100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Esports au crescut în popularitate atât de mult în ultimii ani, încât casele de pariuri din România s-au văzut obligate să acorde o atenție sporită acestei sfere. Aceste sporturi electronice sunt practic niște competiții locale și internaționale de jocuri celebre pe care cu siguranță le-ai încercat și tu măcar odată.

casa de pariuri esports

Lista caselor de pariuri de eSport

Last update at 19 mai, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

În categoria acestora este vorba de FIFA, Dota 2, League of Legends sau Counter-Strike Global Offensive. Evident, acestea sunt cele mai celebre exemple, însă există multe alte jocuri pentru care poți găsi piețe de pariere la operatorii online licențiați în România de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Fie că ești un iubitor de eSports, un gamer sau un parior care dorește să se relaxeze și să urmărească un meci de FIFA, trebuie să știi că ai la dispoziție zeci de pariuri pe eSports.

Astfel de pariuri pot fi plasate fie pre-meci, fie live. Tot în categoria pariurilor pre meci le putem include și pe cele antepost. În cadrul lor ai ocazia să mizezi pe câștigătorii unor turnee sau parcursul unor anumiți jucători sau anumitor echipe. În continuare, pariurionline.tv îți va prezenta cele mai frecvente case de pariuri pe care pariorii le aleg pentru a miza pe eSports.

Printre acestea se numără Unibet, Betano, Superbet, Stanleybet sau 888Sport. Lista poate continua, dar numele menționate anterior se află în topul preferințelor pariorilor iubitori de eSports.

 

Unibet

La Unibet ai ocazia să pariezi acum cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. În prezent, acest operator online oferă piețe pentru CS:GO, Call of Duty, Dota 2, League of Legends, Overwatch sau Rocket League. Această casă de pariuri prezintă opțiuni de pariere atât pre-meci, cât și live.

Platforma live este una excelentă, Unibet fiind recunoscută pentru cotele peste medie la acest capitol.

unibet, esports, pariurionline.tv

 

Betano

Betano este o altă casă de pariuri ce se află de ani buni printre preferințele pariorilor români. Oferta este una foarte complexă, însumând momentan peste 10 jocuri diferite. Amintim aici CS:GO, League of Legends, Dota 2, Call of Duty, Rainbow six, Rocket League, Overwatch, Valorant, Arena of Valor, StarCraft, StarCraft II sau King of Glory.

Sunt disponibile piețe de pariere pentru soliste, pentru kill-uri sau pentru hărți. Bonusul de bun venit la Betano este unul de top, clienții noi având ocazia să mizeze cu dublul primei sume depuse, în limita a 500 RON.

betano, esports, pariurionline.tv

 

Superbet

Superbet dispune de o aplicație mobilă valabilă pe Android și iOS care include o platformă denumită SuperSocial. Prin intermediul ei, pariorii își pot construi un profil unde cu ajutorul biletelor au ocazia să adune urmăritori, aprecieri sau comentarii. Mai mult decât atât, în timpul în care pariezi pe un meci de FIFA, CS:GO sau League of Legends te poți bucura de un chat live și de streaming. Evident, nu toate competițiile sunt transmise în direct sau au oferte multiple de pariere.

Dacă nu ai încă un cont online la Superbet trebuie să știi că te poți înregistra chiar acum și poți beneficia de un bonus în valoare de 500 RON.

Superbet, esports, pariurionline.tv

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
5/5
1 vote