100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Evoluția tehnologiei a împins tot mai multe afaceri să își deschidă porțile și către mediul online. Fie că a fost dificil sau nu, fie că au avut o piață mare sau nu, majoritatea și-au mutat companiile și pe internet. Acest lucru a fost bineînțeles și cazul caselor de pariuri care în ultimii ani au anunțat foarte multe platforme și aplicații online. Păstrând însă și agențiile fizice, operatorii online au decis să meargă în ambele direcții.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu MasterCard

Last update at 19 mai, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

Foarte multe case de pariuri se găsesc în online și le oferă pariorilor o experiență unică, facilă și foarte confortabilă. Plasarea pariurilor se face într-un timp scurt, prin simpla deschidere a unui cont, depunerea sumei necesare și mai departe totul se petrece extrem de facil. Atunci când vine vorba de deschiderea unui cont online și depunerea sumelor pentru pariere, majoritatea operatorilor oferă multe alternative, cea mai utilizată fiind cardul bancar.

Pentru că este o metodă atât de frecvent aleasă, în următoarele rânduri vom discuta despre cardul MasterCard și cum îl poți utiliza la depunerile pentru operatorii online.

 

Cum se efectuează depunerile / retragerile cu cardul MasterCard?

Înainte de a trece la acest pas, respectiv depunerea și/sau retragerea, mai întâi este vital să finalizezi procesul de înregistrare și cel de verificare KYC. Alimentarea contului prin metoda cardului MasterCard este destul de simplă, fiind disponibilă la majoritatea caselor de pariuri online.

În vederea alimentării, trebuie să accesezi butonul „Depunere” (poate fi denumit sub mai multe forme la mai multe case de pariuri), apoi să apeși pe metoda dorită, respectiv cardul bancar. Următorul pas este furnizarea datelor de mai jos. Este foarte important ca aceste date să fie corecte și reale.

 • Tipul cardului (MasterCard)
 • Numărul de 16 cifre de pe partea frontală a cardului
 • Data expirării cardului
 • Codul CVV de pe spatele acestuia
 • Numele complet al deținătorului cardului.

În ceea ce privește ultima informație, trebuie să acorzi o deosebită atenție la care casă de pariuri vei deschide cont. Unii operatori online nu acceptă depunerile de pe un card care nu aparține clientului ce dispune de contul online. La final, ultimul pas este să introduci suma pe care dorești să o transferi în contul tău de la casa de pariuri și să confirmi tranzacția, dacă este cazul.

De cele mai multe ori, depunerile se efectuează instant, însă retragerile trebuie ulterior verificate. În general, nu durează mai mult de 5 zile calendaristice până ce clientul intră în posesia banilor. Chiar și așa, există cazuri în care operatorul efectuează verificări suplimentare. În acest caz, casele de pariuri respective au solicitat dovezi precum fotografii cu cardul, unde anumite date trebuie să fie acoperite.

 

Avantajele utilizării cardului MasterCard la pariuri

Unul dintre cele mai mari avantaje este bineînțeles timpul cu care efectuezi tranzacțiile. Nu trebuie să te deplasezi din propriul confort pentru a-ți alimenta contul online.

Totodată, majoritatea operatorilor bancari din România au aplicații mobile ce permit depunerile direct cu telefonul, unde tranzacțiile sunt aprobate de către deținător și în acest fel sunt evitate și eventualele fraude.

Înainte de a decide să depui la o casă de pariuri online, este foarte util să consulți lista operatorilor online licențiați de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc din România. Toți cei care au primit această licență funcționează legal și nu există riscuri de pierdere a banilor.

 

Carduri MasterCard acceptate de către casele de pariuri din România

 • BCR
 • BT
 • BRD
 • Alpha Bank
 • Raiffeisen Bank

Înainte de depunerea sumei dorite verifică lista băncii și a operatorului online pentru a vedea care sunt taxele. În acest fel, te asiguri că ai ales operatorul ideal pentru tranzacțiile tale.

 

Case de pariuri care acceptă plățile cu cardul MasterCard

Majoritatea operatorilor online din România acceptă plățile cu cardul de la MasterCard pentru depuneri și retrageri. Printre cele mai utilizate case de pariuri la care poți face acest lucru sunt următoarele:

 • Unibet
 • Betfair
 • Betano
 • Superbet
 • 888Sport
 • Stanleybet
 • Winmasters
 • Casa Pariurilor
 • Fortuna
 • Sportingbet
 • Gestbet
 • Netbet

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
5/5
1 vote
 • Cardul MasterCard nu mi-a fost acceptat pentru depunere. Ce trebuie să fac?

  Se poate întâmpla ca și cardul să nu îți fie acceptat, însă aici influențează mai mulți factori. Este foarte probabil să fi efectuat erori de tastare când ai introdus datele cardului și în acest fel operatorul să sesizeze eroarea. De asemenea, operatorul poate să nu se afle în lista celor care acceptă cardurile MasterCard. Din acest motiv, este esențial să verifici dacă operatorul le acceptă înainte de a opta pentru această metodă de depunere.

  Totodată, mai există o posibilitate, respectiv lipsa sumei pe care vrei să o depui sau expirarea cardului.

  Oricare ar fi problema cu care te confrunți în ceea ce privește metoda de depunere cu cardul MasterCard, cât și cea de retragere, majoritatea caselor de pariuri oferă suport pentru clienți. Vei putea discuta și soluționa dificultățile în cel mai scurt timp.

 • Au trecut 5 zile, însă banii din retragere nu au intrat pe card. Ce ar trebui să fac?

  De cele mai multe ori, în termen de 5-6 zile calendaristice suma pe care ai solicitat-o va fi retrasă în contul tău. Totuși, dacă acest lucru nu s-a întâmplat după aceste zile, este esențial să discuți cu reprezentanții operatorului online în cazul în care tranzacția a fost aprobată de aceștia.

 • Pot efectua o depunere în cazul în care am un cont deschis în valută (euro sau dolari)?

  Da, acest lucru este posibil, dar trebuie să fii atent pentru că vei plăti câțiva lei în plus atunci când schimbul valutar se efectuează.

 • Este o metodă sigură să depun cu cardul MasterCard la pariuri?

  Înainte de a efectua depunerile dorite, este foarte important să verifici dacă operatorul este licențiat de către ONJN. După cum spuneam și mai sus, toate casele de pariuri care funcționează legal oferă această siguranță privind depunerea cu cardul. Răspunsul este: DA!