100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe CS:GO

Pariurile sportive au cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimul deceniu, mai ales în industria online. Opțiunile sunt din ce în ce mai variate și vorbim chiar de piețe de pariere pe evenimente politice sau reality show-uri. Ajungem așadar în domeniul eSports sau mai exact al jocurilor pe console/PC. Jocuri precum FIFA, DOTA, League of Legends sau Counter Strike au evoluat enorm, iar acum există competiții la nivel mondial cu premii ce constau în milioane de dolari.

casa de pariuri esports

Lista caselor de pariuri de CS:GO

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

CS:GO sau Counter Strike Global Offensive este o versiune mai evoluată a celebrului CS 1.6. Jocul a fost lansat în luna august a anului 2012, pe Windows macOS, Xbox 360 și PlayStation 3. Doi ani mai târziu, CS:GO a devenit disponibil și pe Linux.

În prezent, este unul din cele mai populare jocuri multiplayer ce pune în față două echipe: teroriști și contrateroriști. Casele de pariuri online din România au început să introducă în ofertele lor pariuri pe CS:GO, de la majoritatea competițiilor importante. O primă variantă de pariu este cea a solistului. Aici ai două opțiuni simple - câștigă echipa 1 sau câștigă echipa 2. Nu există și al 3-lea scenariu - acel al egalului.

Dacă nu ești decis asupra câștigătoarei, poți miza pe totalul de hărți, spre exemplu peste 2.5 sau sub 2.5. Mai mult decât atât, ai ocazia să plasezi pariuri pe câștigătoarea uneia dintre hărți. Pe live poți anticipa, în cazul în care urmărești meciul, cine se va impune pe următoarea hartă. Amatorii cotelor mai mari au varianta scorului corect.

O altă alternativă de pariere pe CS:GO este cea a handicapului. Această ofertă populară în sporturi precum fotbal, baschet sau handbal vedem că este prezentă și în eSports.

Unele case de pariuri oferă în cadrul competițiilor importante și câteva tipuri de pariuri speciale cu cote mari. Spre exemplu, poți miza pe un Knife Kill adică pe uciderea unui inamic cu ajutorul cuțitului. Mai mult decât atât, putem miza pe modalitatea de câștig a unei runde:

  • Detonarea bombei
  • Dezamorsarea bombei
  • Scurgerea timpului.

 

Cum analizezi un meci de CS:GO?

Mai întâi aruncă o privire peste modalitatea de desfășurare a turneului. Trebuie să fii atent la câte hărți se vor disputa, fie că pariezi pe echipa câștigătoare, dar mai ales dacă mizezi pe sub/peste la hărți.

Apoi, consultă care este componența echipelor. Se poate întâmpla ca în ultimele ore înaintea meciurilor, un jucător important să fie anunțat indisponibil, iar totul se poate schimba. Nu ți-ai dori să pariezi pe o echipă care nu se poate baza pe jucătorul cu cele mai multe kill-uri în turneu. De asemenea, verifică hărțile pe care se va juca, deoarece unii jucători au atuuri fie pe Inferno, fie pe Dust2, fie pe Nuke.

Nu în ultimul rând, ține cont de forma de moment, deoarece jucătorii pot fi demoralizați în cazul în care vin după o serie de înfrângeri.

 

La ce case de pariuri poți paria pe CS:GO?

Unibet este una dintre cele mai bune site-uri de pariuri din România pentru pariurile pe CS:GO. Vorbim aici despre o ofertă complexă, unde găsim și pariuri speciale precum cele pe Knife Kills despre care am discutat mai devreme.

CS:GO, PariuriOnline.tv

Betano este o altă alegere populară printre iubitorii de eSports, care se pot bucura de un bonus de bun venit de 500 RON. Alte case de pariuri recomandate de pariurionline.tv sunt Netbet, Fortuna sau Superbet.

 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România

Pariuri pe baschet România

Pariuri pe tenis România

Pariuri pe MMA România

Pariuri pe Volei România

Pariuri pe Handbal România

Pariuri pe box

 

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot