100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Unibet România

5/5
Plusuri
  • Aplicație mobilă bine optimizată
  • Foarte multe promoții și pariuri gratuite
  • Cote de top
Minusuri
  • Nu există programul VIP
  • Ofertă modestă pentru cartonașe

Unibet este printre operatorii online de pariuri cu cei mai mulți clienți pe teritoriul României. Compania a luat naștere în anul 1997, la inițiativa suedezului Anders Strom. La acea vreme, erau foarte puține site-uri în domeniu, iar perseverența a făcut din acest operator online un brand cu recunoaștere globală.

În 2024, peste 1000 de angajați asigură o experiență plăcută clienților unibet.ro. În ultimii ani, compania a primit diferite distincții la gale precum EGR sau IGA (International Gaming Awards).

Pe teritoriul țării noastre, Unibet activează cu o licență emisă de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc).

Recenzie unibet

 

Cum îți deschizi cont la Unibet

Interfața platformei Unibet este una foarte simplă și ușor de înțeles. Ai ocazia să îți faci un cont prin intermediul site-ului unibet.ro sau să descarci aplicația mobilă. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android, iar pentru a-ți face cont trebuie să apeși pe butonul ”Înregistrare”.

Acest operator online îți va solicita date generale despre tine precum nume și prenume, data nașterii, gen sau CNP. Toate informațiile trebuie să fie în conformitate cu actul de identitate.

Trebuie să introduci un e-mail valid cu ajutorul căruia îți vei confirma apoi contul și să alegi un user și o parolă.

 

Depuneri și retrageri

Metodele de depunere la Unibet sunt multiple. Acest operator online acceptă plata cu cardul de credit/debit, transfer bancar, Paysafecard, Skrill, Trustly, Apple Pay sau Top Pay.

Pentru depunerea cu ajutorul cardului de credit sau debit suma minimă este de 25 RON. Sunt acceptate cardurile de tip VISA, Mastercard, Entropay și Maestro, iar comisionul este de 2%. Pentru a efectua o astfel de depunere este necesar să introduci numărul cardului, data de expirare și CVV-ul inscripționat pe spatele cardului.

În cazul transferului bancar, perioada de procesare a plății este ceva mai mare, fiind vorba de 2-3 zile lucrătoare. Pentru a efectua o astfel de depunere trebuie să te deplasezi la o sucursală bancară sau să accesezi o aplicație de banking mobil. La transferul bancar nu există o sumă minimă de depunere, iar comisionul este de 0%. Singurul dezavantaj astfel, rămâne timpul îndelungat de așteptare.

Pentru cei care doresc să depună prin intermediul Paysafecard, aceștia trebuie să achiziționeze o astfel de cartelă și să își deschidă un cont pe site-ul paysafecard.com. Revenind la contul Unibet, după selectarea metodei trebuie precizată suma dorită, iar apoi confirmarea plății din contul de Paysafe. În acest caz, depunerea minimă are o valoare de 25 RON, iar taxa este de 5%.

În ceea ce privește Skrill, aici avem parte de o depunere minimă de 65 RON, cu o taxă de 2%. Trustly este practic un transfer bancar ce se efectuează însă online. În acest caz, depunerea se efectuează în câteva secunde, iar taxă este din nou de 2%.

Pentru cei care optează pentru Apple Pay, aceștia trebuie să știe că depunerea se poate efectua în intervalul 50-50.000 RON. În cazul Top Pay, este schimbată doar limita maximă la 45.000 RON. În ambele cazuri, depunerea se efectuează instant și nu există comision.

Efectuarea unei retrageri din contul Unibet este relativ simplă. Opțiunea este disponibilă în ”contul meu”, acolo unde la ”accesează fonduri” trebuie să apeși pe butonul ”retragere” și să selectezi metoda de plată. Singurele metode ce necesită o retragere minimă sunt cele cu cardul, Skrill și transfer bancar – 65 RON la fiecare.

 

Bonus de Bun Venit Unibet

Clienții noi Unibet sunt întâmpinați de un bonus de Bun Venit de 100% până la 300 RON. Practic, ai ocazia să depui 300 RON și să primești un pariu fără risc, în valoare de 300 RON. Amatorii jocurilor de noroc se bucură și de 150 de Rotiri Gratuite.

Este destul de simplu să obții acest bonus de Bun Venit. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 25 RON pe care să îi plasezi pe o cotă ce pornește de la 1.40 în sus. În cazul în care pariul este pierdut, Unibet îți returnează integral miza sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat de 3 ori pe o cotă de minim 1.40.

Atenție mare, deoarece condițiile de rulaj trebuie îndeplinite într-o perioadă de maxim 30 de zile.

 

Ofertele de pariere pe sport

Unibet are printre cele mai bune oferte de pariere pe sport din România. La acest operator online poți găsi sute de piețe disponibile pentru fotbal, tenis, baschet, hochei, volei, fotbal american sau chiar darts.

Amatorii sporturilor virtuale au la dispoziție pariuri pentru competiții din Counter Strike, Call of Duty, Starcraft, DOTA, League of Legends sau Valorant.

De-a lungul unui sezon competițional, pariorii microbiști au parte de diferite promoții cu pariuri gratuite pentru Liga 1 și nu numai. Opțiunea Cash Out este bine reprezentată, iar în cazul piețelor de handicap asiatic, Unibet oferă cote excelente. Aici sunt disponibile oferte cu returnare parțială de miză, cât și cu returnare integrală.

Aplicația de mobil este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS și are un meniu ușor de navigat. Anual, Unibet transmite în direct peste 30.000 de evenimente sportive din LaLiga, Ligue 1, Bundesliga, NHL, NBA sau MLB.

În concluzie, ai un motiv bine întemeiat să alegi Unibet, dacă ești în căutarea unui operator online de pariuri serios, cu o platformă bine optimizată și cu o ofertă extinsă de pariere. Bonusul de Bun Venit este unul generos, iar ofertele nu lipsesc.

 

Citeşte mai mult