100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Casele de pariuri oferă constant numeroase beneficii pentru clienții lor. De la cele mai interesante piețe de pariere pe divertisment, la multitudinea de sporturi și plasarea biletelor online, operatorii se ocupă în permanență avantajele pentru clienți. Pe lângă faptul că foarte multe agenții sunt disponibile și în mod fizic, varietatea lor în online este și mai extinsă.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Trustly

Last update at 19 mai, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

Plasarea biletelor online nu ar putea avea o altă șansă, decât prin oferirea unei posibilități de a alimenta contul. Aici este vorba despre metodele prin care poți avea bani în contul tău de utilizator la diferite case de pariuri. Foarte multe la număr, metodele de depunere se găsesc într-o gamă largă și poți alege oricare ți se potrivește. Cardul de credit sau de debit este una dintre soluții, însă aceasta are și mai multe alternative.

În acest articol vom discuta despre o metodă anume, respectiv Trustly. Pariurionline.tv îți prezintă care sunt avantajele sale și cum poți utiliza această variantă pentru a-ți alimenta contul de pe site-uri de pariuri online.

 

Ce este Trustly și cum se folosește?

Pe scurt, Trustly reprezintă un procesator de plăți online, ce aparține unei companii de origini suedeze. Este practic un intermediar între bănci și operatorii online, fiind posibile plăți pe internet fără un card de credit sau debit.

Nu mai puțin de 60 de bănci au colaborat deja cu Trustly, iar în ultimii ani, peste 70 de milioane de cetățeni au utilizat această metodă de plată. La nivel de securitate, vorbim de una dintre cele mai de încredere metode de plăți online. Momentan, această metodă de plată este disponibilă în 29 de țări în Europa, însă lista se poate extinde oricând.

Printre țările care se bucură de eficacitatea acestui serviciu se numără și România. Așadar, dacă îți dorești să depui la pariuri sportive  în România, poți alege acum Trustly.

Plățile se efectuează relativ ușor, iar procesul este unul pe care oricine îl poate parcurge. Este necesară doar o autentificare cu datele bancare și introducerea sumei de plată. Apoi, transferul este confirmat prin intermediul unui cod de plată pe care platforma îl generează.

 

De ce să alegi metoda Trustly la pariuri sportive?

Există o serie de avantaje pe care Trustly le oferă și pentru care ar trebui să alegi această metodă. În primul rând rapiditatea este caracteristică acestui procesator de plăți, lucru ce nu se întâmplă spre exemplu în cazul transferului bancar. De ce să te deplasezi cu suma de bani la cea mai apropiată bancă, atunci când ai la dispoziție o platformă prin intermediul căreia poți depune fonduri în doar câteva secunde?

Un al doilea aspect important este securitatea. Fiind o companie relativ nouă, este evident faptul că se utilizează tehnologii de ultimă generație. Practic, acesta este și scopul metodelor de plată inovative, acela de a aduce un plus de siguranță față de alegerile clasice.

 

Case de pariuri care acceptă plata prin Trustly

Dacă ești un adept al plăților prin intermediul Trustly și vrei să te folosești de această platformă pentru pariurile sportive, un prim pas este să arunci o privire peste lista operatorilor online licențiați în România.

După ce ai găsit casa de pariuri potrivită pentru tine, nu îți rămâne decât să te înregistrezi și să finalizezi procesul de verificare KYC. Acordă o atenție sporită acestui pas, deoarece fără un cont verificat vei avea o limită la depunere, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile riști ca și contul tău să fie închis.

Două dintre cele mai importante case de pariuri care acceptă depunerile prin intermediul Trustly sunt Netbet și Unibet. Pe platforma Netbet, înainte de a efectua depunerea trebuie să știi că poți beneficia de un bonus de bun venit în valoare de 500 RON. Limita minimă de depunere este de 200 RON, iar limita maximă este de 40.000 RON. Timpul de procesare al tranzacției variază între 2 minute și maxim 24 de ore.

La Unibet te vei bucura de un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. În ceea ce privește taxa, la Unibet se aplică o taxă de 2% în cazul depunerii prin intermediul plății cu Trustly.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
4/5
1 vote
  • Pot efectua retrageri prin intermediul Trustly?

    Din câte știm, momentan nu este posibil să retragi fonduri prin intermediul acestei metode. Totuși, în cazul în care unii operatori vor accepta această metodă pentru retragere, cel mai probabil este necesar ca și depunerea să fie efectuată prin aceeași metodă.

  • Au trecut 3 zile, iar depunerea mea nu a fost efectuată. Ce este de făcut?

    Conform informațiilor pe care le-am găsit pe forumurile din domeniu, este posibil ca tranzacțiile să dureze până la 10 zile lucrătoare, în cazul în care există unele nelămuriri. În cazul în care problemele persistă, îți recomandăm să iei legătura în primul rând cu banca și în al doilea rând cu operatorul online în cauză.

    Trustly nu este o metodă atât de utilizată în cazul pariorilor români, așadar înainte de a alege această variantă, este necesar să faci o documentare în prealabil.