100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Apple Pay la pariuri sportive

Industria jocurilor de noroc din România a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. Casele de pariuri stradale au început să ofere tot mai multe alternative, iar în acest moment pariorii se pot bucura de nenumărate platforme online.

Payment, pariurionline.tv

Lista caselor de pariuri cu Apple Pay

Clasament Casa de pariuri Rating Bonus Obțineți bonus
1
5/5
100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZACitiți recenzia
2
5/5
100% până la 1000 RON la prima depunere
PARIAZACitiți recenzia
3
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
PARIAZACitiți recenzia
4
4.8/5
Bonus multiplu de până la 100%
PARIAZACitiți recenzia
5
5/5
100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
PARIAZACitiți recenzia
6
5/5
Pariu gratuit de 500 RON fără risc
PARIAZACitiți recenzia

Deoarece comoditatea și rapiditatea definesc secolul 21, această industrie a fost nevoită să se adapteze din mers. Majoritatea din cele mai bune site-uri de pariuri cu apple pay ce dețin agenții offline, au făcut trecerea și în online, acolo unde au dezvoltat atât un site web, cât și o aplicație mobilă. Astfel, clienții au ocazia să mizeze atât pre-meci, cât și live, din orice colț al țării.

O altă caracteristică a pariurilor online ce continuă să se extindă este cea a plăților. Evident toate casele de pariuri acceptă depuneri și retrageri prin clasicele metode ale cardului sau a transferului bancar. Utilizatorii însă au început să prefere și alte metode, printre care diverse portofele electronice.

Este și cazul Apple Pay, o modalitate mai puțin populară în momentul de față, care a fost însă introdusă deja pe piața pariurilor sportive din România. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă toate aspectele acestei metode de plată și vei putea afla cele mai bune site-uri de pariuri cu apple pay.

 

Ce este Apple Pay?

În primul rând, probabil v-ați dat seama și din nume, Apple Pay este o metodă destinată exclusiv utilizatorilor de dispozitive cu sistem de operare iOS. Vorbim de un serviciu de plată ce a apărut pe piață pentru prima oară în anul 2014, la inițiativa companiei Apple. Acesta poate fi utilizat pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. Aplicația Apple Pay este disponibilă în App Store, iar utilizarea ei este facilă.

Asemăntor cu Skrill sau Neteller, Apple Pay permite utilizatorilor să depună bani de pe un card bancar. Cu ajutorul ei apoi se efectuează plăți pe diferite platforme online, printre care și cele mai bune site-uri de pariuri cu apple pay.

 

De ce să utilizezi Apple Pay la pariuri sportive?

În primul rând, este vorba de o metodă rapidă și mult mai ușoară față de cardul bancar sau transferul bancar. Depunerile se fac în doar câteva secunde și vorbind de un sistem de operare precum iOS, există destul de puține buguri.

În al doilea rând, pentru că aparține Apple, este un serviciu de plată sigur. Majoritatea dispozitivelor noi permit utilizarea unui Face ID, așadar nicio tranzacție nu poate fi aprobată fără prezența deținătorului contului.

Știm deja faptul că Apple utilizează tehnologii de ultimă generație pentru securitate cibernetică, așadar Apple Pay este o alegere inspirată atunci când vorbim de fondurile noastre la pariuri sportive.

Evident, principalul dezavantaj al acestei metode de plată este faptul că utilizatorii Android nu au acces la ea.

 

Case de pariuri din România care acceptă Appe Play

Apple Pay reprezintă încă un subiect tabu pentru casele de pariuri din România. Există foarte puține cazuri în care această metodă de plată este acceptată, însă important este faptul că a fost luată în calcul.

Pentru a putea depune la pariuri sportive cu ajutorul Apple Pay, mai întâi trebuie să te înregistrezi iar apoi este indicat să finalizezi procesul de verificare KYC. Fără acest al doilea pas, nu vei putea solicita retrageri, iar după 30 de zile contul va fi închis și fondurile vor fi rambursate către bugetul statului.

După ce ai finalizat verificarea, atunci poți accesa secțiunea ”Depuneri” (poate fi regăsită sub diverse denumiri) și apoi trebuie să selectezi metoda Apple Pay.

Momentan, cel mai important operator online licențiat de către ONJN în România, ce acceptă depuneri prin Apple Pay – este Unibet. Această casă de pariuri își întâmpină clienții cu un bonus de bun venit în valoare de 300 RON.

Comisionul este de 2%, însă îți recomandăm să arunci o privire peste termenii și condițiile casei de pariuri, deoarece aceste date se pot modifica oricând. Limita minimă a unei depuneri prin intermediul Apple Pay este de 50 RON, iar cea maximă de 50.000 RON. Transferul se efectuează instant și sigur.

Cum să suplinești contul de pariuri prin Apple Pay

Pentru a achita pe cu Apple Pay, urmați acești pași:

 1. Verificați dacă platforma face parte din cele mai bune site-uri de pariuri cu apple pay ca metodă de plată. Nu toate site-urile de pariuri online acceptă Apple Pay, deci asigurați-vă că această opțiune este disponibilă pe site-ul respectiv.
 2. Asigurați-vă că aveți un dispozitiv compatibil cu Apple Pay, cum ar fi un iPhone sau un iPad.
 3. Adăugați cardul dvs. de debit, credit sau prepaid la Wallet pe dispozitivul dvs. iPhone sau iPad, conform instrucțiunilor oferite de Apple pentru configurarea Apple Pay în Wallet.
 4. Accesați site-ul de pariuri și selectați opțiunea de plată. Dacă site-ul acceptă Apple Pay, ar trebui să vă ofere această opțiune în momentul plății.
 5. Selectați Apple Pay ca metodă de plată și urmați instrucțiunile de autentificare și confirmare a plății folosind autentificarea cu amprentă digitală sau Face ID, în funcție de dispozitivul dvs.

Pentru a utiliza Apple Pay pe cele mai bune site-uri de pariuri cu Apple Pay, trebuie să verificați dacă site-ul respectiv acceptă această metodă de plată și să adăugați cardul dvs. de debit, credit sau prepaid la Wallet pe dispozitivul dvs. iPhone sau iPad.

Cum să retragi banii din contul de pariuri prin Apple Pay

Pentru a retrage bani din contul tău, urmează acești pași:

 1. Accesează contul tău pe site-ul sau aplicația site-ului de pariuri de pe care dorești să retragi banii.
 2. Navighează către secțiunea "Retragere" sau "Cash Out" din contul tău.
 3. Selectează metoda de retragere dorită. Poți alege între retragerea prin card bancar, transfer bancar, portofel electronic sau alte opțiuni disponibile pe site.
 4. Introdu cantitatea pe care dorești să o retragi și urmează instrucțiunile specifice pentru metoda de retragere aleasă.
 5. Dacă alegi retragerea prin card bancar, asigură-te că ai adăugat cardul tău bancar în contul de pariere și urmează pașii specifici pentru retragerea prin această metodă.
 6. Verifică dacă există eventuale taxe sau comisioane asociate cu retragerea și confirmă retragerea banilor.

Pentru a retrage bani din contul tău de pariuri, trebuie să accesezi contul tău pe site-ul sau aplicația site-ului de pariuri de pe care dorești să retragi banii și să navighezi către secțiunea "Retragere" sau "Cash Out" din contul tău.

Bonusuri Apple Pay

Iată o listă a unor case de pariuri care oferă bonusuri la alimentarea contului cu Apple Pay:

 • Vlad Cazino: Oferă un bonus de 100% până la 1.500 RON și 225 de rotiri gratuite pentru utilizatorii care alimentează contul cu Apple Pay.
 • Unibet: Este menționat ca fiind unul dintre bookmakerii care acceptă Apple Pay.
 • 888Sport: De asemenea, este menționat ca fiind unul dintre bookmakerii care acceptă Apple Pay.

Este important să menționăm că bonusurile și ofertele disponibile pot varia în funcție de fiecare companie de pariuri și de țara în care aceasta operează. Recomandăm să verificați direct pe site-ul de pariu sau să contactați serviciul lor de relații cu clienții pentru a obține informații actualizate despre bonusurile disponibile pentru utilizatorii care alimentează contul cu Apple Pay.

Avantajele și dezavantajele Apple Pay

Avantajele și dezavantajele alimentării contului prin Apple Pay pot fi rezumate astfel:

Plusuri
 • Securitate și confidențialitate
 • Ușurință și rapiditate
 • Compatibilitate
Minusuri
 • Disponibilitate limitată
 • Necesitatea unui dispozitiv compatibil
 • Limitări geografice
 • Pot solicita retrageri prin intermediul Apple Pay?

  Din câte știm, momentan niciun operator online nu permite această modalitate pentru retrageri. După cum spuneam, Apple Pay este încă la început pe piața pariurilor sportive din România, așadar ne așteptăm mai întâi la o adopție mai mare în ceea ce privește depunerile.

 • Pot beneficia de un Bonus de Bun Venit dacă am depus prin Apple Pay?

  Acest lucru este posibil, însă termenii și condițiile bonusului de bun venit se actualizează deseori. Înainte de a deschide un cont și de a depune prin Apple Pay, este indicat să citești regulamentul casei de pariuri, pentru a nu exista neplăceri.

 • Ce este Face ID?

  Face ID este una din cele mai avansate tehnologii utilizate de către Apple. Camera TrueDepth capturează și reține date faciale ale utilizatorului, analizând mii de puncte invizibile. Cu ajutorul acestei metode de securitate, utilizatorii iOS au ocazia să acceseze aplicații sau să efectueze plăți.

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot