100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Betfair iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Pariorii din România au în lista preferințelor casa de pariuri Betfair. Oferta lor sportivă este una variată, iar platforma de betting exchange a atras și mai mulți clienți. Betfair este un operator online care dispune de două platforme online, una pentru pariere, iar cealaltă pentru exchange.

În anul 2000, compania a apărut pe piață și a oferit pariorilor oportunitatea de a miza pe mai mult de 20 de sporturi disponibile. În momentul de față, operatorul online Betfair funcționează complet legal, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de noroc.

Următoarele rânduri vor conține informații despre cele două aplicații de mobil pe care utilizatorii de iOS le au disponibile în magazinul digital App Store.

 

Betfair pune la dispoziție două aplicații

În acest moment, Betfair oferă utilizatorilor două aplicații mobile pentru iOS. Una dintre ele este destinată platformei de exchange, unică în domeniul pariurilor sportive din România. În cadrul ei, poți miza pe modificările de cote sau poți paria chiar împotriva altor pariori.

Cea de-a doua, care este evident mai utilizată, este destinată pariurilor sportive. Betfair optează pentru o paletă de culori bazată pe nuanțe de gri, galben și alb. În partea superioară a aplicației ai la dispoziție opțiuni pentru înregistrare, conectare sau vizualizarea biletului.

Betfair, PariuriOnline.tv

Apoi, îți sunt prezentate sporturile disponibile pentru pariere, ofertele active, cât și principala ofertă pre-meci și live.

 

Meniul principal plasat în partea inferioară

În partea de jos a aplicației sunt disponibile butoane pentru ruletă și cazino. De asemenea, ai la dispoziție informații despre funcția cash-out și butonul „Acasă” care te redirecționează către pagina principală.

Cel mai important este butonul „Meniu” care îți oferă toate opțiunile de care ai nevoie. Aici poți accesa evenimentele live, promoțiile, cât și oferta completă a tuturor sporturilor. În partea de jos este disponibilă secțiunea „Ajutor și asistență” ce conține următoarele opțiuni:

  • Întrebări frecvente
  • Contactați-ne
  • Jocuri de noroc responsabile
  • Gordon Moody.

Această ultimă opțiune este una foarte interesantă, ce merită menționată. Este un ajutor online oferit în parteneriat cu Betfair pentru amatorii jocurilor de noroc ce au probleme. În cadrul ei se oferă sfaturi practice gratuite și sprijin emoțional pentru cei care luptă cu dependența.

Betfair, PariuriOnline.tv

În concluzie, Betfair reprezintă una dintre cele mai bune alegeri de pe piața pariurilor sportive din România, atunci când vine vorba de aplicația mobilă. Acest operator online oferă o experiență completă utilizatorilor săi.

 

Mai mult

Recenzie Betfair România
Cum îți deschizi cont la Betfair

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot