100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Casele de pariuri oferă constant numeroase beneficii pentru clienții lor. De la cele mai interesante piețe de pariere pe divertisment, la multitudinea de sporturi și plasarea biletelor online, operatorii se ocupă în permanență avantajele pentru clienți. Pe lângă faptul că foarte multe agenții sunt disponibile și în mod fizic, varietatea lor în online este și mai extinsă.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Trustly

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Plasarea biletelor online nu ar putea avea o altă șansă, decât prin oferirea unei posibilități de a alimenta contul. Aici este vorba despre metodele prin care poți avea bani în contul tău de utilizator la diferite case de pariuri. Foarte multe la număr, metodele de depunere se găsesc într-o gamă largă și poți alege oricare ți se potrivește. Cardul de credit sau de debit este una dintre soluții, însă aceasta are și mai multe alternative.

În acest articol vom discuta despre o metodă anume, respectiv Trustly. Pariurionline.tv îți prezintă care sunt avantajele sale și cum poți utiliza această variantă pentru a-ți alimenta contul de pe site-uri de pariuri online.

 

Ce este Trustly și cum se folosește?

Pe scurt, Trustly reprezintă un procesator de plăți online, ce aparține unei companii de origini suedeze. Este practic un intermediar între bănci și operatorii online, fiind posibile plăți pe internet fără un card de credit sau debit.

Nu mai puțin de 60 de bănci au colaborat deja cu Trustly, iar în ultimii ani, peste 70 de milioane de cetățeni au utilizat această metodă de plată. La nivel de securitate, vorbim de una dintre cele mai de încredere metode de plăți online. Momentan, această metodă de plată este disponibilă în 29 de țări în Europa, însă lista se poate extinde oricând.

Printre țările care se bucură de eficacitatea acestui serviciu se numără și România. Așadar, dacă îți dorești să depui la pariuri sportive  în România, poți alege acum Trustly.

Plățile se efectuează relativ ușor, iar procesul este unul pe care oricine îl poate parcurge. Este necesară doar o autentificare cu datele bancare și introducerea sumei de plată. Apoi, transferul este confirmat prin intermediul unui cod de plată pe care platforma îl generează.

 

De ce să alegi metoda Trustly la pariuri sportive?

Există o serie de avantaje pe care Trustly le oferă și pentru care ar trebui să alegi această metodă. În primul rând rapiditatea este caracteristică acestui procesator de plăți, lucru ce nu se întâmplă spre exemplu în cazul transferului bancar. De ce să te deplasezi cu suma de bani la cea mai apropiată bancă, atunci când ai la dispoziție o platformă prin intermediul căreia poți depune fonduri în doar câteva secunde?

Un al doilea aspect important este securitatea. Fiind o companie relativ nouă, este evident faptul că se utilizează tehnologii de ultimă generație. Practic, acesta este și scopul metodelor de plată inovative, acela de a aduce un plus de siguranță față de alegerile clasice.

 

Case de pariuri care acceptă plata prin Trustly

Dacă ești un adept al plăților prin intermediul Trustly și vrei să te folosești de această platformă pentru pariurile sportive, un prim pas este să arunci o privire peste lista operatorilor online licențiați în România.

După ce ai găsit casa de pariuri potrivită pentru tine, nu îți rămâne decât să te înregistrezi și să finalizezi procesul de verificare KYC. Acordă o atenție sporită acestui pas, deoarece fără un cont verificat vei avea o limită la depunere, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile riști ca și contul tău să fie închis.

Două dintre cele mai importante case de pariuri care acceptă depunerile prin intermediul Trustly sunt Netbet și Unibet. Pe platforma Netbet, înainte de a efectua depunerea trebuie să știi că poți beneficia de un bonus de bun venit în valoare de 500 RON. Limita minimă de depunere este de 200 RON, iar limita maximă este de 40.000 RON. Timpul de procesare al tranzacției variază între 2 minute și maxim 24 de ore.

La Unibet te vei bucura de un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. În ceea ce privește taxa, la Unibet se aplică o taxă de 2% în cazul depunerii prin intermediul plății cu Trustly.

Cum se folosește Trustly pe site-urile de pariuri:

Trustly este o metodă de plată online care permite transferul rapid și sigur de bani între conturile bancare și comercianții online, inclusiv site-urile de pariuri. Această metodă este apreciată de utilizatorii care pariază online datorită faptului că oferă o alternativă sigură și rapidă la alte metode de plată, cum ar fi cardurile de credit sau transferurile bancare tradiționale.

 1. Accesează site-ul de pariuri și autentifică-te în contul tău.
 2. Navighează către secțiunea de depunere sau plăți.
 3. Selectează Trustly ca metodă de plată.
 4. Introdu sumele dorite și urmează instrucțiunile specifice afișate pe site pentru a finaliza tranzacția.

Trustly este disponibil în mai multe țări, inclusiv România, și este acceptat de o serie de site-uri de pariuri cu trustly online. Utilizatorii apreciază cele mai bune site-uri de pariuri cu trustly în special faptul că transferurile sunt rapide și sigure, iar comisioanele sunt relativ mici.

Cum să-ți retragi banii prin intermediul Trustly

În general, procesul de retragere a banilor prin Trustly implică următorii pași:

 1. Accesează contul tău de pe site-ul de pariuri și navighează către secțiunea de retragere a fondurilor.
 2. Selectează Trustly ca metodă de retragere.
 3. Introdu sumele pe care dorești să le retragi și urmează instrucțiunile specifice afișate pe site pentru a finaliza tranzacția.

Este posibil ca anumite site-uri de pariuri cu trustly să aibă cerințe specifice sau proceduri diferite pentru retragerile prin Trustly, așa că ar fi util să consulți și secțiunea de întrebări frecvente sau să contactezi serviciul lor de relații cu clienții pentru informații precise.
De asemenea, este important să menționăm că, în general, cele mai bune site-uri de pariuri cu trustly sunt apreciate pentru rapiditatea și securitatea lor.

Bonusuri Trustly

Atunci când alimentezi contul de pariere prin Trustly, poți beneficia de diverse bonusuri oferite de site-urile de pariuri din România. Bonusurile se aplică când depozitezi doar prin site-uri de pariuri cu trustly. Aceste bonusuri pot include oferte de bun venit, pariuri gratuite sau alte avantaje speciale. Cele mai bune site-uri de pariuri cu trustly se pot regăsi în lista de mai jos.

 • 888sport: Oferă un bonus de 500 RON, cu un rulaj de 8x și o validitate de 60 de zile.
 • Unibet: Acest site oferă un pariu fără risc de 300 lei, plus 150 de rotiri gratuite.
 • Betfair: Poți beneficia de un bonus de bun venit de până la 550 lei.
 • Magnumbet: Oferă 150 de lei free bet și 200% profit boost la primul pariu.

Aceste site-uri sunt doar câteva exemple dintr-o gamă variată de site-uri de pariuri cu trustly care oferă bonusuri atractive atunci când îți alimentezi contul. Este important să consulți termenii și condițiile specifice ale fiecărui bonus înainte de a profita de ofertă.

Avantaje și dezavantaje -Trustly

Plusuri
 • Transferuri rapide și sigure între conturile bancare și comercianții online, inclusiv site-urile de pariuri.
 • Comisioane relativ mici.
 • Nu este nevoie să îți creezi un cont separat pentru a utiliza Trustly.
Minusuri
 • Comisioane suplimentare pentru utilizarea Trustly.
 • Pot dura mai mult timp decât alte metode de plată.
 • Puține site-uri cu această metodă de plată.
 • Pot efectua retrageri prin intermediul Trustly?

  Din câte știm, momentan nu este posibil să retragi fonduri prin intermediul acestei metode. Totuși, în cazul în care unii operatori vor accepta această metodă pentru retragere, cel mai probabil este necesar ca și depunerea să fie efectuată prin aceeași metodă.

 • Au trecut 3 zile, iar depunerea mea nu a fost efectuată. Ce este de făcut?

  Conform informațiilor pe care le-am găsit pe forumurile din domeniu, este posibil ca tranzacțiile să dureze până la 10 zile lucrătoare, în cazul în care există unele nelămuriri. În cazul în care problemele persistă, îți recomandăm să iei legătura în primul rând cu banca și în al doilea rând cu operatorul online în cauză.

  Trustly nu este o metodă atât de utilizată în cazul pariorilor români, așadar înainte de a alege această variantă, este necesar să faci o documentare în prealabil.

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot