100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Paysafecard la pariuri sportive

În momentul de față, aproape toate casele de pariuri offline au optat pentru o platformă online. Sfera pariurilor sportive s-a dezvoltat cu pași repezi în ultimul deceniu, iar clienții preferă din ce în ce mai mult comoditatea. Evident, un număr însemnat de pariori încă plasează bilete în locațiile stradale, însă aproape toți și-au deschis în paralel un cont online.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Paysafecard

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În acest fel, pariorii evită aglomerația, au întâietate și mizează în doar câteva secunde din orice loc. Fie că vorbim de un PC, un laptop, o tabletă sau telefonul mobil, pariurile sunt acum la doar un click distanță. Bineînțeles, în discuție au apărut și metodele prin care clienții operatorilor online pot efectua plăți. De la cardul bancar, la portofele electronice sau chiar criptomonede, casele de pariuri licențiate în România oferă foarte multe alternative.

Pariurionline.tv îți prezintă în următoarele rânduri toate detaliile referitoare la Paysafecard, în cazul în care vrei să îți alimentezi contul sau să retragi banii prin intermediul acestei metode.

 

Ce este un Paysafecard și cum funcționează acesta?

Paysafecardul este una din cele mai comune plăți din sfera pariurilor sportive. Explicația nu este una complicată, fiind un fel de cartelă reîncărcabilă a telefoanelor mobile. Practic, vorbim de un tichet ce poate lua o valoare precum 10, 25, 50 sau 100 de euro, acesta putând fi achiziționat în diverse locații.

Paysafecard, pariurionline.tv

După cumpărarea unui Paysafecard, trebuie să accesezi site-ul oficial și să îți deschizi un cont online. Apoi, cu ajutorul unui cod PIN se pot efectua diverse plăți pe internet. În cazul în care depui printr-un Paysafecard la pariurile sportive este nevoie și de o confirmare în contul My Paysafecard.

Paysafecard, pariurionline.tv

Pe teritoriul României, conform ultimelor statistici, există peste 10.000 de locații stradale de unde poți achiziționa un Paysafecard. Vorbim aici despre celebrele Paypoint-uri pe care este foarte posibil ca și tu să le fi întâlnit în orașul tău.

 

Avantajele utilizării Paysafecard la pariurile sportive

Există o serie de avantaje pentru care pariorii aleg să își alimenteze contul la pariuri sportive prin intermediul Paysafecard. În primul rând, procedeul este unul simplu și asemănător cu plățile facturilor. Rapiditatea este un alt atribut ce descrie Paysafecardul, deoarece trebuie doar să introduci un cod, iar apoi să confirmi tranzacția.

Punctele de vânzare se regăsesc în majoritatea orașelor importante, iar pe lângă toate acestea, intră în discuție și siguranța. Spre deosebire de cardul bancar, nu trebuie să te mai îngrijorezi de faptul că datele tale pot fi preluate sau că poți fi victima unei fraude.

În dreptul dezavantajelor putem nuanța două aspecte. În primul rând, o parte din casele de pariuri din România nu îți oferă posibilitatea de a efectua o retragere prin intermediul Paysafecard. În al doilea rând, există anumiți operatori care nu acordă bonusul de bun venit atunci când prima depunere a fost realizată prin această metodă.

Pentru a verifica însă aceste criterii, îți recomandăm să consulți lista operatorilor online licențiați de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), disponibilă pe site-ul pariurionline.tv.

 

Case de pariuri din România la care poți depune prin Paysafecard

Fiind o metodă preferată de tot mai mulți pariori, majoritatea operatorilor din România pun la dispoziție această variantă.

Una din cele mai importante case de pariuri la care poți utiliza Paysafecardul este Betano. Acest operator online acordă clienților noi un bonus generos de bun venit. Este vorba despre dublul primei sume depuse, în limita a 500 RON.

Alte case de pariuri ce dispun de un astfel de pachet de bun venit sunt Fortuna, 888Sport sau Superbet. De asemenea, la Netbet vei regăsi un bonus de 500 RON, însă acesta este acordat sub formă de pariu gratuit.

Unibet reprezintă o altă casă de pariuri online ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza Paysafecard. Bonusul de bun venit în acest caz este reprezentat de un pariu fără risc în valoare de 300 RON alături de 150 de Rotiri Gratuite.

Dacă îți dorești să depui prin Paysafecard și să încerci experiența unei platforme de exchange, atunci Betfair este alegerea ideală pentru tine!

 

Mai mult

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot
  • Ce taxe trebuie să plătesc atunci când depun cu Paysafecard?

    Comisioanele fluctuează în funcție de fiecare operator și nu îți putem oferi o sumă exactă. De obicei, procentul de taxare variază între 1 și 3%. Mare atenție însă, pentru că pot apărea taxe pentru conturi My Paysafecard inactive timp de 12 luni.

  • Pot primi bonusul de bun venit dacă am efectuat prima depunere prin Paysafecard?

    Da, este posibil, dar trebuie să fii foarte atent. Citește termenii și condițiile bonusului de bun venit, deoarece nu toți operatorii care acceptă depunerile prin Paysafecard acordă și bonusul în cazul utilizării acestei metode.

  • Pot efectua retrageri prin Paysafecard?

    Răspunsul este „DA”, însă cazurile sunt destul de rare. Foarte puțini operatori acceptă această metodă și trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile înainte de a-ți deschide un cont online. Din câte știm, pentru a putea retrage cu ajutorul Paysafecardului, trebuie ca și depunerea să fie efectuată prin aceeași metodă.