionat disponibil la toți operatorii online de pariuri care oferă piețe de pariere pe fotbal.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de Serie A

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A.

 

Superbet

Dacă îți dorești să împărtășești pariurile tale pe Serie A cu prietenii și să comentați împreună meciurile, atunci Superbet este alegerea perfectă! Această casă de pariuri are la dispoziție platforma de SuperSocial, prin intermediul căreia poți face acțiunile prezentate mai sus. Mai mult decât atât, dacă pariezi pe câștigătoarea unui meci din Serie A sau pe șansă dublă, poți câștiga pronosticul înainte de fluierul final, în cazul în care echipa pe care ai pariat are un avans de două goluri. Toate acestea + un bonus de 500 RON te așteaptă dacă îți deschizi un cont online la Superbet.

Serie A, PariuriOnline.tv

 

Betano

Betano este o casă de pariuri online de top din România, unde poți fi întâmpinat cu un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Ofertele pre-meci și live pe Serie A sunt excelente, iar unele meciuri beneficiază de promoția Avans de Două Goluri. Această promoție îți oferă posibilitatea de a câștiga un pariu pe soliste înainte de termen, în cazul în care echipa pe care ai mizat conduce la două goluri diferență. Pe lângă aceasta, Betano mai oferă și alte promoții, pariuri gratuite sau misiuni.

Serie A, PariuriOnline.tv

 

Unibet

Casa de pariuri online Unibet se remarcă în primul rând prin piețele de pariuri online oferite în campionatele importante. Serie A nu face rabat de această regulă, fiind una din ligile importante ale Europei. De asemenea, la Unibet ai la dispoziție o serie de pariuri antepost foarte interesante. Clienții noi au parte de un bonus de bun venit generos, în valoare de 300 RON.

Serie A, PariuriOnline.tv

Alte case de pariuri recomandate pentru cei care vor să mizeze pe Serie A sunt:

  • Fortuna
  • Netbet
  • Betfair
  • 888Sport
  • Sportingbet
  • Casa Pariurilor
  • Mozzart
  • PublicWin.

 

Tipuri de pariuri disponibile pentru Serie A

Fiind vorba de una din cele mai importante competiții fotbalistice din Europa, pariorii români au la dispoziție foarte multe opțiuni pe care să mizeze. Pre meci și live sunt disponibile piețe de pariere clasice precum soliste, șansă dublă, handicap european și asiatic sau total goluri.

Poți paria însă și pe cornere, cartonașe, număr de faulturi sau offside-uri. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a paria pe oferte ca și minutul următorului gol, primul sau ultimul marcator, jucătorul care oferă o pasă decisivă, jucătorul care este avertizat cu un cartonaș, marcarea sau ratarea unui penalty, totalul de cartonașe roșii și multe altele.

De asemenea, la majoritatea operatorilor online importanți poți accesa încă din vară o ofertă antepost al sezonului ce urmează. Vorbim în acest caz de pariuri pe câștigătoarea campionatului, pe clasarea fiecărei formații, a golgheterului Serie A sau a celui mai bun pasator din acest campionat. Evident, în această situație timpul de așteptare este ceva mai mare, însă cotele sunt pe măsură. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot