100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Netbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Netbet operează legal în domeniul pariurilor sportive din România, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, valabilă până în anul 2026. Compania a intrat pe piața din România acum mai bine de 7 ani, iar de atunci se clasează an de an în topul preferințelor pariorilor de la noi din țară.

Atât pe parte de pariuri sportive, cât și cazino, Netbet are o ofertă atractivă și un Bonus de Bun Venit excelent. În momentul de față ai două opțiuni dacă te decizi să pariezi online la Netbet. Fie accesezi site-ul online, fie descarci aplicația mobilă disponibilă pe Android și iOS. În cele ce urmează, pariurionline.tv îți prezintă principalele caracteristici ale aplicației de pe iOS.

 

Netbet prezintă un meniu ușor de utilizat

Meniul aplicației iOS este unul foarte simplu, cu opțiuni clare. În partea de sus ai la dispoziție butonul verde „Conectare” unde fie te poți conecta la contul deja existent, fie poți parcurge procesul de înregistrare. Acesta din urmă este unul simplu și se efectuează cu ajutorul unui e-mail și a unei parole. În cele din urmă, vei furniza datele tale personale.

După ce ți-ai creat cu succes contul online la Netbet poți naviga liniștit în aplicație. Tema este una prietenoasă și se bazează pe mai multe nuanțe de gri. În ceea ce privește informațiile, vei găsi culorile alb, negru și verde. În partea de jos a aplicației ai la dispoziție mai multe opțiuni. Este vorba despre secțiunea „Sport”, acolo unde poți accesa oferta completă și promoțiile disponibilă.

În continuare vei putea observa secțiunea „Bilet de pariuri”, unde sunt disponibile alegerile tale. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a accesa butonul „Pariuri live” prin intermediul căruia poți vedea oferta evenimentelor în desfășurare și poți paria live.

 

Aplicație bine optimizată

Pariurionline.tv a testat pentru tine aplicația Netbet pentru iOS și îți putem spune că nu există erori importante care să îți îngreuneze experiența.

Această aplicație este o alegere inspirată, dacă vrei să mizezi de pe dispozitivele mobile, în primul rând datorită temei și culorilor bine alese, iar în al doilea rând mulțumită meniului concis și ușor de navigat.

 

Mai mult

Recenzie Netbet România
Cum îți deschizi cont la Netbet

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
4/5
1 vot