100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Pariurile sportive au evoluat foarte mult și au permis utilizatorilor să aibă parte de experiențe cât mai plăcute. De la multitudinea de oferte și de piețe de pariere pe care pot miza, casele de pariuri au extins și posibilitatea de a-ți alimenta conturile online prin mai multe metode.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Neteller

Last update at 19 mai, 2023
Rank Bookmaker Rating Bonus Get bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZARead review
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZARead review
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZARead review
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZARead review
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZARead review
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZARead review
7
4.8/5
150 LEI Free bet + 200% Profit Boost
PARIAZARead review
8
4.5/5
100% Bonus până la 500 RON
PARIAZARead review
9
4.3/5
Până la 3.333 RON + 333 Rotiri
PARIAZARead review
10
4.3/5
5€ Pariu gratuit
PARIAZARead review
Incarca mai mult

În acest articol vom discuta despre una dintre cele mai utilizate căi de a dispune de sumele necesare într-un cont online. Este vorba despre Neteller -  un portofel electronic ce îți permite să alimentezi conturile deschise pe site de pariuri sportive online. Similar cu Skrill, Neteller este o metodă foarte facilă de a beneficia de suma de care ai nevoie în contul tău.

 

Ce este Neteller și cum se folosește?

Neteller reprezintă un portofel electronic și o alternativă la plățile clasice cu cash sau cu cardul bancar. Acest portofel oferă posibilitatea clienților să efectueze diferite plăți online. De asemenea, ai ocazia să atașezi portofelului electronic și un card fizic sau virtual. Cu ajutorul său, ai acces la banii tăi oricând și oriunde.

Această metodă de plată a apărut pe piață în anul 1999 și vorbim despre un pioner al portofelelor virtuale utilizate în industria jocurilor de noroc. În prezent, mai multe case de pariuri licențiate în România acceptă Neteller ca și metodă de plată pentru alimentarea conturilor.

Dacă faci parte dintre cei care își doresc să folosească Neteller, atunci trebuie doar să accesezi site-ul neteller.com și să apeși pe butonul verde pe care scrie „Join for free”. Compania nu îți solicită prea multe date, fiind nevoie inițial doar de nume, prenume, email și parolă. Apoi, însă, bineînțeles că pentru deblocarea tuturor funcțiilor va trebui să furnizezi și datele tale personale.

În cazul în care încerci să depui bani de pe un card personal, atunci este absolut necesar ca datele tale să fie corecte, iar contul Neteller să fie verificat.

 

De ce să utilizezi Neteller la pariuri sportive?

Dacă nu ai avut încă vreun contact cu acest portofel electronic, probabil te întrebi de ce sa utilizezi Neteller la pariuri sportive.

În primul rând, procesul de înregistrare este unul facil, iar platforma poate fi înțeleasă de absolut oricine. Rapiditatea este un alt factor ce caracterizează acest portofel, iar depunerile pe Neteller se pot efectua prin minim 50 de metode de plată. Românii au un motiv bine întemeiat de a utiliza Neteller, deoarece leul românesc se numără printre valutele acceptate. Astfel, poți depune direct lei și eviți pierderile dintr-un eventual schimb valutar.

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a beneficia de un card fizic sau virtual care îți ușurează munca. Există și câteva dezavantaje pe care este bine să le menționăm. De-a lungul timpului, clienții s-au plâns de taxe destul de ridicate, iar la capitolul pariuri sportive este posibil să nu poți efectua retrageri sau să nu poți beneficia de bonusul de bun venit.

 

Case de pariuri care acceptă plata cu Neteller

Dacă îți dorești să utilizezi metoda de plată Neteller pentru pariuri sportive, un prim pas este să consulți recenziile operatorilor online din România, pe care pariurionline.tv ți le-a pregătit. Acolo poți observa ce case de pariuri acceptă plățile cu Neteller și de asemenea, poți alege bonusul de bun venit care crezi că ți se potrivește.

Înainte să analizezi cu atenție lista, îți prezentăm câțiva operatori de top la care poți depune prin Neteller:

 • Betano
 • Betfair
 • Netbet
 • Fortuna
 • Admiral
 • Winmasters
 • 888Sport
 • Sportingbet
 • Maxbet.

Pentru început, trebuie să accesezi platforma online sau aplicația mobilă (acolo unde există) și să finalizezi procesul de înregistrare. Apoi, este absolut necesar să fie parcurs și procesul de verificare KYC, fără de care nu te poți bucura de contul tău. După ce ai efectuat aceste două proceduri, nu îți rămâne de făcut decât să accesezi secțiunea de depunere și să alegi ca metodă de plată portofelul electronic Neteller.

Tranzacția se efectuează foarte ușor, iar de pe site-ul Neteller vei confirma suma de plată ce va fi ulterior retrasă.

În ceea ce privește taxele, poți consulta din nou recenziile noastre, acolo unde vei găsi informații în vederea sumelor ce sunt reținute pentru tranzacțiile în cauză. De asemenea, operatorul online îți prezintă de obicei limitele minime și maxime între care trebuie să se încadreze sumele depuse/retrase.

 

Mai mult

Paysafecard la pariuri sportive

Cardul MasterCard la pariuri sportive

Cardul VISA la pariuri sportive

Plata cu Skrill la pariuri sportive

Apple Pay la pariuri sportive

Plata cu Trustly la pariuri sportive

Plata cu Bitcoin la pariuri sportive

Plata cu criptomonede la pariuri sportive

Plata cu Top Pay la pariuri sportive

Plata cu Smith & Smith la pariuri sportive

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Article rating
5/5
1 vote
 • Pot încasa bonusul de bun venit dacă efectuez prima depunere prin metoda Neteller?

  O mare parte din operatorii online licențiați în România nu acordă bonusul de bun venit pariorilor ce efectuează prima depunere prin intermediul unor portofele electronice. Totuși, este indicat să consulți termenii și condițiile casei de pariuri pentru a fi sigur de acest lucru.

 • Pot efectua retrageri de la pariuri sportive prin Neteller?

  În principiu, da. Din nou însă, îți recomandăm să citești cu atenție regulamentul companiei pentru a nu întâmpina neplăceri. Majoritatea operatorilor care acceptă retragerile prin Neteller introduc o condiție prin care este necesar ca și depunerea să fie efectuată cu aceeași metodă.

 • Este Neteller o metodă sigură de plată?

  Evident, există o siguranță mai mare față de alternativele clasice precum transferul bancar. Portofelele electronice sunt gândite special pentru a îmbunătăți securitatea și a evita fraudele. La fel ca în orice alt caz, este bine să acorzi și tu o atenție sporită fondurilor tale și site-urilor unde te conectezi cu Neteller.