100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Mozzart iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Mozzart este o casă de pariuri foarte cunoscută printre pariorii români. Operatorul dispune atât de agenții stradale, cât și de platforma online urmată de aplicația mobilă disponibilă pe iOS – despre care vom vorbi în următorul articol. Casa de pariuri Mozzart funcționează legal, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Altfel spus, dacă îți dorești să plasezi următoarele pariuri aici, poți sta liniștit deoarece tranzacțiile se efectuează în siguranță.

Pariurionline.tv îți prezintă în continuare principalele caracteristici ale aplicației de mobil, pe care o poți descărca gratuit de pe App Store. Aceasta îți oferă ocazia de a plasa pariuri de oriunde te-ai afla, doar cu o conexiune la internet!

 

Bleumarinul liniștitor de la Mozzart!

Interfața aplicației se bazează pe bleumarin, o culoare liniștitoare, care te lasă să gândești relaxat următorul pariu pe care să îl plasezi. Logo-ul galben se combină perfect cu albastrul-bleumarin și oferă utilizatorilor o experiență perfectă.

Pagina principală prezintă toate operațiunile pe care le poți face. În partea de sus ai iconița disponibilă pentru înregistrare sau conectare, iar mai jos ai la dispoziție următoarele secțiuni: pariuri live, pariuri sportive, loto, Lucky 6, Grecia Tombo, jocuri virtuale.

După aceste secțiuni bine evidențiate, ai o listă și cu alte sectoare. Este vorba despre:

  • Rezultate Sportive
  • Bilet la agentie
  • Status bilet
  • Suport clienți
  • Condiții de utilizare și protecția datelor.

 

Totul este dispus sub formă de iconițe

Aplicația Mozzart se bazează pe iconițe și nu pe cuvinte ale mai multor categorii. Spre exemplu, dacă vei opta pentru pariurile live, poți vedea cum sporturile sunt delimitate de obiectul principal folosit. La fotbal este o minge de fotbal, la tenis una de tenis, la baschet una corespunzătoare și așa mai departe.

Informațiile de acest tip sunt lizibile și foarte ușor de accesat. În locul cuvintelor care pot fi înghesuite, Mozzart se concentrează pe ceva succint.

În ceea ce privește pariurile sportive, acestea merg pe aceeași caracteristică, doar că în partea de jos poți selecta ce meciuri să fie afișate, intervalul orar sau intervalul zilelor.

Orice secțiune ai accesa, Mozzart îți oferă ocazia de a te loga oricând. Practic, atunci când apeși pe oricare dintre secțiunile disponibile, ai în dreapta sus butonul de logare, în vederea înregistrării și plasării pariurilor.

Concluzionând, aplicația de la Mozzart este una facilă și foarte rapid de parcurs. Totul îți este pus la vedere și nu este necesar să intri pe alte secțiuni pentru a putea descoperi întreaga ofertă.

 

Mai mult

Recenzie Mozzart România
Cum îți deschizi un cont la Mozzart

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot