100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune bonusuri

(1)
Filtrează
 • Bonus
  100% Bonus de bun venit până la 490 ron
  Jocurile de noroc online vin cu o oportunitate unică de a câștiga bonusuri la depuneri. Este mai dificil să găsești…
newsletter
Primiți toate bonusurile pe e-mail
Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot
FAQ. Întrebări frecvente
 • Ce sunt bonusurile sub formă de tombole și trageri la sorți?

  Bonusurile reprezintă una din principalele metode pentru casele de pariuri de a-și ține clienții aproape. Deseori, operatorii online oferă diferite cadouri, iar uneori sunt organizate tombole și trageri la sorți. Pentru a intra în aceste tombole trebuie să îndeplinești anumite condiții, cum ar fi pariuri pe anumite competiții, mize prestabilite sau număr de bilete pariate într-o săptămână. Premiile pot lua forma unor bonusuri, pariuri gratuite, sume de bani sau chiar bunuri materiale.

 • Ce sunt pariurile fără risc?

  Pariurile fără risc reprezintă un bonus comun printre operatorii online. Acest tip de pariu nu presupune practic niciun risc, deoarece, în cazul în care biletul sau pariul este pierzător, miza este returnată integral.

 • Ce sunt condițiile de rambursare a unui bonus?

  În momentul în care pariezi cu ajutorul unui bonus cashback sau pariu fără risc, trebuie să consulți regulile casei de pariuri. Majoritatea sunt acordate doar atunci când se îndeplinesc anumite condiții de cote minime, sporturi sau evenimente. Este în interesul tău să citești cu mare atenție termenii și condițiile oricărui bonus.

 • Sunt obligat să utilizez bonusurile primite?

  Nu, niciun client nu este obligat să parieze cu ajutorul unui bonus. În momentul în care este activată o astfel de promoție, pariorul poate accepta sau refuza bonusul. Totuși, aceste bonusuri sunt menite să ajute, așadar nu există motive pentru care ai refuza promoția. În cel mai rău scenariu posibil, nu vei câștiga nimic cu ajutorul bonusului și vei reveni la balanța ta inițială.

 • Ce sunt bonusurile caselor de pariuri?

  Cea mai simplă explicație este aceea că bonusurile sunt cadouri sau recompense din partea operatorului. De ce sunt acordate? În principal, pentru a menține o legătură strânsă între casa de pariuri și client, pentru a-ți oferi un motiv în plus de a paria. Bonusurile pot lua mai multe forme, precum: pariu gratuit, pariu cashback, bonus de bun venit, bonus de reîncărcare și așa mai departe.

 • Pot primi un bonus fără să depun?

  Da, unele case de pariuri online din România oferă uneori bonusuri fără depunere. Este tipul de bonus pentru care practic nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să îl accepți și să te bucuri de suma primită.

 • Ce sunt condițiile de rulaj?

  Marea majoritate a bonusurilor vin alături de o serie de condiții de rulaj. După ce îți este acordată o sumă de bani, aceasta trebuie rulată de câteva ori pe o anumită cotă minimă, iar în unele cazuri pe un anume sport sau competiție. Condițiile de rulaj sunt foarte importante și trebuie să le citești cu mare atenție, deoarece în caz contrar riști să nu te poți bucura de bonusul primit.