100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Pariurile sportive reprezintă un fenomen ce a luat amploare extrem de mult în ultimul deceniu. Zeci de mii de români trec zilnic pragul agențiilor stradale. După anul 2015 însă, atenția a fost îndreptată către sfera online, acolo unde toți operatorii de pariuri au decis să se extindă.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Top Pay

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Vorbim de epoca vitezei, așadar totul se desfășoară pe repede-înainte. Tocmai de aceea, casele de pariuri stradale au fost nevoite să dezvolte o platformă online și o aplicație mobilă – fie pentru iOS, fie pentru Android. Astfel, clienții au acum alternative, atunci când nu dispun de timpul necesar pentru a putea plasa pariurile favorite.

În discuție au apărut și metodele de plată, care sunt din ce în ce mai diversificate. Fie că vorbim de metode offline sau online, pariorii au căutat mereu alternative la clasicele transferuri bancare sau transferuri cu cardul. Au apărut diverse portofele electronice, însă unii operatori online licențiați la noi în țară, au introdus o altă metodă. Aceasta este denumită Top Pay și este destinată clienților care oferă depunerile cash, însă își doresc să evite aglomerația băncilor.

În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă principiile de bază ale acestei metode și case de pariuri din România ce acceptă astfel de plăți.

 

Ce este Top Pay?

Top Pay este un serviciu de plată ce a apărut pe piață în anul 2017. Printre principalele activități ale acestei companii din Brazilia se numără jocurile de noroc din online. Practic, acesta a fost și domeniul în care compania și-a propus să activeze, aducând o inovație la nivel de plăți.

Până la apariția Top Pay, pariorii români aveau posibilitatea să își alimenteze cu bani cash contul de pariuri sportive, cu ajutorul transferului bancar. Acesta însă presupunea de foarte multe ori cozi interminabile și evident, deschiderea unui cont bancar. Există în continuare și posibilitatea de a depune cash în agenții stradale, la casele de pariuri ce își desfășoară activitatea și în offline.

Top Pay vine însă în ajutorul pariorilor care doresc să își alimenteze contul online la operatori ce nu dețin agenții fizice. În a doua jumătate a articolului, vei afla și care sunt operatorii online care îți oferă această opțiune.

 

De ce să alegi metoda Top Pay la pariuri sportive?

În primul rând, Top Pay este recomandat pentru pariorii care își doresc să depună bani cash și nu dețin un cont bancar. Astfel, nu este necesară parcurgerea unui proces de deschidere a unui cont de acest tip.

În al doilea rând, un alt avantaj este rapiditatea. Dacă transferul bancar necesită diferite formulare și câteva zile lucrătoare, în cazul Top Pay totul se rezumă la câteva secunde. Timpul mediu pentru realizarea unei tranzacții este de maxim 60 de secunde.

Nu în ultimul rând, comisionul este de 0% pentru absolut orice tranzacție. Vedem așadar că, adepții tranzacțiilor cu bani cash au doar avantaje utilizând această metodă de plată la pariuri sportive.

Singurul dezavantaj despre care putem vorbi în România este faptul că Top Pay a fost adoptată de puțini operatori online.

 

Case de pariuri care acceptă plata prin metoda Top Pay

Una din cel mai bun site de pariuri sportive ce operează exclusiv în online și permite depunerile prin intermediul Top Pay este Netbet. Acest operator online te întâmpină cu un pariu fără risc în valoare de 500 RON, cu oferte pre-meci și live extinse, dar și cu multe metode de depunere și retragere.

Dacă vrei să îți alimentezi contul online la Netbet prin intermediul Top Pay, mai întâi asigură-te că te-ai înregistrat pe site-ul operatorului și ți-ai verificat contul online. Fără finalizarea procesului de verificare KYC riști să fi limitat la depuneri, să ți se închidă contul, iar retragerile nu sunt posibile.

Știm însă că informațiile oferite de noi pe site sunt de folos și cu siguranță vei realiza verificarea contului fără probleme. Apoi, în momentul în care vrei să depui va trebui să selectezi metoda Top Pay și să îți salvezi codul QR care se generează automat și este unic.

Cu ajutorul său te vei deplasa în magazinele Inmedio și vei depune bani cash. Mare atenție, deoarece depunerea minimă este de 50 RON. Pe teritoriul României, în mall-uri sau hipermarketuri sunt disponibile peste 100 de locații Inmedio.

Nu uita ca atunci când te deplasezi alături de codul QR să ai la tine și un act de identitate. Ai nevoie doar de cele două lucruri și suma de bani cash, nefiind necesar un card sau un cont bancar.

Un site-uri de pariuri online recomandat de pariurionline.tv unde poți plăti prin Top Pay este Unibet. Acesta îți oferă pe lângă posibilitatea de a depune bani cash și un bonus de bun venit în valoare de 300 RON.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot
  • Este sigură metoda Top Pay?

    Răspunsul este: „Da”! Actul de identitate este necesar tocmai pentru a-ți confirma identitatea și pentru a nu exista tentative de fraudă. Banii cash sunt la tine în mână, așadar spre deosebire de online, nu trebuie să îți fie frică de un atac cibernetic.

  • Pot depune prin Top Pay de acasă?

    Fiind nevoiți de situația pandemiei de Coronavirus, deținătorii Top Pay au introdus un nou serviciu disponibil momentan doar în București. Ai ocazia să contactezi telefonic un operator Top Pay care poate depune și retrage de la pariuri sportive în locul tău. În cazul depunerilor, suma minimă este în valoare de 500 RON, iar în cazul retragerilor vorbim de minim 1000 RON. Acest serviciu este disponibil zilnic între orele 10-22.

    În concluzie, Top Pay reprezintă o metodă revoluționară pentru plățile din domeniul pariurilor sportive.