100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Box

Boxul reprezintă unul dintre cele mai mediatizate sporturi de contact. Sumele ce se învârt în jurul acestei nișe sunt amețitoare, iar de-a lungul timpului personalități celebre precum Muhammad Ali, Roy Jones sau Floyd Mayweather au ridicat în picioare zeci de mii de spectatori.

casa de pariuri UFC

Lista caselor de pariuri de box

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Boxul românesc a fost bine reprezentat în anumite perioade, de Leonard Doroftei sau Lucian Bute. Din păcate, în momentul de față, nu avem pugiliști în topurile mondiale. Deși nu este un sport de echipă, boxul reprezintă o atracție importantă pentru pariorii din România. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă principalele tipuri de pariuri pe box.

În primul rând, vorbim de pariuri pe solisti, aceasta fiind alegerea numărul 1. Ai ocazia să mizezi pe câștigătorul meciului sau pe o eventuală remiză. Acest scenariu este însă destul de rar întâlnit, așadar trebuie să te aștepți la cote destul de mari.

Un alt tip popular de pariu este cel pe metoda victoriei. Un meci de box poate fi câștigat la punctaj prin KO sau prin abandon. Casele de pariuri licențiate în România îți oferă oportunitatea de a miza pe aceste scenarii. Mai mult decât atât, ai ocazia să pariezi pe numărul total de reprize. Pentru a anticipa acest tip de pariu, ai nevoie de o bună analiză despre care vom vorbi puțin mai jos.

Evident, meciurile foarte importante ale galelor de top pot aduce alături de ele și o serie de pariuri speciale și foarte multe oferte live. În cazul în care urmărești live meciul, poți miza pe un KO în următoarea rundă, la o cotă generoasă.

 

Cum analizezi un meci de box

În primul rând este indicat să urmărești cu atenție meciuri de box pentru a te familiariza cu acest sport. Astfel, poți înțelege mult mai bine regulile de bază, cât și psihologia ce stă în spatele fiecărui sportiv. Analizarea unui meci de box nu este atât de ușoară precum la fotbal sau orice alt sport de echipă. Vorbim aici despre un singur sportiv care nu luptă săptămânal, așadar pot interveni foarte multe variabile.

Aruncă o privire peste rezultatele celor doi pugiliști din ultimul an și pe eventualele meciuri directe. Apoi, încearcă să analizezi stilul fiecăruia deoarece unii sportivi se bazează pe forță, alții pe rezistență, iar alții pe agilitate. Mai mult decât atât, află unde va avea loc gala, deoarece publicul îi poate oferi favoritului o doză în plus de încredere.

 

La ce case de pariuri poți paria pe box?

Există o serie de case romanesti de pariuri importante ce oferă în țara noastră pariuri pe box. Printre acestea se numără:

 • Betano
 • Sportingbet
 • Superbet
 • Winbet
 • 888Sport
 • Netbet
 • Unibet
 • Betfair
 • Fortuna
 • Mozzart
 • Stanleybet
 • Casa Pariurilor.

În continuare, vom oferi 3 exemple concludente pentru piețele de pariere pe box.

Netbet

La casa de pariuri Netbet ai ocazia să mizezi pe acest sport cu săptămâni înainte. Cotele sunt oferite din timp, așadar pariorii au șansa să analizeze în detaliu înfruntarea. Sunt disponibile atât pariuri clasice pentru câștigătorul meciului, cât și pariuri de tip sub/peste pentru numărul de runde.

Nu în ultimul rând, pentru cei care vor să mizeze la o cotă mai mare, pot încerca să anticipeze corect modalitatea prin care meciul va fi câștigat sau chiar în ce rundă se va întâmpla acest lucru. Acest operator dispune de aplicație mobilă pe iOS, fiind încă în lucru cea pentru dispozitivele Android.

Clienții noi sunt așteptați de un pariu fără risc în valoare de 500 RON, așadar dacă te decizi să mizezi pentru prima dată pe box, o poți face acum cu un bonus excelent.

Unibet

Unibet își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON. Acesta este acordat după prima depunere. Toate meciurile importante de box sunt disponibile în oferta Unibet, iar primul tău pariu poate fi efectuat chiar cu ajutorul sumei bonus oferite chiar de către operator.

Această casă de pariuri este recunoscută pentru oferta foarte atractivă de pe live și cotele destul de ridicate. Boxul, la fel ca orice alt sport, permite pariurile live. Așadar, atunci când urmărești un meci de box poți adăuga o doză în plus de adrenalină, mizând pe pugilistul preferat.

Sportingbet

Casa de pariuri Sportingbet are o serie de atuuri pentru care pariorii aleg să își deschidă un cont online. Vorbim de o ofertă extinsă pe live, de funcția de cash-out bine optimizată și de opțiunea de creare a unui pariu. Bonusul de bun venit este și el unul foarte interesant, clienții noi având ocazia să beneficieze de 500 RON în 3 pași.

Din câte știm, toate meciurile importante de box dintr-un an calendaristic se regăsesc în oferta de pariere Sportingbet. Este posibil să apară unele modificări, așadar pariurionline.tv îți recomandă să consulți disponibilitatea piețelor înainte de a-ți deschide un cont.

 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România

Pariuri pe baschet România

Pariuri pe tenis România

Pariuri pe MMA România

Pariuri pe Volei România

Pariuri pe Handbal România

Pariuri pe CS:GO

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot