100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Calculator handicap asiatic

Handicapul Asiatic, Pariuronline.tv

Pentru pariorii ce nu au o experiență vastă în acest domeniu, handicapul asiatic poate fi destul de problematic. Aceasta este una din cele mai interesante piețe de pariere, îndelung discutate. Spre deosebire de soliste, total goluri sau pauză/final, handicapul asiatic are un set propriu de reguli, ce trebuie înțelese.

Pentru început, trebuie sa stii faptul că handicapul european și cel asiatic sunt destul de diferite. Deși principiul de baza este același, există 3 mari diferențe, pe care este foarte bine sa le cunoști. Pariurionline.tv le explică in continuare, pentru a elimina viitoarele confuzii.

În primul și primul rand, trebuie sa stii faptul ca handicapul asiatic are o gama larga de valori, spre deosebire de cel european. Dacă în cazul handicapului european intalnim valori întregi precum 1, 2, 3 si asa mai departe, la handicapul asiatic putem regasi și piețe pentru 1.25, 1.75, 2.50 etc.

O altă diferență este data de opțiunile de pariere, care sunt mai limitate. Handicapul asiatic este valabil doar pentru 1 solist si 2 solist, în timp ce cel european introduce si varianta X-ului. Nu in ultimul rand, in anumite situatii, handicapul asiatic poate returna miza – intr-o varianta integrala sau partiala. Daca reusesti sa intelegi aceste principii, atunci poți paria linistit pe handicapul asiatic!

 

Cum funcționează calculatorul pentru handicap asiatic?

Există în acest moment mai multe site-uri online, care îi scutesc pe pariori de un efort în plus. Este practic un calculator pentru handicap asiatic, în care tu introduci anumite date. Pentru a realiza acest calcul, va trebui să furnizezi următoarele informații:

  • Echipa pe care pariezi (1 solist sau 2 solist)
  • Cota pariului
  • Miza

Apoi, calculatorul îți va prezenta opțiunile de pariere și eventualul câștig în fiecare caz. Mai mult decat atat, calculatorul pentru handicap asiatic dispune si de o „simulare”. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, la final vei putea introduce scorul final al partidei, iar calculatorul va adăuga/scădea golurile pentru piața de HA aleasă. Astfel, chiar dacă nu ai înțeles la perfecție principiul de funcționare al handicapului asiatic, îți poți nota scorurile la care pariul tău este declarat câștigător.

De asemenea, unele site-uri prezintă și piețe de pariere pentru „sub/peste” la goluri. Trebuie să știi ca în fotbal, handicapul asiatic nu se rezumă doar la câștigătoarele meciurilor, ci se extinde la numărul de goluri.

În acest caz – spre deosebire de piețele clasice pentru total goluri – miza se poate returna, însă pentru a vedea cu exactitate care sunt opțiunile pentru acest scenariu, trebuie să consultați ofertele caselor de pariuri online.

Unii operatori licentiati in Romania de către ONJN (Oficiul National al Jocurilor de Noroc) oferta și pariuri pe handicap asiatic mai puțin cunoscute. Aici sunt incluse pariuri speciale pe cartonase sau cornere, însă sunt destul de puțini pariori care au curajul de a miza pe astfel de piețe.

Va reamintim faptul ca handicapul asiatic se intalneste și la alte sporturi, precum baschet sau volei. Este adevarat ca fotbalul reprezinta prioritatea numarul 1 in Romania, însă fanii altor sporturi se pot bucura și ei de astfel de piețe de pariere.

 

Mai mult

Ce este handicapul Asiatic
Care este diferența dintre handicapul asiatic și cel european
Ce înseamnă handicapul asiatic 0.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 0.25
Ce înseamnă handicapul asiatic +0.5 și -0.5
Ce înseamna handicapul asiatic -/+ 0.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.0
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.5
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 1.75
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.00
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.25
Ce înseamnă handicapul asiatic -/+ 2.5

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot