100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Favbet România

5/5
Plusuri
  • Un nume important pe piața mondială a pariurilor
  • Bonus de bun venit generos
  • Cote foarte bune comparativ cu piața din România
Minusuri
  • Ofertă slabă pentru piețele de handicap
  • Experiență relativ mică pe piața din online

Favbet reprezintă un nume mai puțin popular printre pariorii din România. Puțini știu însă, că acest brand este unul puternic la nivel mondial. În prezent, acest operator online funcționează legal cu o licență emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc), în 29 aprilie 2020.

Vedem așadar, că spre deosebire de alte case de pariuri, Favbet este un nume nou în lumea pariurilor online din țara noastră. Lipsa vechimii pe piață este compensată de multe avantaje. Bonusul de bun venit este foarte generos în comparație cu ceea ce oferă alți operatori online din România. De asemenea, cotele sunt destul de ridicate, mai ales pentru fotbal.

Această casă de pariuri a dezvoltat în ultimii doi ani și aplicații mobile disponibile pe iOS și Android. Ai ocazia așadar să pariezi la Favbet de oriunde.

Inregistrare Favbet, pariurionlinetv

 

Cum îți deschizi cont la Favbet

Pentru a-ți deschide un cont online la Favbet trebuie să accesezi platforma de pe desktop sau aplicația mobilă. În secțiunea ”autentificare” ai la dispoziție butonul de înregistrare. Vei începe prin adăugarea unei adrese de e-mail și o parolă, urmând ca apoi să îți introduci detaliile din cartea de identitate.

Informațiile trebuie verificate cu atenție, deoarece acestea nu pot fi modificate ulterior și fiecare persoană are dreptul la un singur cont online. După confirmare și parcurgerea procesului KYC de verificare, îți vei putea retrage fără probleme eventualele câștiguri.

Trebuie să reamintim faptul că pentru a paria legal în România ești obligat prin lege să ai vârsta de 18 ani împlinită. Acest lucru va fi confirmat bineînțeles de cartea de identitate.

 

Depuneri și retrageri

Spre deosebire de alte case de pariuri din România, Favbet pune la dispoziția clienților mai puține metode de depunere. Pentru a-ți putea alimenta contul, trebuie să selectezi una din următoarele opțiuni:

  • Card de credit sau debit
  • Skrill
  • Neteller.

Vedem așadar că momentan variante precum Paysafecard sau Revolut nu sunt disponibile, însă Favbet compensează din nou cu un mare avantaj: comisionul pentru fiecare depunere este 0%.

Pentru a putea depune suma dorită în contul tău, trebuie să accesezi balanța din secțiunea contului tău și să apeși pe butonul ”depunere”. În cazul cardului de credit sau debit, sunt acceptate variantele VISA și Mastercard. Trebuie să introduci datele cardului precum: nume, cod de 16 cifre de pe fața cardului, data expirării și codul CVV (de pe spatele cardului).

Este un proces cât se poate de simplu, ce poate fi parcurs în doar câteva minute. În cazul celorlalte două variante, trebuie introduse datele contului tău Skrill sau Neteller, alături de suma pe care vrei să o depui în contul tău. Platforma Favbet te va redirecționa către site-urilor acestor portofele electronice, urmând ca mai apoi să confirmi tranzacția.

Depunerea minimă în toate cele 3 cazuri este de 20 RON. Pentru a putea să îți retragi câștigurile, ai la dispoziție tot aceste 3 metode. În mod normal, transferurile prin Skrill/Neteller nu durează mai mult de 24 de ore, iar cele prin card bancar maximum 2-3 zile.

Trebuie să fii foarte atent însă, deoarece retragerea se poate efectua doar prin modalitatea prin care ai depus. Spre exemplu, nu poți alimenta contul prin Skrill și apoi să încerci să îți retragi câștigurile prin card bancar.

 

Bonus de Bun Venit Favbet

După cum spuneam, bonusul de bun venit atât la sport, cât și la cazino este unul foarte atractiv. Ai ocazia să câștigi dublul primei sume depuse, până la 1000 RON. Pentru a te putea bucura de această ofertă, trebuie în primul rând să depui minim 20 RON și să accepți bonusul.

Următorul pas este creditarea sumei bonus ce trebuie rulată în maximum 15 zile. Fondurile pot fi retrase doar după ce bonusul a fost rulat de 30 ori, pe o cotă de minimum 1.50. Această ofertă se acordă doar dacă depunerea a fost realizată în maximum 30 de zile de la înregistrarea pe favbet.ro.

Nu în ultimul rând, după prima depunere vei primi și un pariu fără risc, de maximum 100 de RON. În cazul acestuia, rulajul trebuie efectuat o singură dată, pe o cotă de minimum 1.50, în maximum 7 zile.

 

Ofertele de pariere pe sport

Favbet oferă pe platforma sa, o secțiune sportivă, una live, una pentru sporturi virtuale, cazino, cazino live și loto. În cazul sporturilor virtuale vorbim de meciuri imaginare ce simulează jocurile pe console. Nu sunt disponibile pariuri pentru evenimente de divertisment sau politică.

În prezent, Favbet deține piețe de pariere pentru: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, schi alpin, tenis de masă, rugby, biatlon, volei, darts, baseball, box, Formula 1, crichet și MMA.

Printre cele mai importante promoții și bonusuri ale platformei Favbet se numără Happy Hour și Pariu Șansă. În cadrul Happy Hour, se califică biletele plasate sâmbăta și duminica în intervalul orar 15-18. Ai nevoie de 7 sau 8 evenimente pe bilet, cu o cotă minimă a fiecăruia de 1.50 și o miză minimă de 20 de RON. În cazul în care biletul este câștigător, suma încasată va fi suplimentată cu 30%, iar dacă un singur eveniment este pierzător, în contul tău se va credita un pariu fără risc.

Pariul Șansă îți oferă posibilitatea de a obține 15% din valoarea câștigului total, dacă un singur eveniment este pierzător. Pentru a te putea încadra la această promoție, trebuie să plasezi minimum 11 evenimente de cotă 1.30 pe același bilet.

Platforma Favbet este una ușor de înțeles, plăcută ochiului. Acest operator online reprezintă o alternativă bună pentru pariorii din România care își doresc să încerce un nume nou pe piață. Bonusurile și promoțiile sunt atractive, iar cu puțin noroc te poți bucura de câștiguri impresionante.

 

Citeşte mai mult