100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Australian Open face parte din categoria celor 4 turnee de Grand Slam. An de an, acest turneu aduce împreună în fața televizorului și nu numai, pe toți iubitorii de tenis masculin și feminin. De cealaltă parte, pariorii împătimiți pe această nișă așteaptă cu nerăbdare începutul fiecărui an pentru a afla ce piețe sunt disponibile pentru mizele lor.

casa de pariuri tenis

Lista caselor de pariuri de Australian Open

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Fiind o competiție extrem de importantă, este evident de ce interesul este foarte mare. România a avut și ea de-a lungul timpului reprezentanți la Australian Open, cel mai recent exemplu fiind Simona Halep. Pariorii din țara noastră au la dispoziție alegeri pre-meci, live și antepost.

În cadrul pariurilor antepost, clienții operatorilor online pot miza pe câștigătorul/a, pe parcursul unui anumit jucător și pe diferite pariuri speciale. Din câte știm, în prezent toate casele de pariuri oferă anual piețe pentru Australian Open. Nu este exclus însă, să apară modificări, așadar îți recomandăm înainte de a iniția un proces de înregistrare să verifici cu exactitate oferta case de pariuri.

Până atunci, pariurionline.tv ți-a pregătit o listă cu cei mai importanți operatori online licențiați de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) la care poți paria la Australian Open.

 

Betano

Betano este recunoscută în principal datorită ofertei de bun venit excelente, a cotelor peste medie și a promoțiilor dese. Australian Open este o competiție tratată cu seriozitate maximă de această casă de pariuri, așadar pe lângă bonusul de bun venit în valoare de 500 RON este foarte posibil să primești pariuri gratuite pentru meciurile importante de la acest Grand Slam.

betano, australian open, pariurionline.tv

 

Superbet

Superbet este o casă de pariuri versatilă, datorită ofertei extinse pentru pariurile offline și cele online. Acest operator și-a început parcursul în România și în locațiile stradale, însă evoluția pariurilor sportive a determinat compania să facă trecerea și în online. Odată cu lansarea platformei online, a apărut și profilul SuperSocial, acesta fiind un mediu în care pariorii pot socializa.

Ai ocazia să îți distribui biletele, să faci schimb de opinii cu alți pariori și să comentezi și urmărești meciurile de Australian Open în direct. Superbet propune o serie de promoții utile, însă cea care ne interesează cel mai mult în Australian Open este SuperAvantaj. În cadrul ei, dacă pariezi pe câștigătorul/a unui meci din turneu, iar cel/cea pe care ai mizat câștigă un set cu scorul de 6-0, atunci pariul e declarat câștigător indiferent de rezultatul final.

 

Unibet

Unibet este unul din cei mai vechi operatori online de pariuri licențiați în România. Experiența este punctul forte a companiei, așadar din acest punct de vedere poți paria fără griji la Unibet. Dacă nu ai încă un cont online deschis, trebuie să știi că după procesul de înregistrare te poți bucura în prezent de o sumă bonus de până la 300 RON.

Cu ajutorul acestei sume ai ocazia să mizezi pe Australian Open, fie pre meci, fie live. Casa de pariuri Unibet și-a câștigat un renume pentru ofertele vaste pe piețele live, așadar duelurile de pe continentul australian pot fi dinamizate în timp real. Ori că vrei să pariezi pe câștigătorul/a următorului punct, ori pe scorul corect al următorului game, numărul total de ași sau rezultatul final, Unibet este alegerea potrivită. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot