100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Unibet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Unibet se numără de ani buni printre operatorii online de top licențiați în țara noastră de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Compania are o experiență vastă pe piața jocurilor de noroc, începând să activeze încă din anul 1997. De-a lungul timpului, această casă de pariuri a adunat un număr impresionant de angajați, ce asigură zilnic o experiență plăcută pentru pariori. În prezent, la Unibet lucrează peste 1000 de oameni.

Dacă te decizi să pariezi online la Unibet, ai la dispoziție fie site-ul online, fie aplicația de mobil disponibilă pe Android și iOS. În cele ce urmează vom discuta de versiunea de pe iOS. În momentul în care accesezi aplicația ești întâmpinat de un formular de înregistrare. Va trebui să furnizezi toate datele tale de identificare și poți opta pentru activarea bonusului de bun venit.

 

Platformă plăcută ochiului

Aplicația se concentrează pe culorile verde și alb. Sunt două culori ce se combină excelent, asigurând pariorului o experiență cât mai plăcută. În partea de jos întâlnim 5 categorii. Prima este reprezentată de butonul „Start”. Aceasta practic ne oferă o imagine de ansamblu asupra platformei și a ofertei disponibile.

unibet, PariuriOnline.tv

În continuare avem la dispoziție butonul „Live”, unde evident putem urmări și miza pe evenimentele aflate în desfășurare. Al treilea buton este dedicat pariurilor tale active, iar cel de-al 4-lea istoricului de pariuri. Cel de-al 5-lea buton este intitulat „Meniu”, iar prin apăsarea lui accesăm mai multe opțiuni.

Este vorba despre secțiunea bonusurilor și a promoțiilor, de setările contului, de programul „Joc responsabil”, de statistici & scoruri live, blog și nu în ultimul rând de secțiunea în care poți obține ajutor și informații. De asemenea, tot în cadrul meniului poți fi redirecționat către aplicațiile de cazino și poker.

unibet, PariuriOnline.tv

 

Aplicația Unibet, recomandată pentru pariori

Per total, aplicația Unibet pentru iOS este una pe care pariurionline.tv o recomandă. Categoriile sunt bine structurate, platforma are un aspect plăcut, iar erorile sunt destul de rar întâlnite. Înregistrarea și autentificarea sunt două procese facile, ele fiind la un singur click distanță în colțul din dreapta sus al aplicației.

În concluzie, dacă îți dorești să pariezi pre-meci sau live de pe dispozitivele personale ce au un sistem de operare iOS, Unibet este cu siguranță o alegere inspirată. Platforma oferă informații lizibile și un meniu ușor de parcurs de către toți utilizatorii.

 

Mai mult

Recenzie Unibet România
Cum îți deschizi cont la Unibet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot