100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal

Fotbalul este declarat de foarte multă lume drept sportul rege. Finalele de UEFA Champions League sau Cupa Mondială deseori depășesc ca și cifre evenimentele majore din sporturile americane. Tocmai din această cauză este evident de ce pariurile pe fotbal sunt atât de populare în România.

case de pariuri pentru a miza pe Ligue 1

Lista caselor de pariuri de fotbal

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

În prezent, nu există o casă de pariuri online licențiată pe teritoriul țării noastre care să nu aibă în ofertă pariuri pe fotbal. Fie că vorbim de Liga 1, Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Campionatul European sau cel Mondial, piețele de pariuri sunt extinse.

În primul rând, trebuie să știi faptul că pentru fotbal ai disponibile pariuri pre-meci, pariuri live sau pariuri antepost. Cele din urmă reprezintă pariurile stabilite pe o perioadă îndelungată de timp. Poți paria pe câștigătoarea unui campionat, pe finalista unei cupe sau pe golgheterul unei competiții.

 

Pariuri pe soliste sau pe goluri

Revenind la pariurile pre-meci și cele live, într-o primă fază ai la dispoziție pariurile clasice de tip solist sau șansă dublă. Acestea presupun pariuri pe câștigătoarea unui meci sau pe un eventual rezultat de egalitate. Opțiunile sunt 1 solist (echipa gazdă câștigă), X (partida de încheie la egalitate), 2 solist (echipa oaspete câștigă), 1X (gazdele câștigă sau meciul se încheie la egalitate), X2 (oaspeții câștigă sau meciul se încheie la egalitate) și 12 (gazdele sau oaspeții câștigă).

Mergem mai departe la piețele bazate pe goluri. Aici fie pariezi pe un număr total de goluri (mai mult sau mai puțin de 2 goluri, mai mult sau mai puțin de 3 goluri, ș.a.m.d), fie pariezi pe golul ambelor echipe. Oferta este disponibilă pentru două eventuale scenarii: fie ambele reușesc să marcheze, fie una sau niciuna nu reușesc să marcheze.

Ofertele bazate pe câștigătoarele meciurilor se pot extinde în piețe mult mai dinamice. Spre exemplu, ai ocazia să pariezi pe scenariul complet al partidei, atât la pauză, cât și la final. Poți alege un solist pentru prima repriză și apoi pentru repriza secundă. Atenție mare pentru a nu confunda pariul de tip pauză/final cu cel pauză sau final. În cadrul primei variante, trebuie să prezici corect desfășurarea ambelor reprize, în timp ce la a doua variantă pariul poate fi declarat câștigător încă de la pauză.

Tot în această categorie putem include pariurile de tip handicap, fie el european sau asiatic. Pentru aceste piețe, una dintre echipe pleacă în oferta operatorului online cu un avantaj sau un handicap imaginar pe tabelă.

Casele de pariuri oferă o alternativă mai sigură la pariurile de tip 1 solist sau 2 solist. Este vorba despre victoria uneia dintre cele două echipe cu opțiunea de a primi integral miza înapoi în cazul rezultatului de egalitate. Acest tip de pariu se poate regăsi sub diferite denumiri precum ”DNB” sau ”W”.

Pariorii curajoși sau cei care se simt inspirați au ocazia să parieze chiar pe scorul final al unui meci de fotbal.

 

Pariurile speciale pe fotbal

Tot la categoria pariuri pe fotbal sunt incluse și pariurile speciale din ce în ce mai populare în România. Pariorii pot adăuga o doză în plus de dinamism și pot paria pe cornere, cartonașe, faulturi, offside-uri sau chiar aruncări de la margine. Preponderent, aceste tipuri de pariuri sunt clasate live - acolo unde evident, câteva secunde pot decide următorul corner.

Nu în ultimul rând, jucătorii sunt și ei evidențiați. În timpul partidelor importante de fotbal, pariorii pot miza pe marcatori, pe cei care oferă pase decisive sau pe cei care încasează un cartonaș galben sau roșu.

Unele competiții precum Champions League sau Cupa Mondială pot include și diferite pariuri fanteziste antepost - spre exemplu: cel mai rapid gol al turneului, gol marcat direct din corner,  număr total de autogoluri sau cel mai tânăr marcator. 

 

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal

În domeniul pariurilor sportive, fotbalul este bine definit. Toți operatorii online licențiați în România oferă în prezent piețe de pariere pentru competițiile din fotbalul românesc și nu numai. Fie că vorbim despre pariuri pre meci, live sau pariuri antepost, acest sport este bine reprezentat. În continuare, pariurionline.tv îți prezintă cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe fotbal.

Betano

Betano este de ani buni unul din cei mai importanți operatori online licențiați de către ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc) în România. Această casă de pariuri se remarcă printr-o ofertă complexă, o platformă bine pusă la punct și un bonus de bun venit generos. Dacă te decizi să îți deschizi un cont nou și să pariezi pe fotbal la Betano, o poți face chiar acum cu un bonus de 500 RON.

După cum spuneam, oferta pe fotbal este extinsă, iar promoțiile sunt numeroase. Duelurile importante din competiții precum Liga Campionilor, Europa League sau Cupa Mondială deseori aduc după ele Misiunea Betano cu ajutorul căreia poți obține pariuri gratuite sau bonusuri, dacă pariezi pe meciul evidențiat.

Betano, PariuriOnline.tv

Mai mult decât atât, în cazul în care mizezi pe pariuri soliste în meciuri din campionatele importante, pariul poate fi declarat câștigător înainte de fluierul final în scenariul în care echipa pe care ai mizat are un avantaj de minim 2 goluri pe tabelă.

Superbet

Atât pe parte de offline, cât și în online, Superbet este un lider de piață în industria jocurilor de noroc din România. Recent, acest operator online a introdus o ofertă foarte atractivă pentru pariorii microbiști. Este vorba despre SuperAvantaj – o promoție asemănătoare cu cea a celor de la Betano. Diferența este însă acea că ea se aplică atât pariurilor pe soliste, cât și pariurilor pe șansă dublă.

Oferta SuperAvantaj e disponibilă pentru pariurile din agenție și pentru cele din platforma online (pre meci). Pentru a consulta campionatele incluse în promoție, ai la dispoziție o pagină cu informații pe site-ul Superbet.

Superbet, PariuriOnline.tv

Unibet

Unibet se numără printre preferințele comune ale pariorilor români. Acest operator online oferă un bonus de 100% la prima depunere, în limita a 300 RON. Unibet se remarcă printr-o ofertă live excelentă, care este pe placul celor care își doresc o doză în plus de adrenalină. Mai mult decât atât, la Unibet vei găsi pariuri antepost pentru toate competițiile importante din fotbal.

Unibet, PariuriOnline.tv

Betfair

Acest operator online se remarcă prin unicitate, fiind singura casă de pariuri licențiată în România ce deține o platformă de exchange. La Betfair ai ocazia să pariezi pe fotbal contra altor pariori. În cazul în care nu ai deja un cont deschis, te poți înregistra chiar acum și poți beneficia de un bonus de 550 RON la prima depunere și de un pariu fără risc în valoare de 150 RON pe platforma Betfair Exchange.

Betfair, PariuriOnline.tv

Alți operatori online recomandați pentru pariuri pe fotbal sunt Netbet, 888Sport sau Sportingbet. Pentru pariorii care își doresc să alterneze online-ul cu offline-ul există operatori precum Mozzart, Fortuna sau Casa Pariurilor. Aceștia din urmă dețin locații stradale pe teritoriul României, însă au dezvoltat și platforme online cu foarte multe bonusuri și promoții.

După cum spuneam, toți operatorii online licențiați în România oferă piețe de pariere pe fotbal, așadar trebuie doar să alegi platforma dorită și bonusul care este pe placul tău. 

 

Mai mult

Pariați pe naționala de fotbal a României

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Liga 1

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe LaLiga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Premier League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Serie A

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Bundesliga

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Europa League

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe NBA

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Euroliga baschet

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe Australian Open

Cele mai bune case de pariuri pentru a miza pe eSports

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot