100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Europa League este competiția ce a precedat celebra Cupa UEFA în care formațiile românești Steaua București și Rapid București reușeau să scrie istorie și să se înfrunte în sferturi. În anul 2009, Cupa UEFA s-a reinventat și a luat forma Europa League în formatul actual. În momentul de față, este a doua cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, după UEFA Champions League.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de Europa League

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

A treia în ierarhie este Conference League, competiție ce a fost introdusă odată cu începerea sezonului 2021/2022. Din păcate, Liga 1 nu mai trimite echipe în Europa League, însă chiar și așa, pariorii români acordă o atenție deosebită acestei competiții. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League.

 

Superbet

Superbet e una din cele mai importante case de pariuri din România, atât în offline, cât și în online. Acest site de pariuri sportive oferă destul de multe promoții pentru clienții existenți, însă vom vorbi despre una ce ne interesează în mod special, o promoție unde este inclusă competiția Europa League.

Europa League, PariuriOnline.tv

În cadrul promoției Super Avantaj, pariorii au ocazia să mizeze pe câștigătoarea unui meci sau pe șansă dublă, iar în cazul în care echipa pe care au pariat are un avans de două goluri, pariul e declarat câștigător înainte de fluierul final. Doar unele competiții se încadrează în această promoție, iar Europa League este una dintre ele.

De asemenea, cu ajutorul profilului de SuperSocial îți poți posta public biletele din Europa League, poți aprecia și comenta alegerile prietenilor sau poți comenta live partidele cu ajutorul unui chat.

 

Betano

Betano este o altă casă de pariuri recunoscută pentru promoțiile dese sau generoase. Meciuri importante de Europa League se pot bucura de o marjă de 0% și de misiuni. În cadrul acestor misiuni poți debloca un bonus dacă plasezi o anumită sumă de bani pe meciul indicat de către Betano. Dacă nu ai încă un cont online deschis, o poți face chiar acum cu un bonus de bun venit de 500 RON.

Europa League, PariuriOnline.tv

 

888Sport

La 888Sport poți paria pe Europa League cu un bonus de bun venit de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Acest operator online are o ofertă live excelentă și se află în topul preferințelor pariorilor români.

Europa League, PariuriOnline.tv

Alte case de pariuri recomandate pentru cei care doresc să mizeze pe Europa League sunt:

  •       Unibet
  •       Netbet
  •       Betfair
  •       Sportingbet
  •       PublicWin
  •       Fortuna
  •       Casa Pariurilor
  •       Mozzart.

 

Tipuri de pariuri disponibile pe Europa League

Deși nu este la același nivel cu UEFA Champions League, Europa League rămâne o competiție de top în Europa. Oferta de pariere este una foarte bogată, atât pre meci, cât și live. Pariorii români au la dispoziție piețe clasice precum soliste, șansă dublă, pauză sau final, pauză/final, handicap, ambele marchează, total goluri sau scor corect.

Pe lângă acestea, sunt disponibile și tipuri de pariuri mai puțin populare, pe cartonașe, faulturi, offside-uri sau cornere. Pariorii care se simt inspirați și au suficientă răbdare să aștepte, au la dispoziție și alegerile antepost. În cadrul acestora poți miza imediat după tragerea la sorți a grupelor, pe câștigătoarea competiției. Mai mult decât atât, se acceptă pariuri pe golgheterul Europa League, cel mai bun pasator sau chiar pe finală.

Evident, cotele pentru astfel de pariuri sunt generoase, iar riscurile sunt destul de mari deoarece pe parcursul unui sezon pot apărea foarte multe detalii care să schimbe jocul unei echipe. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot