100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Evoluția tehnologiei a împins tot mai multe afaceri să își deschidă porțile și către mediul online. Fie că a fost dificil sau nu, fie că au avut o piață mare sau nu, majoritatea și-au mutat companiile și pe internet. Acest lucru a fost bineînțeles și cazul caselor de pariuri care în ultimii ani au anunțat foarte multe platforme și aplicații online. Păstrând însă și agențiile fizice, operatorii online au decis să meargă în ambele direcții.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu MasterCard

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Foarte multe case de pariuri se găsesc în online și le oferă pariorilor o experiență unică, facilă și foarte confortabilă. Plasarea pariurilor se face într-un timp scurt, prin simpla deschidere a unui cont, depunerea sumei necesare și mai departe totul se petrece extrem de facil. Atunci când vine vorba de deschiderea unui cont online și depunerea sumelor pentru pariere, majoritatea operatorilor oferă multe alternative, cea mai utilizată fiind cardul bancar.

Pentru că este o metodă atât de frecvent aleasă, în următoarele rânduri vom discuta despre cardul MasterCard și cum îl poți utiliza la depunerile pentru operatorii online.

Cum să suplinești contul de pariuri prin Mastercard

Iată o listă pas cu pas pentru a depune bani pe site-urile de pariuri cu Mastercard:

 1. Accesează site-ul de pariuri la care dorești să depui bani și conectează-te la contul tău.
 2. Mergi la secțiunea de depunere și selectează opțiunea "Card bancar" sau "Card de credit/debit".
 3. Introdu informațiile cardului și suma pe care dorești să o depui.
 4. Verifică dacă site-ul este securizat și ia în considerare faptul că pot exista limite diferite la retrageri.
 5. Dacă platforma face parte din lista cu cele mai bune site-uri de pariuri cu MasterCard, confirmă depunerea și contul tău va fi alimentat cu suma cerută.

Accesează lista de site-uri de pariuri cu MasterCard, ca să verifici dacă site-ul acceptă depuneri cu Mastercard și să iei în considerare faptul că pot exista taxe de depunere, care variază în funcție de casa de pariuri aleasă.

Cum să retragi banii din contul de pariuri prin Mastercard

Iată o listă pas cu pas pentru a retrage bani prin site-uri de pariuri cu Mastercard:

 1. Conectează-te la contul tău de pe site-ul de pariuri și mergi la secțiunea de retragere.
 2. Selectează opțiunea "Card bancar" sau "Card de credit/debit" și alege Mastercard ca metodă de retragere.
 3. Introdu informațiile cardului și suma pe care dorești să o retragi.
 4. Verifică dacă site-ul este securizat și ia în considerare faptul că pot exista limite diferite la retrageri.
 5. Confirmă retragerea și așteaptă ca banii să ajungă în contul tău bancar. Timpul de procesare poate varia între 24 și 72 de ore, în funcție de site-ul de pariuri și de banca emitentă a cardului.

Este important să verifici dacă dacă platforma face parte din lista cu cele mai bune site-uri de pariuri cu MasterCard și să iei în considerare faptul că pot exista taxe de retragere, care variază în funcție de casa de pariuri aleasă și de banca emitentă a cardului.

Avantajele utilizării cardului MasterCard la pariuri

Unul dintre cele mai mari avantaje este bineînțeles timpul cu care efectuezi tranzacțiile. Nu trebuie să te deplasezi din propriul confort pentru a-ți alimenta contul online.

Totodată, majoritatea operatorilor bancari din România au aplicații mobile ce permit depunerile direct cu telefonul, unde tranzacțiile sunt aprobate de către deținător și în acest fel sunt evitate și eventualele fraude.

Înainte de a decide să depui la o casă de pariuri online, este foarte util să consulți lista cu cele mai bune site-uri de pariuri cu MasterCard online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc din România. Toți cei care au primit această licență funcționează legal și nu există riscuri de pierdere a banilor.

Bonusuri MasterCard

În lista cu cele mai bune site-uri de pariuri cu MasterCard se pot întâlni diverse bonusuri și promoții pentru clienții care utilizează Mastercard ca metodă de plată.

 • Site de pariuri MasterCard - Unibet: Oferă un bonus de 300 RON pentru noii clienți, cu o valabilitate de 30 de zile. În plus, acestea oferă peste 600 de tipuri de pariuri pe tenis.
 • Site de pariuri MasterCard - BetVictor: Oferă un bonus de bun venit de 100% până la 100 USD în pariuri gratuite după efectuarea unei depuneri prin Mastercard.
 • Site de pariuri MasterCard - MozzartBet: Acceptă plăți cu Mastercard și oferă un bonus de 100% la 1.800 RON pentru pariurile pe sporturi populare.
 • Site de pariuri MasterCard - Mezzo: Oferă un bonus de 100% la câștigurile de la sport, până la 500 EUR, pentru pariurile efectuate cu Mastercard.

Aceste bonusuri pot include bonusuri de bun venit, pariuri gratuite, rotiri gratuite la sloturi și altele. Iată câteva exemple de bonusuri oferite de site-uri de pariuri sportive mastercard:

Avantajele și dezavantajele depunerii prin MasterCard

Plusuri
 • Ușurința și rapiditatea
 • Siguranța
 • Bonusuri și promoții
Minusuri
 • Taxe pentru depunerile efectuate.
 • Limite de retragere
 • Probleme tehnice

Carduri MasterCard acceptate de către casele de pariuri din România

 • BCR
 • BT
 • BRD
 • Alpha Bank
 • Raiffeisen Bank

Înainte de depunerea sumei dorite verifică lista băncii și a operatorului online pentru a vedea care sunt taxele. În acest fel, te asiguri că ai ales operatorul ideal pentru tranzacțiile tale. Poți accesa adresa cu cele mai bune site-uri de pariuri cu MasterCard pentru a fi sigur în alegerea luată.

Case de pariuri care acceptă plățile cu cardul MasterCard

Majoritatea operatorilor online din România acceptă plățile cu cardul de la MasterCard pentru depuneri și retrageri. Printre cele mai utilizate case de pariuri la care poți face acest lucru sunt următoarele:

 • Unibet
 • Betfair
 • Betano
 • Superbet
 • 888Sport
 • Stanleybet
 • Winmasters
 • Casa Pariurilor
 • Fortuna
 • Sportingbet
 • Gestbet
 • Netbet
 • Cardul MasterCard nu mi-a fost acceptat pentru depunere. Ce trebuie să fac?

  Se poate întâmpla ca și cardul să nu îți fie acceptat, însă aici influențează mai mulți factori. Este foarte probabil să fi efectuat erori de tastare când ai introdus datele cardului și în acest fel operatorul să sesizeze eroarea. De asemenea, operatorul poate să nu se afle în lista celor care acceptă cardurile MasterCard. Din acest motiv, este esențial să verifici dacă operatorul le acceptă înainte de a opta pentru această metodă de depunere.

  Totodată, mai există o posibilitate, respectiv lipsa sumei pe care vrei să o depui sau expirarea cardului.

  Oricare ar fi problema cu care te confrunți în ceea ce privește metoda de depunere cu cardul MasterCard, cât și cea de retragere, majoritatea caselor de pariuri oferă suport pentru clienți. Vei putea discuta și soluționa dificultățile în cel mai scurt timp.

 • Au trecut 5 zile, însă banii din retragere nu au intrat pe card. Ce ar trebui să fac?

  De cele mai multe ori, în termen de 5-6 zile calendaristice suma pe care ai solicitat-o va fi retrasă în contul tău. Totuși, dacă acest lucru nu s-a întâmplat după aceste zile, este esențial să discuți cu reprezentanții operatorului online în cazul în care tranzacția a fost aprobată de aceștia.

 • Pot efectua o depunere în cazul în care am un cont deschis în valută (euro sau dolari)?

  Da, acest lucru este posibil, dar trebuie să fii atent pentru că vei plăti câțiva lei în plus atunci când schimbul valutar se efectuează.

 • Este o metodă sigură să depun cu cardul MasterCard la pariuri?

  Înainte de a efectua depunerile dorite, este foarte important să verifici dacă operatorul este licențiat de către ONJN. După cum spuneam și mai sus, toate casele de pariuri care funcționează legal oferă această siguranță privind depunerea cu cardul. Răspunsul este: DA!

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot