100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe Volei România

Pentru cei care nu știu, voleiul reprezintă un sport în care se înfruntă două echipe, al cărei scop este să trimită mingea cu ajutorul mâinilor, peste un fileu. Acest sport nu este atât de mediatizat în România, precum fotbalul, tenisul, baschetul sau handbalul. Totuși există foarte mulți pariori români care optează pentru pariuri pe volei, atât din întrecerile interne, cât și din cele de pe mapamond.

volley pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri de Volei

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Tocmai de aceea, pariurionline.tv îți explică în acest articol care sunt principalele pariuri pe volei, cum poți analiza un meci de volei și la case de pariuri online poți plasa pariuri pe acest sport.

Prima și cea mai importantă opțiune este cea a solistului. În cazul voleiului - la fel ca la tenis - nu ai 3 scenarii, ci doar două. Un meci de volei nu se poate încheia la egalitate, așadar poți miza fie pe 1 solist, fie pe 2 solist. Din nou, reține faptul că nu există și varianta X, precum în majoritatea sporturilor de echipă. Într-un meci de volei, se impune echipa ce ajunge prima la 3 seturi, iar setul se încheie la 25 de puncte sau la 2 puncte diferență, în cazul în care se ajunge la scorul de 24-24.

Tot în categoria pariurilor pe câștigătoare, poți miza pe câștigătoarea unui anumit set. Un astfel de pariu este recomandat mai ales LIVE, atunci când ai ocazia să urmărești evenimentul în direct, anticipând astfel mai bine scenariul partidei.

Mai mult decât atât, ai ocazia să pariezi pe handicap, adică una din cele două formații să câștige la o anumită diferență de puncte.

 

Pariuri sub/peste în volei

De obicei, linia de sub/peste pentru seturi este setată la 3.5. Dacă pariezi sub 3.5 seturi trebuie ca una din cele două echipe să se impună cu scorul de 3-0. În cazul în care vei paria peste 3.5 seturi trebuie ca una din cele două formații să se impună cu scorul de 3-1 sau 3-2.

Dacă îți dorești să pariezi chiar mai detaliat, poți paria pe totalul de puncte dintr-un anumit set. Mai mult decât atât, poți miza pe un număr par sau impar de puncte și chiar pe scorul corect la seturi. Amatorii pariurilor live pot miza în doar câteva secunde pe câștigătoarea următorului punct. Evident, este recomandat să urmărești live evenimentul și să fi foarte rapid.

 

Cum analizezi un meci de volei

În primul rând, verifică valoarea celor două echipe și experiența jucătorilor. Apoi, consultă noutățile pentru a observa dacă există absențe importante în una dintre cele două formații. Forma de moment este una importantă, deoarece poate afecta moralul atât în voleiul feminin, cât și în cel masculin.

Verifică terenul unde se joacă, cât și condițiile meteo, pentru competițiile care au loc pe plajă. Nu în ultimul rând, starea de spirit a întregii echipe este la fel de importantă. Motivația cu care pornesc jucătorii sau jucătoarele poate influența întregul meci.

 

La ce case de pariuri poți paria pe volei

Majoritatea caselor de pariuri din România oferă piețe pentru volei. Unii site-uri de pariuri online însă se evidențiază și vom vedea în continuare despre care este vorba.

Netbet oferă pariuri live pe scorul fiecărui set la competițiile importante. La Unibet ai posibilitatea de a paria live pe următorul punct, fiind așadar o doză de adrenalină în plus. De asemenea, în cadrul ofertei Betano ai la dispoziție o selecție variată de handicapuri asiatice. Pe lângă toate acestea îți recomandăm să pariezi pe volei la Sportingbet, Betfair, Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, 888Sport și nu numai.

 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România

Pariuri pe baschet România

Pariuri pe tenis România

Pariuri pe MMA România

Pariuri pe Handbal România

Pariuri pe CS:GO

Pariuri pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot