100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Handicapul asiatic reprezintă încă un subiect tabu pentru unii pariori români. Aceste piețe de pariere nu sunt atât de populare precum cele de handicap european. Principiul de funcționare al acestora este ceva mai complicat, iar din acest motiv pariul de tip handicap asiatic este de multe ori ignorat.

Totuși, pariul pe handicap asiatic are avantajele sale, însă este evident că nu este recomandat să mizezi pe acesta dacă nu îi cunoști principiile de funcționare. Vom începe cu handicapul asiatic 0.0, iar pariurionline.tv îți va prezenta în următoarele rânduri toate detaliile pe care trebuie să le știi înainte de a-l utiliza.

Pentru început, trebuie să știi faptul că sunt câteva diferențe majore între handicapul european și cel asiatic. În primul rând, în cazul celui asiatic există doar 2 pronosticuri pentru fiecare piață, așadar vei putea miza fie pe echipa gazdă, fie pe echipa oaspete. Dacă obișnuiești să pariezi pe handicap european, află că lucrurile se schimbă total în cazul celui asiatic.

În contrast se află handicapul european – cel care îți permite pariuri pentru 1, X sau 2. De asemenea, spre deosebire de handicapul de tip european – acolo unde sunt exprimate doar valori întregi – la cel asiatic vei întâlni și valori precum 0.0, 1.25, 2.50, 2.75 și așa mai departe. Nu în ultimul rând, în cazul handicapului asiatic, pariorii pot primi o parte din miză înapoi sau chiar toată valoarea acesteia, însă vom vedea în care situații se aplică acest scenariu.

 

Cum funcționează handicapul asiatic 0.0

Handicapul asiatic 0.0 este primul din listă, iar în cazul acestuia, scenariul pe care casa de pariuri îl propune este acela că meciul începe de la 0-0, în conformitate cu realitatea. În această situație, înseamnă că nicio echipă nu primește un avantaj imaginar, iar pentru un astfel de pariu banii tăi pot trece prin 3 scenarii diferite.

Fie vei obține un profit, fie vei primi integral miza înapoi, fie vei pierde toți banii. Pentru a exemplifica handicapul asiatic 0.0 luăm cazul unui meci precum Real Madrid vs Barcelona.

Să presupunem că madrilenii au o cotă de 2.00 pentru a câștiga partida. Pariorul va miza pe 100 RON pe victoria celor de la Real Madrid. Pariul are 3 scenarii posibile:

  • Real Madrid câștigă, iar pariorul primește 200 RON (100 x 2.00 = 200)
  • Partida se încheie la egalitate, iar pariorul primește înapoi toată miza
  • Barcelona se impune, iar pariorul pierde toată miza inițială.

Scenariul este evident același și în cazul în care pariezi pe Barcelona la un handicap asiatic 0.0. Pentru a te putea bucura de un câștig, ai nevoie ca Barcelona să se impună, iar în cazul unei remize suma pariată îți va fi returnată integral în cont. Pentru victoria Realului, banii sunt pierduți.

Acest handicap asiatic 0.0 se aseamănă practic cu pariurile de tip DNB (Draw no Bet) sau W (Winner). În cazul lor, poți miza la fel pe victoria uneia dintre echipe, cu un plan de avarie în situația în care duelul se va încheia cu un rezultat de egalitate.

 

Mai mult

Ce este handicapul Asiatic
Calculator handicap asiatic
Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 0.25
Ce înseamnă handicapul asiatic +0.5 și -0.5
Ce înseamna handicapul asiatic -/+ 0.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.5
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.00
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.5

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
-/5
0 voturi