100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Esports au crescut în popularitate atât de mult în ultimii ani, încât casele de pariuri din România s-au văzut obligate să acorde o atenție sporită acestei sfere. Aceste sporturi electronice sunt practic niște competiții locale și internaționale de jocuri celebre pe care cu siguranță le-ai încercat și tu măcar odată.

casa de pariuri esports

Lista caselor de pariuri de eSport

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În categoria acestora este vorba de FIFA, Dota 2, League of Legends sau Counter-Strike Global Offensive. Evident, acestea sunt cele mai celebre exemple, însă există multe alte jocuri pentru care poți găsi piețe de pariere la operatorii online licențiați în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Fie că ești un iubitor de eSports, un gamer sau un parior care dorește să se relaxeze și să urmărească un meci de FIFA, trebuie să știi că ai la dispoziție zeci de pariuri pe eSports.

Astfel de pariuri pot fi plasate fie pre-meci, fie live. Tot în categoria pariurilor pre meci le putem include și pe cele antepost. În cadrul lor ai ocazia să mizezi pe câștigătorii unor turnee sau parcursul unor anumiți jucători sau anumitor echipe. În continuare, pariurionline.tv îți va prezenta cele mai frecvente case de pariuri pe care pariorii le aleg pentru a miza pe eSports.

Printre acestea se numără Unibet, Betano, Superbet, Stanleybet sau 888Sport. Lista poate continua, dar numele menționate anterior se află în topul preferințelor pariorilor iubitori de eSports.

 

Unibet

La Unibet ai ocazia să pariezi acum cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. În prezent, acest operator online oferă piețe pentru CS:GO, Call of Duty, Dota 2, League of Legends, Overwatch sau Rocket League. Această casă de pariuri prezintă opțiuni de pariere atât pre-meci, cât și live.

Platforma live este una excelentă, Unibet fiind recunoscută pentru cotele peste medie la acest capitol.

unibet, esports, pariurionline.tv

 

Betano

Betano este o altă casă de pariuri ce se află de ani buni printre preferințele pariorilor români. Oferta este una foarte complexă, însumând momentan peste 10 jocuri diferite. Amintim aici CS:GO, League of Legends, Dota 2, Call of Duty, Rainbow six, Rocket League, Overwatch, Valorant, Arena of Valor, StarCraft, StarCraft II sau King of Glory.

Sunt disponibile piețe de pariere pentru soliste, pentru kill-uri sau pentru hărți. Bonusul de bun venit la Betano este unul de top, clienții noi având ocazia să mizeze cu dublul primei sume depuse, în limita a 500 RON.

betano, esports, pariurionline.tv

 

Superbet

Superbet dispune de o aplicație mobilă valabilă pe Android și iOS care include o platformă denumită SuperSocial. Prin intermediul ei, pariorii își pot construi un profil unde cu ajutorul biletelor au ocazia să adune urmăritori, aprecieri sau comentarii. Mai mult decât atât, în timpul în care pariezi pe un meci de FIFA, CS:GO sau League of Legends te poți bucura de un chat live și de streaming. Evident, nu toate competițiile sunt transmise în direct sau au oferte multiple de pariere.

Dacă nu ai încă un cont online la Superbet trebuie să știi că te poți înregistra chiar acum și poți beneficia de un bonus în valoare de 500 RON.

Superbet, esports, pariurionline.tv

 

Jocuri disponibile pentru pariuri online

Există mai multe jocuri disponibile pentru pariuri esports, în care puteți paria pe diferite competiții și echipe. Iată câteva dintre cele mai populare jocuri esports pe care le-ai menționat în rezultatele căutării:

 • CS:GO

  Counter Strike: Global Offensive este un joc de tactică în prima persoană, în care două echipe, teroriști și contra-teroriști, se confruntă în diferite moduri de joc, cum ar fi bomb defusal, hostage rescue, sau moduri de luptă pe rundă. Este unul dintre cele mai populare jocuri de tip first-person shooter și este cunoscut pentru competițiile sale de nivel înalt, cum ar fi Major Championships.

 • League of Legends

  League of Legends este un joc de strategie în echipă, în care jucătorii controlează campioni cu abilități unice și luptă pentru a distruge baza inamică. Este unul dintre cele mai populare jocuri MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) și are o scenă competitivă puternică, cu campionate mondiale și ligi regionale

 • DOTA 2

  Dota 2 este un alt joc de strategie în echipă, similar cu League of Legends, în care jucătorii controlează eroi și încearcă să distrugă baza inamică. Este cunoscut pentru premiile sale mari în cadrul turneelor majore, cum ar fi "The International", care are unul dintre cele mai mari fonduri de premii din istoria esporturilor.

 • Starcraft 2

  Starcraft 2 este un joc de strategie în timp real, în care jucătorii construiesc baze, adună resurse și conduc armate pentru a învinge adversarii. Este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie și are o scenă competitivă activă la nivel global.

 • Hearthstone

  Hearthstone este un joc de strategie de colecție de cărți, în care jucătorii construiesc și își folosesc propriile pachete de cărți pentru a lupta împotriva altor jucători. Este cunoscut pentru simplitatea sa și pentru competițiile sale la nivel mondial.

 • Heroes of Might and Magic

  Heroes of Might and Magic este un joc de strategie în echipă, în care jucătorii controlează eroi și armate pentru a lupta împotriva inamicilor și a altor jucători. Este un joc popular în rândul fanilor de strategie și oferă o varietate de opțiuni de pariere pentru competițiile sale.

 • Overwatch

  Overwatch este un joc de tip first-person shooter dezvoltat de Blizzard Entertainment. Acesta se remarcă prin personajele sale variate, fiecare având abilități unice, și prin accentul pus pe cooperare și strategie. Overwatch a devenit unul dintre cele mai populare jocuri esports, cu competiții de nivel înalt și o bază de fani dedicată.

   

 • Rainbow Six Siege Tom Clancy's

  Rainbow Six Siege este un joc de tip first-person shooter tactico-militar, dezvoltat de Ubisoft. Acesta se concentrează pe echipe de jucători care își folosesc abilitățile și tactica pentru a ataca sau apăra obiective. Cu o scenă competitivă puternică, Rainbow Six Siege este un titlu popular pentru parierea esports.

 • Rocket League

  Rocket League este un joc de tip sport motorizat, dezvoltat de Psyonix, în care jucătorii controlează mașini pentru a marca goluri într-un teren de fotbal. Cu o combinație unică de acțiune și abilități de conducere, Rocket League a devenit unul dintre cele mai apreciate jocuri esports, cu competiții la nivel mondial și o bază de fani în creștere.

 • Valorant 

  Valorant este un joc de tip first-person shooter dezvoltat de Riot Games. Acesta combină elemente de shooter tactice cu abilități unice ale agenților, oferind o experiență de joc captivantă. Valorant a câștigat popularitate rapidă în rândul comunității de jucători și a devenit un titlu important în peisajul esports.

 • Aceste jocuri sunt doar câteva dintre cele mai populare și oferă o gamă largă de pariuri pe diferite platforme de pariuri, cum ar fi Megapari, Favbet, Unibet ș.a. Pentru a începe să pariați pe aceste jocuri, vizitați site-urile de pariuri esports menționate în rezultatele căutării și cercetați ofertele de pariuri, bonusuri și alte promoții.

Cum să pariezi pe eSports

Pentru a paria pe esports, urmează acești pași:

 • Alege o platformă de pariere
  pasul 1

  Selectează o platformă de pariere de încredere care oferă opțiuni pentru pariere pe esports. Asigură-te că platforma este licențiată și reglementată.

 • Creează un cont
  pasul 2

  Înregistrează-te pe platforma aleasă și completează informațiile necesare pentru a-ți deschide un cont de pariere.

 • Depune fonduri
  pasul 3

  Adaugă fonduri în contul tău de pariere folosind metodele de plată acceptate de platformă.

 • Alege evenimentul și pariază
  pasul 4

  Navighează prin opțiunile de esports pariuri oferite de platformă și alege evenimentul sau meciul pe care dorești să pariezi. Selectează tipul de pariu (de exemplu, câștigătorul meciului, scorul final etc.) și plasează pariu.

 • Monitorizează rezultatele
  pasul 5

  Urmează desfășurarea evenimentului și verifică rezultatele pentru a vedea dacă pariu tău a fost câștigător.

 • Retrage câștigurile
  pasul 6

  Dacă pariul tău este câștigător, poți retrage câștigurile din contul tău de pariere.

Cum să alegi casa de pariuri online potrivită

Pentru a alege o casă de pariuri esports unde să pariezi, este important să îți consideri mai multe aspecte. Iată câteva lucruri importante pentru a vă ajuta în a face o decizie:

 • Bonusurile:

  Asigură-te că alegi o casă de pariuri esports care oferă bonusurile de bun venit, cum ar fi bonusul de înregistrare, de exemplu 100% până la 500 de lei.

  Bonusuri și Promoții
 • Cote:

  Analizați cotele oferite de casele de esports pariuri, deoarece acestea pot varia în funcție de evenimente majore sau sporturi celebre.

  Cote
 • Varietate de pariuri:

  Vă căutați o casă de pariuri care oferă o gamă largă de pariuri, inclusiv pariuri live și pe diferite sporturi.

 • Promoții și oferte:

  Luați în considerare promoțiile și ofertele de pariuri, cum ar fi Bonus Dublu, disponibil la casa de pariuri Fortuna.

 • Marja de profit:

  Luați în considerare marja de profit pe care orice casă de esports pariuri o deține, deoarece acestea pot varia în funcție de volumele plasate și de cote.

  Marja de profit
 • Suport:

  Asigură-te că alegi o casă de esports pariuri care oferă suport telefonic și alte servicii de asistență.

  Support
 • Reputație și experiență:

  Priviți reputația și experiența casei de pariuri esports, deoarece acestea pot influența calitatea serviciilor și siguranța plasării.

  Reputație și experiență

Tipuri de pariuri pe esports

Puteți plasa diverse tipuri de pariuri pe un meci esport, similare cu cele din sporturile tradiționale. Iată câteva exemple de pariuri esports pe care le puteți plasa pe un meci esport.

Câștigător meci

Pariul pe echipa învingătoare, similar cu sistemul 1X2 din fotbal.

Numărul de goluri

Pariul pe numărul de goluri marcate, kill-uri realizate sau alte performanțe specifice jocului, cum ar fi câștigătorul meciului, echipa cu cele mai multe kill-uri, sau echipa care realizează un anumit tip de kill în joc.

Pariul live

Pariul live, care poate fi plasat în timpul desfășurării meciului, atunci când credeți că se pot produce schimbări în timpul unei partide.

Pariuri pre-meci și live

Pariurile pre-meci oferă avantajul timpului pentru a analiza și plasa pariurile, în timp ce pariurile live se desfășoară pe parcursul evenimentului sportiv

Handicapuri

Acest tip de pariu include handicapul asiatic, care oferă cote ajustate pentru a echilibra șansele echipelor implicate

Pariuri excepționale

Acest tip de pariu poate include diverse opțiuni, cum ar fi "șansa dublă" sau "pariuri pe handicap"

Acestea sunt doar câteva exemple, iar oferta de esports pariuri poate varia în funcție de casa de pariuri și de jocul specific. Este important să alegeți o casă de esports pariuri de încredere, cu o ofertă diversificată de pariuri esport și cote competitive.

Top site-uri pentru plasarea pariurilor pe esports

S - aici pariez deobiceiUnibet
A - excelenți la unii pariez ocazionalMR.BIT ; FRANK SPORTS ; BETANO ; FORTUNA ; NETBET
B - aici pariez rar, dar oferta e bunăSUPERBET ; BETFAIR ; 888SPORT
C - opțiuni puține, deobicei le omitCASA PARIURILOR ; MOZZART
D - Nu oferă pariuri pe esportsSPORTINGBET
Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot