100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Ce este handicapul Asiatic

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Handicapul asiatic reprezintă un tip de pariuri diferit față de cel clasic. În cele ce urmează vom discuta despre ce este handicapul asiatic și cum putem profita de el la pariuri.

Handicapul asiatic presupune acordarea unui avantaj sau handicap fictiv și are doar două variante – egalul este exclus. Pentru a înțelege ce este un pariu handicap asiatic trebuie să înțelegem că el se poate efectua fără returnare de miză (există o opțiune cu un avantaj fictiv de 0.5, 1.5 și așa mai departe), cu returnare parțială de miză (avantaj fictiv de 0.25, 0.75, 1.25, 1.75 și așa mai departe) sau returnare integrală a mizei (avantaj de 1.0, 2.0 și așa mai departe).

În cazul handicapului asiatic fără returnare de miză, scenariul este unul simplu, în care fie câștigi, fie pierzi pariul. După cum spune și numele, la handicapul asiatic cu returnare parțială de miză, este posibil să primești înapoi jumătate din suma pariată. Nu în ultimul rând, vorbim de scenariul în care poți primi integral miza înapoi.

 

Tipuri de handicapuri asiatice

Acum că am înțeles ce este handicapul asiatic în pariuri, haideți să vedem care sunt cele mai populare handicapuri asiatice în fotbal.

  • Handicap 0

Acest tip de handicap asiatic este unul identic cu oferta Draw No Bet. În cazul în care pariezi pe una din echipe și ea câștigă, pariul tău este câștigător. În caz de egalitate, miza este returnată integral, iar dacă echipa pe care ai pariat este învinsă, pariul e declarat pierzător.

  • Handicap +0.25

În cazul în care echipa pe care ai pariat se impune, pariul e declarat câștigător. Dacă partida se încheie cu o remiză, o jumătate din miză este rambursată înapoi în cont.

  • Handicap +0.50

În acest caz, pariul este pierzător doar dacă echipa pe care ați mizat este învinsă. Dacă se impune sau apare o remiză, pariul este câștigător.

  • Handicap +0.75

Dacă echipa pe care ați pariat se impune sau termină la egalitate, pariul este câștigător. În cazul în care aceasta pierde la un singur gol diferență, primiți înapoi jumătate din miză. Practic, pariul este pierzător doar dacă echipa e învinsă la minim 2 goluri diferență.

  • Handicap +1

Pariul e declarat câștigător atunci când echipa pe care ați pariat câștigă sau termină la egalitate. În cazul în care pierde la un singur gol diferență, miza e returnată integral. Pariul e complet pierzător doar la o înfrângere cu minim două goluri diferență.

Mergând pe acest principiu, vă puteți face o idee despre ce este pariul handicap asiatic. Marjele pot crește la +1.5, +1.75, +2, +2.25 sau +2.5. În cazul handicapului de +2.5, pariul este câștigător dacă echipa pe care ați mizat se impune, termină la egalitate sau pierde la maxim 2 goluri diferență. Pariul e declarat pierzător doar atunci când echipa e învinsă la minim 3 goluri diferență.

Analogia este valabilă și pentru pariurile handicap asiatic cu – în loc de +. Practic, echipa pe care mizați trebuie să câștige la minimum 1, 2 sau mai multe goluri diferență.

 

Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european?

Cea mai mare diferență e reprezentată de faptul că în cazul handicapului european apare și un al treilea scenariu – cel al rezultatului de egalitate. De asemenea, valorile sunt întregi – 1.00, 2.00 și așa mai departe.

Înțelegând ce e un pariu handicap asiatic, putem diversifica oferta foarte mult și putem beneficia chiar de un avans de jumătate de gol – o opțiune practic imposibilă a handicapurilor europene.

Printre cele mai importante case de pariuri din România care oferă pariul handicap asiatic se numără Unibet, Netbet sau 888Sport.

 

Mai mult

Calculator handicap asiatic
Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european
Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 0.25
Ce înseamnă handicapul asiatic +0.5 și -0.5
Ce înseamna handicapul asiatic -/+ 0.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.5
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.00
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.5

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot