100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Pariuri pe Handbal România

Handbalul nu este un sport la fel de popular în România precum fotbalul sau tenisul. Acest lucru se datorează în principal lipsei constante de performanță la nivel european și mondial. Totuși, în ultimul deceniu, handbalul românesc a cunoscut gloria pe filiera feminină, în principal datorită Cristinei Neagu.

handball, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri de Handbal

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Handbalista română a fost numărul 1 mondial și a ținut blazonul ridicat ani de zile. Tocmai de aceea, este un sport care merită atenția noastră, iar pariurionline.tv îți va prezenta principalele tipuri de pariuri pe handbal. De altfel, vom vorbi și despre aspectele pe care trebuie să le iei în considerare, atunci când analizezi un meci de handbal.

Primul și cel mai popular tip de pariu pe handbal este acela al solistului. Ai 3 variante în acest caz, la fel ca la fotbal sau baschet. Poți paria ca una din cele două echipe să câștige sau poți opta pentru un rezultat de egalitate în timpul regulamentar (după 60 de minute). Totuși, acest scenariu este destul de rar întâlnit, așadar cotele pentru un x sunt destul de mari. În cazul meciurilor eliminatorii de la competiții importante poți paria pe câștigătoarea meciului, inclusiv după prelungiri sau lovituri de departajare.

Tot în categoria solistelor putem include și pariurile de tip handicap. Una din cele două formații pornește cu un deficit sau un avantaj de câteva puncte, iar tu poți paria pe acest scenariu imaginar.

 

Pariuri pe goluri în handbal

În cadrul acestei categorii, avem la dispoziție principalul pariu de total goluri. Poți alege două variante, de sub sau peste anumite goluri. Spre exemplu sub/peste 45,5 goluri în meci. Aceste totaluri se pot raporta și pentru prima sau a doua repriză separat.

Alte variațiuni ale pariurilor pe goluri sunt:

  •         Echipa x înscrie mai multe goluri în prima repriză
  •         Total goluri ale unei echipe
  •         Număr par sau impar de goluri pentru o echipă sau pentru tot meciul.

De asemenea, există și alte tipuri de pariuri mai puțin populare. Poți miza pe un handicap asiatic, pe diferența de scor dintre cele două formații sau chiar pe scorul corect. Într-un sport precum handbal pare a fi însă aproape imposibil să anticipezi cu exactitate scorul corect.

 

Cum analizezi un meci de fotbal

În primul rând contează foarte mult valoarea și experiența lotului. Este un considerent esențial în orice sport de echipă. Apoi, trebuie să arunci o privire peste eventualele absențe. Nu ți-ai dori să pariezi pe o echipă care evoluează fără cel mai bun pivot al său.

După ce ți-ai făcut o idee despre valoarea jucătorilor sau a jucătoarelor și despre echipa probabilă trimisă în teren, verifică forma de moment a celor două formații. În zadar o echipă are în teren doar vedete, dacă vine după 5 înfrângeri consecutive, deoarece moralul este foarte scăzut.

Avantajul terenului propriu este și el unul ce trebuie luat în considerare, deoarece publicul într-o sală de handbal poate pune o presiune imensă. Nu în ultimul rând, verifică miza celor două formații pentru că poate apărea o lipsă de motivație în cazul în care echipa nu mai are pentru ce lupta.

 

La ce case de pariuri poți paria pe handbal

Din câte știm, toți operatorii online licențiați în România le pun la dispoziție clienților piețe de pariere pe handbal. Fie că vorbim de pariuri pre meci, pariuri live sau pariuri antepost, handbalul este una dintre alegerile de top pentru casele de pariuri din România.

Printre cei mai populari operatori în acest caz amintim Betano, Unibet, Superbet, Fortuna, Netbet, 888Sport, Casa Pariurilor sau Betfair. Toate acestea, cât și restul oferă promoții și cote atractive mai ales când vine vorba de competiții precum Liga Campionilor sau Cupa Mondială atât la feminin, cât și la masculin.

 

Mai mult

Pariuri pe fotbal România

Pariuri pe baschet România

Pariuri pe tenis România

Pariuri pe MMA România

Pariuri pe Volei România

Pariuri pe CS:GO

Pariuri pe box

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot