100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Plata cu Neteller la pariuri sportive

Pariurile sportive au evoluat foarte mult și au permis utilizatorilor să aibă parte de experiențe cât mai plăcute. De la multitudinea de oferte și de piețe de pariere pe care pot miza, casele de pariuri au extins și posibilitatea de a-ți alimenta conturile online prin mai multe metode.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Neteller

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În acest articol vom discuta despre una dintre cele mai utilizate căi de a dispune de sumele necesare într-un cont online. Este vorba despre Neteller -  un portofel electronic ce îți permite să alimentezi conturile deschise pe site de pariuri sportive online. Similar cu Skrill, Neteller este o metodă foarte facilă de a beneficia de suma de care ai nevoie în contul tău.

 

Ce este Neteller și cum se folosește?

Neteller reprezintă un portofel electronic și o alternativă la plățile clasice cu cash sau cu cardul bancar. Acest portofel oferă posibilitatea clienților să efectueze diferite plăți online. De asemenea, ai ocazia să atașezi portofelului electronic și un card fizic sau virtual. Cu ajutorul său, ai acces la banii tăi oricând și oriunde.

Această metodă de plată a apărut pe piață în anul 1999 și vorbim despre un pioner al portofelelor virtuale utilizate în industria jocurilor de noroc. În prezent, mai multe case de pariuri licențiate în România acceptă Neteller ca și metodă de plată pentru alimentarea conturilor.

Dacă faci parte dintre cei care își doresc să folosească Neteller, atunci trebuie doar să accesezi site-ul neteller.com și să apeși pe butonul verde pe care scrie „Join for free”. Compania nu îți solicită prea multe date, fiind nevoie inițial doar de nume, prenume, email și parolă. Apoi, însă, bineînțeles că pentru deblocarea tuturor funcțiilor va trebui să furnizezi și datele tale personale.

În cazul în care încerci să depui bani de pe un card personal, atunci este absolut necesar ca datele tale să fie corecte, iar contul Neteller să fie verificat.

 

De ce să utilizezi Neteller la pariuri sportive?

Dacă nu ai avut încă vreun contact cu acest portofel electronic, probabil te întrebi de ce sa utilizezi Neteller la pariuri sportive.

În primul rând, procesul de înregistrare este unul facil, iar platforma poate fi înțeleasă de absolut oricine. Rapiditatea este un alt factor ce caracterizează acest portofel, iar depunerile pe Neteller se pot efectua prin minim 50 de metode de plată. Românii au un motiv bine întemeiat de a utiliza Neteller, deoarece leul românesc se numără printre valutele acceptate. Astfel, poți depune direct lei și eviți pierderile dintr-un eventual schimb valutar.

Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a beneficia de un card fizic sau virtual care îți ușurează munca. Există și câteva dezavantaje pe care este bine să le menționăm. De-a lungul timpului, clienții s-au plâns de taxe destul de ridicate, iar la capitolul pariuri sportive este posibil să nu poți efectua retrageri sau să nu poți beneficia de bonusul de bun venit.

 

Case de pariuri care acceptă plata cu Neteller

Dacă îți dorești să utilizezi metoda de plată Neteller pentru pariuri sportive, un prim pas este să consulți recenziile operatorilor online din România, pe care pariurionline.tv ți le-a pregătit. Acolo poți observa ce case de pariuri acceptă plățile cu Neteller și de asemenea, poți alege bonusul de bun venit care crezi că ți se potrivește.

Înainte să analizezi cu atenție lista, îți prezentăm câțiva operatori de top la care poți depune prin Neteller:

 • Betano
 • Betfair
 • Netbet
 • Fortuna
 • Admiral
 • Winmasters
 • 888Sport
 • Sportingbet
 • Maxbet.

Pentru început, trebuie să accesezi platforma online sau aplicația mobilă (acolo unde există) și să finalizezi procesul de înregistrare. Apoi, este absolut necesar să fie parcurs și procesul de verificare KYC, fără de care nu te poți bucura de contul tău. După ce ai efectuat aceste două proceduri, nu îți rămâne de făcut decât să accesezi secțiunea de depunere și să alegi ca metodă de plată portofelul electronic Neteller.

Tranzacția se efectuează foarte ușor, iar de pe site-ul Neteller vei confirma suma de plată ce va fi ulterior retrasă.

În ceea ce privește taxele, poți consulta din nou recenziile noastre, acolo unde vei găsi informații în vederea sumelor ce sunt reținute pentru tranzacțiile în cauză. De asemenea, operatorul online îți prezintă de obicei limitele minime și maxime între care trebuie să se încadreze sumele depuse/retrase.

Cum să-ți alimentezi contul prin Neteller

Pentru a depozita pe cel mai bun site de pariuri cu neteller, urmează acești pași:

 1. Creează-ți un cont Neteller și alimentează-l cu bani.
 2. Accesează-ți contul de pe site-ul de pariuri și mergi la pagina de depuneri și retrageri.
 3. Selectează opțiunea de depunere prin Neteller.
 4. Introdu suma pe care dorești să o depui și confirmă tranzacția.

Depunerea minimă pe unul din cele mai bune site-uri de pariuri cu neteller poate varia în funcție de site-ul de pariuri. De exemplu, la cel mai bun site de pariuri cu neteller - Betano depunerea minimă prin Neteller este de 40 RON, în timp ce la NetBet este de 20 RON. Dacă ai ales să depui prin Skrill sau Neteller, va trebui să te loghezi în contul tău și să confirmi transferul.

Cum să retragi banii prin Neteller

Pentru a retrage bani prin Neteller de pe site-urile de pariuri, urmează acești pași:

 1. Accesează-ți contul de pe site-ul de pariuri și mergi la secțiunea de retrageri.
 2. Selectează opțiunea de retragere prin Neteller.
 3. Introdu suma pe care dorești să o retragi și confirmă tranzacția.

La fiecare site de pariuri, care face parte din cele mai bune site-uri de pariuri cu neteller, suma minimă pe care o poți retrage poate varia. De exemplu, la un cazinou online, să fie setată o limită minimă de 50 RON. Procesul de retragere este similar cu cel de depunere. Trebuie doar să introduci suma pe care dorești să o retragi și să confirmi tranzacția. Banii vor fi transferați în contul Neteller, iar tranzacțiile Neteller sunt de obicei realizate instant.

Bonusuri Neteller

Iată o listă de bonusuri aplicate atunci când alimentezi contul de pariat cu Neteller și site-urile de pariuri care oferă aceste bonusuri:

 • Cel mai bun site de pariuri cu neteller - NetBet oferă un bonus de 200 RON, reprezentând 50% din prima depunere.
 • Cel mai bun site de pariuri neteller - Superbet nu specifică un bonus specific pentru depuneri prin Neteller, dar menționează că utilizatorii nu pot activa o ofertă bonus dacă contul de utilizator conține deja un bonus în curs.
 • Cel mai bun site de pariuri cu neteller - Unibet oferă opțiunea de a alege un bonus de bun venit pentru pariuri, cazino sau poker atunci când îți creezi un cont, dar nu specifică un bonus specific pentru depuneri prin Neteller.

Este important să verifici termenii și condițiile specifice ale fiecărui bonus și să te asiguri că respecți toate cerințele pentru a beneficia de bonusurile oferite de site-urile de pariuri.

Avantajele și dezavantajele Neteller

Iată o listă de avantaje și dezavantaje ale suplinirii contului prin Neteller:

Plusuri
 • Depuneri și retrageri de bani în siguranță și în timp real.
 • Limite mari de plată, atât la depunere, cât și la retragere.
 • Servicii de plată și retragere în diferite monede.
Minusuri
 • Unele cazinouri pot impune taxe de viciu la retragere, care se calculează ca procent din suma retrasă.
 • În cazul unei cazinouri, depunerile realizate prin Neteller nu se pot califica pentru bonus.
 • Procesul de retragere poate fi mai lent decât cel de depunere, în funcție de cazinou.
 • Pot încasa bonusul de bun venit dacă efectuez prima depunere prin metoda Neteller?

  O mare parte din operatorii online licențiați în România nu acordă bonusul de bun venit pariorilor ce efectuează prima depunere prin intermediul unor portofele electronice. Totuși, este indicat să consulți termenii și condițiile casei de pariuri pentru a fi sigur de acest lucru.

 • Pot efectua retrageri de la pariuri sportive prin Neteller?

  În principiu, da. Din nou însă, îți recomandăm să citești cu atenție regulamentul companiei pentru a nu întâmpina neplăceri. Majoritatea operatorilor care acceptă retragerile prin Neteller introduc o condiție prin care este necesar ca și depunerea să fie efectuată cu aceeași metodă.

 • Este Neteller o metodă sigură de plată?

  Evident, există o siguranță mai mare față de alternativele clasice precum transferul bancar. Portofelele electronice sunt gândite special pentru a îmbunătăți securitatea și a evita fraudele. La fel ca în orice alt caz, este bine să acorzi și tu o atenție sporită fondurilor tale și site-urilor unde te conectezi cu Neteller.

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot