100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Fortuna iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Fortuna este un nume ce se află pe buzele tuturor pariorilor români. Compania a preluat celebra casă de pariuri stradală Publicbet și a realizat un rebranding total, înlocuind culoarea portocalie cu cea galbenă. Dezvoltarea sferei pariurilor sportive a determinat acest operator să realizeze o trecere în online. Astfel a luat naștere platforma și aplicația mobilă eFortuna.

Bineînțeles, Fortuna nu a renunțat la locațiile stradale care atrag zilnic zeci de mii de pariori în agenții întinse pe tot teritoriul României. Dacă vrei însă să pariezi de oriunde pe dispozitivele tale mobile ce au un sistem de operare iOS, pariurionline.tv îți prezintă o recenzie a aplicației.

 

Galbenul – identitatea Fortuna

Imediat ce vei accesa aplicația Fortuna pe iOS, vei putea observa faptul că galbenul este o culoare reprezentativă pentru acest operator online. Această culoare se îmbină perfect cu griul de pe fundal. Numele butoanelor și a acțiunilor pe care le poți face sunt scrise cu alb, ceea ce oferă o lizibilitate majoră.

Pe prima pagină, respectiv „Acasă” ai detaliate pariurile live, cele mai frecvent pariate meciuri și competițiile de top. Lângă acest buton ai la dispoziție cel de „Live” acolo unde sunt afișate evenimentele în desfășurare pe care poți miza.

Acestea sunt urmate de butonul „Sport” unde sunt afișate toate sporturile și evenimentele pe care poți plasa pariurile dorite. Lângă acesta se află butonul „Bilete” unde poți vizualiza istoricul pariurilor tale și ultimul buton este cel de „Jocuri”. Acesta te redirecționează către descărcarea aplicației pentru cazino.

 

Ușor de navigat de către toți utilizatorii

Aplicația mobilă pentru iOS Fortuna este foarte simplă de utilizat de către toți utilizatorii. Ai la dispoziție butoane pentru orice acțiune, inclusiv conectarea sau căutarea unor anumite meciuri. Butonul din dreapta sus are o iconiță simplă ce îți oferă posibilitatea de a te conecta sau înregistra.

După ce te-ai conectat la contul tău sau ți-ai creat unul, poți începe să pariezi și să navighezi printre ofertele disponibile. Meniul este disponibil pentru toți cei care descarcă aplicație, cu sau fără cont, însă parierea nu este posibilă decât dacă dispui de unul. Practic poți descoperi anterior cu ce oferte te întâmpină Fortuna înainte de a-ți crea un cont.

Aplicația Fortuna este foarte ușor de parcurs, are un meniu clar explicat și îți oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a paria.

 

Mai mult

Recenzie Fortuna România
Cum îți deschizi cont la Fortuna

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot