100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

NBA (National Baschet Association) este divizia masculină de baschet din Statele Unite ale Americii. Această competiție nu are rival ca popularitate pe baschetul de pe mapamond. Sumele amețitoare care se învârt în NBA au transformat campionatul într-unul de top. Vedete precum Michael Jordan, Kobe Bryant sau Stephen Curry au fost de-a lungul anilor idolii unor generații întregi.

casa de pariuri baschet

Lista caselor de pariuri de NBA

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Pariorii români trebuie să știe faptul că țara noastră a avut un reprezentant de marcă în NBA, prin persoana lui Ghiță Mureșan. Din păcate însă, acesta nu a mai avut un urmaș. NBA a fost înființată în 1946 și an de an se înfruntă cele mai bune 30 de echipe din Statele Unite ale Americii.

Ținând cont de toate aceste aspecte, nu este de mirare faptul că iubitorii baschetului din România aleg să mizeze cel mai mult pe această competiție. În momentul de față, aproape toți case de pariuri online licențiați în România de către ONJN oferă piețe de pariere pentru NBA. Practic, nu putem vorbi despre baschet fără să menționăm această competiție.

Iată o serie de case de pariuri importante ce pun la dispoziție clienților oferte pentru NBA:

 • Betano
 • Unibet
 •  Betfair
 • Netbet
 • Sportingbet
 • 888Sport
 • Superbet
 • Fortuna
 • Mozzart
 • Stanleybet
 • Casa Pariurilor
 • Publicwin.

 

888Sport

888Sport este unul din cei mai noi site-uri de pariuri online de pe piața din România, însă acest lucru nu relevă o lipsă de experiență. Compania și-a început activitatea în 1997 prin intermediul 888Casino. În momentul actual, această casă de pariuri întâmpină anual mii de clienți, cu un bonus de bun venit de 100% la prima depunere, cu o limită de maxim 500 RON.

Cu ajutorul acestui bonus, poți miza pe evenimentele favorite din NBA, atât pre meci, cât și live sau antepost. Înainte de startul sezonului sunt afișate cote pentru câștigătoarea marelui trofeu, pentru clasarea finală a fiecărei formații sau pentru individualități în rândul jucătorilor.

888sport, PariuriOnline.tv

 

Superbet

Superbet este un site de pariuri sportive de renume în domeniul pariurilor, atât în offline, cât și în online. Poți miza pe NBA fie în locațiile stradale, fie pe platforma online disponibilă și pe mobil. O promoție interesantă pentru care recomandăm această casă de pariuri este SuperAvantaj. În cazul în care mizezi pe câștigătoarea unui meci sau pe șansă dublă în Playoff-ul NBA poți câștiga pariul înainte de fluierul final, dacă echipa pe care ai pariat conduce cu minim 15 puncte.

De asemenea, la Superbet ai ocazia să îți împărtășești biletele cu prietenii și să urmărești alături de ei toate duelurile importante din NBA.

superbet, PariuriOnline.tv

 

Betfair

Betfair este o altă casă de pariuri de top din România unde pariorii aleg să mizeze pe NBA. Pe platforma acestui operator, ai la dispoziție o opțiune unică în România, cea de Exchange. Betfair este un lider de piață în acest domeniu, fapt pentru care experiența ta va fi una plăcută. Vei avea ocazia, pe lângă pariurile clasice pe NBA, să anticipezi fluctuațiile cotelor sau să mizezi împotriva altor pariori.

În oferta Betfair ai la dispoziție atât pariuri live, cât și pariuri pre meci. Nu uita de oferta de pariere antepost, cu ajutorul căreia poți plasa pariuri pe câștigătoarea sezonului, dar și pe performanțele unor jucători importanți.

betfair, PariuriOnline.tv

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot