100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Betano România

4.8/5
Număr de licență: L1170664W000663
Plusuri
 • Ofertă variată pe fotbal (pariuri pe cornere, cartonașe sau goluri asiatice)
 • Funcția CashOut
 • Aplicație mobilă bine optimizată
 • Promoții speciale precum marjă 0% sau avans de 2 goluri
Minusuri
 • Operatorul nu dispune de agenții stradale
 • Nu există platforme de Poker Hold’em sau Loto Online

Betano reprezintă un operator online ce face parte din grupul Kaizen Gaming (prezent în Cipru și Grecia). Deși a intrat ceva mai târziu pe piața jocurilor de noroc din România, acest operator online a ajuns repede în topul preferințelor pariorilor.

De-a lungul anilor, Betano a stabilit diferite parteneriate cu branduri sportive românești. Două dintre cele mai cunoscute astfel de nume sunt Universitatea Craiova și FCSB – formații de top ale Ligii 1 de fotbal din România.

În acest moment, Betano reprezintă un operator online licențiat de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc).

 

Cum îți deschizi un cont la Betano

Procesul de deschidere al unui cont nou pe platforma Betano este unul relativ simplu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe betano.ro sau să descarci aplicația mobilă disponibilă pe Android și iOS și să apeși pe butonul ”Înregistrare acum”. Apoi va trebui să completezi formularul cerut cu informațiile tale reale și să parcurgi un proces de verificare KYC.

Evident, pentru a-ți deschide un cont online la o casă de pariuri din România, trebuie să ai 18 ani împliniți, așadar ai nevoie de CNP. Pe lângă numele de utilizator, Betano îți oferă posibilitatea de a selecta echipa de fotbal favorită și de a primi săptămânal un newsletter.

Contul trebuie activat, iar apoi tot ce ai de făcut este să te loghezi pe platforma Betano.

betano pariuri

 

Depuneri și retrageri

Acum că ai finalizat înregistrarea și verificarea contului tău, tot ce trebuie să faci pentru a începe să pariezi este să efectuezi o depunere. Betano îți oferă destul de multe variante. În primul rând, poți alege calea clasică prin cardul de credit sau debit. Depunerea minimă în acest caz este de 20RON, aceasta se efectuează instant cu o taxă în valoare de 2%.

O altă variantă este cea cu Paysafe Card, în care condițiile sunt identice. Skrill și Neteller sunt alte două modalități prin care poți depune la Betano. Taxa este din nou de 2%, însă depunerea minimă prin Neteller este de 40RON.

Nu în ultimul rând, ai ocazia de a efectua o plată cash prin SelfPay de minim 10RON cu o taxă de 2%.

Metoda favorită a pariorilor este cea de card de credit sau debit. Procesul este unul relativ simplu, la fel ca în cazul oricărei plăți pe internet. Trebuie să prezinți numele real al deținătorului cardului, numărul cardului, data expirării și codul CVV (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului).

Pentru a depune cu ajutorul Skrill, tot ce trebuie să faci este să apeși pe opțiunea Skrill, să introduci e-mailul contului tău Skrill și suma pe care urmează să o depui. După ce apeși pe butonul ”Depunere”, Betano te redirecționează pe site-ul Skrill – acolo unde trebuie să aprobi plata. Metoda este identică și pentru Neteller, însă vă reamintim că diferă suma minimă de depunere.

În cazul în care dorești să depui prin Paysafe card, apasă pe butonul ”Depunere” pentru a fi redirecționat către site-ul mypaysafecard.com. La fel ca în cazul Skrill/Neteller, trebuie să autorizezi tranzacția.

Nu în ultimul rând, vorbim despre metoda Betano.Cash, acolo unde suma minimă pentru depunere este de 10RON. În momentul în care apeși pe ”Depunere” se generează un cod unic de plată. Cu acel cod mergi la un punct Self Pay pentru a efectua plata.

Printre cele mai cunoscute puncte de Self Pay de pe teritoriul țării noastre se numără Kaufland, Profi sau Mega Image.

Pe cât de ușor este să depui în contul Betano, pe atât de facil este să retragi fonduri. În primul rând, trebuie să știi faptul că retragerea minimă la Betano este de 120RON. Excepție de la această regulă este metoda transferului bancar, acolo unde nu există o limită.

Retragerile efectuate prin intermediul Skrill sau Neteller se efectuează în aceeași zi, iar transferurile bancare sau cele pe card durează maxim 3 zile lucrătoare. Primele două retrageri sunt absolut gratuite, fără a se percepe comision. Mare atenție deoarece nu poți retrage fonduri dacă nu ai contul verificat.

 

Bonus de Bun Venit Betano

La capitolul ”Bonus de Bun Venit”, Betano este printre cele mai generoase case de pariuri din România. În momentul în care efectuezi prima depunere ai ocazia să obții dublul sumei în limita de 500RON. Acest bonus este destinat doar clienților noi și este activat imediat după depunere.

Înainte de a putea retrage eventualele câștiguri, bonusul trebuie rulat de 10 ori la pariuri sportive sau virtuale. Mare atenție însă, deoarece pariurile cu cote Marjă 0% nu se iau în considerare la rulajul bonusului.

Timpul maxim pentru efectuarea rulajului este de 90 de zile. În momentul în care au trecut cele 90 de zile, sumele rămase din bonus sunt pierdute.

betano pariuri bonus

 

Ofertele de pariere pe sport

Betano are una din cele mai complexe oferte de pariere pe sport. Clienții au la dispoziție pariuri din:

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Rugby
 • Volei
 • MMA
 • Motosporturi

Amatorii jocurilor electronice (e-sports) au ocazia să parieze pe competiții ale unor jocuri celebre precum Counter Strike sau DOTA. Uneori, evenimente non-sportive din divertisment sau politică au o acoperire largă în oferta Betano.

Pentru toate aceste sporturi, de-a lungul unui sezon, ai la dispoziție pariuri live, pariuri pre-meci sau pariuri antepost.

Fotbalul – sportul rege beneficiază de câteva promoții foarte atractive în oferta Betano. Printre cele mai îndrăgite de către pariori este cea cu avans de 2 goluri. În momentul în care pariezi pe victoria unei echipe din Liga 1, Premier League (Anglia), Serie A, LaLiga, Bundesliga, EURO, Copa America, Cupa Africii pe Națiuni, Cupa Mondială, Champions League sau Europa League; iar aceasta conduce cu minimum 2 goluri diferență, pariul este câștigător indiferent de rezultatul final.

Uneori, meciuri importante din fotbal, tenis, baschet sau volei primesc o marjă de 0% din partea Betano. Cotele sunt mult mai mari, comparativ cu ofertele altor operatori online.

În concluzie, Betano reprezintă o alegere inspirată atunci când vrei să îți deschizi un cont nou la un operator online din România.

 

Mai mult

Cum îți deschizi un cont la Betano România
Recenzie Aplicație Betano iOS