100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Pariurile sportive au devenit o reală parte din viața multor persoane, fie că suntem de acord cu acest lucru sau nu. Datorită creșterii în popularitate și totodată în pasiunile pariorilor, operatorii online au încercat să le ofere cât mai multe alternative și cât mai mult confort. De la facilitatea cu care plasează bilete în agențiile stradale, până la flexibilitatea pe care o au atunci când joacă online, casele de pariuri au fost atente la nevoile clienților.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Skrill

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În acest articol vom discuta despre una dintre metodele de plată în cele mai bune case de pariuri online, acolo unde ai la dispoziție mai multe alternative. Este vorba despre clasicul card de credit sau debit, transfer bancar, portofele electronice sau criptomonede. În următoarele rânduri, pariurionline.tv îți oferi informații despre plata cu Skrill la pariurile sportive.

 

Ce este Skrill și cum se folosește?

Pe înțelesul tuturor, Skrill este un portofel electronic și o alternativă modernă la plățile clasice cu bani cash. Acesta ne oferă ocazia de a efectua tranzacții online de pe orice dispozitiv mobil. Practic, depunem bani reali în contul Skrill prin diferite metode precum transfer bancar, card de credit sau debit, cât și Paysafe.

Ulterior, aceste sume se pot utiliza pentru plăți pe internet printre care și pentru alimentări de conturi în cazul pariurilor sportive. Mai mult decât atât, ai ocazia și să îi transferi bani unui prieten care are un portofel Skrill.

Skrill a luat naștere în anul 2011, atunci când s-a renunțat la vechea denumire Moneybookers. În momentul de față, nu mai puțin de 40 de monede sunt acceptat în acest procesator de plăți și există peste 30.000.000 de clienți activi.

Pentru a putea beneficia de acest portofel electronic, va trebui să accesezi site-ul oficial și să începi procesul de înregistrare. Vei avea nevoie evident, de datele personale care trebuie să fie corecte. După deschiderea contului ai la dispoziție mai multe opțiuni: fie îți poți încărca portofelul, fie poți retrage fonduri sau poți trimite bani unui alt utilizator.

Îți poți atașa carduri și conturi bancare la portofelul Skrill și de asemenea, ai ocazia de a solicita un card Skrill. Acesta din urmă este emis de către MasterCard și se atașează portofelului electronic.

 

De ce să utilizezi Skrill la pariuri sportive?

În primul rând vorbim despre rapiditate, ceea ce este un mare avantaj față de transferul bancar care necesită un timp mai îndelungat de efectuare. De asemenea, această metodă de plată este una ce prezintă o siguranță foarte mare, șansele de a fi victima unei fraude scăzând de la an la an.

Nu în ultimul rând, este vorba și despre lipsa taxelor. Contul Skrill se poate deschide gratuit și mai mult decât atât, nu există o taxă ce trebuie plătită pentru administrarea contului.

 

Case de pariuri online ce acceptă plata prin portofelul Skrill

Alimentarea contului la pariuri sportive prin intermediul Skrill este destul de simplă. Evident, primul pas este să te înregistrezi la operatorul online în cauză, iar mai apoi îți recomandăm să finalizezi procesul de verificare KYC. Îți reamintim faptul că în România clienții ce nu și-au verificat contul au o limită de pariere și nu pot solicita retrageri. De altfel, conform legislației în vigoare, după o perioadă de 30 de zile contul este închis automat, iar fondurile rămase sunt rambursate în bugetul statului.

Dacă ai trecut deja de acești pași, atunci trebuie să accesezi secțiunea de depuneri și să selectezi metoda Skrill. Casele de pariuri licențiate de către ONJN în România își modifică metodele de plată acceptate, așadar dacă îți dorești să utilizezi metoda Skrill, este recomandat să citești termenii și condițiile înainte de a te înregistra.

Momentan, printre cei mai importanți operatori care acceptă depunerile cu Skrill se numără:

 • Betano
 • Superbet
 • Unibet
 • Fortuna
 • Sportingbet
 • Netbet
 • Betfair
 • 888Sport
 • Casa Pariurilor.

Mare atenție, deoarece dacă vrei să te bucuri de bonusul de bun venit, este posibil ca unele case de pariuri să nu includă metoda Skrill în vederea acordării acestuia.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot
 • Pot efectua retrageri prin intermediul Skrill?

  Da, acest lucru este posibil, însă nu la toți operatorii online licențiați în țara noastră. Mai mult decât atât, în unele situații este acceptată această metodă pentru retragere, doar în cazul în care a fost utilizată în prealabil și la depunere.

 • Cardul Skrill este valabil doar în România?

  Fiind un card emis de către MasterCard, acesta se poate utiliza în orice țară unde se acceptă această unitate emitentă.

 • Cum pot alimenta un cont Skrill?

  Există mai multe metode prin care utilizatorii își pot alimenta acest portofel electronic. Poți utiliza cardul de credit sau debit, transferul bancar, Paysafecard sau chiar Bitcoin – una din cele mai noi metode pe piața tranzacțiilor online.

 • În cât timp se efectuează retragerile pe Skrill?

  În mod normal, procesul este finalizat în maxim 3 zile lucrătoare. Pot exista însă excepții, fie din pricina unor probleme tehnice, fie datorită unor verificări suplimentare.