100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Betfair România

4.3/5
Plusuri
  • Singura platformă de betting exchange din România
  • Nu există limitări
Minusuri
  • Piețe mai restrânse pe fotbal față de restul operatorilor online

Betfair este o alegere comună printre pariorii din România. Oferta sportivă este una variată, având nu mai puțin de 26 de sporturi disponibile. Un mare plus este cu siguranță platforma de betting exchange, singura disponibilă în țara noastră în momentul de față. Betfair reprezintă numărul 1 în domeniu, atunci când vorbim de această opțiune.

Compania a luat naștere în anul 2000 la inițiativa lui Andrew Black și Edward Wray. În momentul de față este licențiată în România de către ONJN, așadar pariorii nu trebuie să își facă probleme în privința legalității.

În momentul în care a intrat pe piața din România, clienții de la noi au fost puțin reticienți, neavând o experiență cu un betting exchange.

Practic, platforma celor de la Betfair este împărțită în Sports Book (casă de pariuri, la fel ca celelalte) și Exchange (acolo unde pariorii mizează unul împotriva altuia).

Betfair, Pariuronline.tv

 

Cum îți deschizi cont la Betfair

Dacă încă nu ai un cont la Betfair, îți vom explica chiar acum cum poți parcurge un proces foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma betfair.ro și să completezi datele tale reale și să apeși pe butonul ”Înregistrați-vă acum”, acolo unde vei introduce mai multe informații.

Ți se vor cere nume, prenume, data nașterii, țara sau adresa. CNP-ul este și el extrem de important, acesta jucând un rol crucial în verificarea KYC. Apoi, trebuie să introduci numărul de telefon și adresa de e-mail ce te vor ajuta ulterior să confirmi contul.

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi o parolă și o monedă pe care să o utilizezi.

 

Depuneri și retrageri

În cazul depunerii la Betfair, procesul este unul la fel de ușor. Conectează-te în contul tău și apasă pe butonul ”depozit”, acolo unde poți alege mai multe metode.

De obicei, pariorii români optează pentru cardul de credit sau debit. În cazul Betfair, depunerea minimă este de 40 RON și se efectuează instant. Pentru Skrill, Neteller și Click and Buy, depunerea minimă este de 70 RON.

O altă metodă cu depunere instantă este cea a Paysafecard-ului. În acest caz, trebuie să depui minim 5 EURO. Nu în ultimul rând, Betfair îți permite să depui prin transfer bancar, acolo unde limita minimă este de 60 RON, iar timpul mediu de așteptare este de 2-5 zile. Un lucru important de știut este acela că Betfair nu percepe taxe la depunere.

Este esențial să parcurgi toți pașii pentru verificarea KYC, deoarece pe un cont neverificat nu vei putea depune mai mult de 200 EURO în total.

Pentru cei care nu au o experiență în depunerea cu cardul de credit sau debit, tot ce trebuie să faci este să introduci numele deținătorului, seria de pe față, data expirării și codul CVV al cardului (îl găsești pe spate).

În cazul retragerilor, Betfair îți oferă 4 alternative. Pentru a intra în posesia fondurilor poți accesa pagina ”plăți”, acolo unde vei găsi opțiunea ”retrageri”. La Betfair nu există metode care să îți permită o retragere instantă a câștigurilor. Dacă optezi să retragi prin intermediul cardului de credit sau debit, suma trebuie să înceapă de la 40 RON și durează 2 sau 3 zile lucrătoare.

Pentru Skrill și Neteller, suma minimă pornește de la 70 RON, iar transferul banilor se efectuează în aproximativ 24 de ore. Cel mai lung timp de așteptare este prin intermediul transferului bancar, acolo unde se poate ajunge chiar la 5 zile lucrătoare.

Cu această ultimă metodă poți retrage minim 60 RON.

 

Bonus de Bun Venit Betfair

Bonusul de Bun Venit la Betfair este valabil atât pentru Sportsbook, cât și pentru Exchange. În cazul Sportsbook, poți obține un bonus 550 RON. Pentru a beneficia de el, trebuie să depui și să pariezi minim 50 RON. Săptămânal, trebuie să accesezi pagina promoțională și să îți revendici bonusul de 50 RON. Poți repeta acest proces timp de 10 săptămâni. Practic, bonusul constă în acordarea a 10 tranșe de 50 RON.

Rulajul se efectuează cu un pariu de minim 50 RON, pe o cotă de minim 1.60. Acesta trebuie efectuat de 6 ori, în maxim o săptămână de la creditarea bonusului.

În cazul bonusului de Bun Venit pentru Exchange, clienții se pot bucura de un prim pariu fără risc de maximum 150 RON.

 

Ofertele de pariere pe sport

Betfair, Pariuronline.tv

Pentru început, vom vorbi de platforma de Betting Exchange, cea cu care Betfair se diferențiază față de restul operatorilor licențiați din România.

Pentru un eveniment sportiv în cadrul acestei platforme, poți găsi opțiuni precum back sau lay. Acestea sunt practic pariuri de tip pro sau contra. Dacă plasezi un pariu de tip back, înseamnă că ești de acord cu pariul altui utilizator și mizezi pe un câștig al său.

Dacă vei paria lay, înseamnă că ești contra lui și a pariului său. Pe lângă cele două opțiuni ai ocazia să faci trading. În acest caz, trebuie să anticipezi fluctuațiile cotelor. Nu în ultimul rând, este posibil ”arbitrajul”, acolo unde mizezi pe diferențele de cote. În toate aceste cazuri, pariurile câștigătoare plătesc un comision.

Revenind la Sports Book, Betfair prezintă o selecție variată de sporturi. Sunt disponibile pariuri pentru fotbal, tenis, baschet, handbal, box, ciclism, crichet, darts, fotbal american, golf, hochei, MMA, sporturi de iarnă, surfing, volei sau tenis de masă.

Pe lângă toate acestea, sunt disponibile curse de cai sau ogari și eSports precum CS:GO, LOL (League of Legends) sau DOTA. Evenimentele politice au și ele acoperire în oferta de pariuri Betfair.

Ai ocazia să pariezi pre meci, live (cu opțiunea cash-out) sau antepost. Betfair reprezintă așadar o opțiune bună atât pentru pariorii clasici, cât și pentru cei care vor să încerce ceva nou – platforma de Exchange.

 

Mai mult

Cum îți deschizi cont la Betfair
Recenzie Aplicație Betfair iOS