100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Formula 1

Deși timpul a trecut și idolii din Formula 1 s-a schimbat de la o generație la alta, pasiunea pentru „Marele Circ” nu s-a schimbat. Evident, acest sport nu poate rivaliza în popularitate cu fotbalul, tenisul sau baschetul, însă sunt foarte mulți pariori români care mizează pe cursele de Formula 1.

casa de pariuri formula 1

Lista caselor de pariuri de Formula 1

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Din păcate, România nu a avut niciodată un reprezentant de top în acest sport, dar românii au simpatizat mereu cu piloți celebri precum Ayrton Senna, Michael Schumacher sau Lewis Hamilton. An de an, pariorii mizează atât pe câștigătorii curselor, cât și pe clasări pe podium sau diferite pariuri speciale.

În prezent, există o mare varietate în ofertele caselor de pariuri din România. Majoritatea operatorilor licențiați de ONJN dispun pe timpul sezonului de pariuri pre-meci sau live. Unii dintre ei oferă chiar și pariuri antepost, la cote foarte atractive.

Înainte de a te decide să îți deschizi un cont online pentru a paria pe Formula 1, este bine să verifici dacă operatorul în cauză oferă sau nu piețe pentru acest sport. Nefiind una din cele mai populare alegeri, este posibil ca de la sezon la sezon să apară modificări. Din câte știm, printre site de pariuri de top din România, cu oferte pe F1, se numără Netbet, Unibet, Sportingbet, Betano și Betfair.

 

Netbet

Netbet operează legal pe piața pariurilor din România, cu o licență valabilă până în 2026. Platforma este una ușor de utilizat și plăcută ochiului, fapt pentru care acest operator atrage anual mii de pariori. Bonusul de bun venit este unul foarte interesant, deoarece Netbet oferă un pariu gratuit în valoare de 500 RON.

Așadar, dacă tot te-ai decis să pariezi pe Formula 1, de ce să nu faci acest lucru cu o sumă ce provine din bugetul casei de pariuri?

netbet, pariurionline.tv

 

Betano

Betano se numără fără îndoială printre cele mai populare alegeri ale pariorilor români. Dacă vrei să începi să pariezi pe Formula 1, trebuie să știi că la acest operator vei fi întâmpinat de un bonus de bun venit ce îți dublează prima depunere, cu o limită maximă de 500 RON.

Betano, pariurionline.tv

Pariurionline.tv îți recomandă site-ul operatorului online înainte de deschiderea unui cont, deoarece pot apărea modificări în ofertele de bun venit. Grand Prix-urile sunt tratate în mod special de către Betano, iar unele curse importante pot oferi și o promoție. Prin intermediul ei, pariorii au ocazia de a se bucura de o sumă bonus, pariuri gratuite, pariuri fără risc sau chiar rotiri gratuite.

 

Betfair

Dacă îți dorești o alternativă la pariurile clasice, trebuie să știi că Betfair este singurul operator online care dispune de o platformă de Exchange. Această casă de pariuri reprezintă un lider de piață în domeniul exchange. Cu ajutorul ei, îți poți încerca instinctele în ceea ce privește modificările de cote. Mai mult decât atât, ai ocazia să mizezi contra altor pariori.

Ofertele pe Formula 1 la Betfair sunt excelente, atât din punct de vedere al calității, cât și a cantității. Sunt disponibile pariuri pre-meci, live și antepost. 

betfair, pariurionline.tv

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot