100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Betano iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Betano reprezintă unul din cei mai importanți operatori online de pariuri din România. Compania a crescut foarte mult în ultimii ani și și-a atras foarte mulți clienți prin intermediul ofertei bogate, a promoțiilor constante și a unei aplicații de mobil iOS bine optimizată. Parteneriatele cu echipele și sportivii din România au contribuit și ele la această ascensiune. În cele ce urmează, pariurionline.tv vă prezintă cele mai importante aspecte ale aplicației de mobil Betano iOS.

Interfață user-friendly

Aspectul vizual este unul foarte important, atunci când accesezi o aplicație mobilă. Betano excelează la acest capitol, prezentând o paletă de culori prietenoasă pentru ochiul uman. Portocaliul, culoarea pe care Betano se bazează, nu este una obositoare pentru utilizator. Fonturile sunt și ele bine alese, exprimând clar toate informațiile. Numele sporturilor pe care poți paria se remarcă prin utilizarea majusculelor. De asemenea, competiția este scrisă cu un alb ce tinde spre gri, în timp ce numele echipelor și a sportivilor sunt redactate cu un alb mult mai clar.

Meniu ușor de utilizat

În momentul în care te-ai autentificat, vei fi întâmpinat chiar de oferta de pariuri disponibilă. În colțul din dreapta sus poți vedea soldul disponibil și o iconiță ce înfățișează utilizatorul. Atunci când apeși pe acea iconiță îți poți accesa contul, cu istoricul depunerilor, al retragerilor și al pariurilor. De aici poți efectua depuneri sau retrageri, îți poți citi mesajele și poți vedea lista promoțiilor active sau expirate.

Betano a decis să introducă funcția BetFriends, menită să apropie utilizatorii. Cu ajutorul unui link generat de aplicație îți poți crea o listă de prieteni, le poți arăta pronosticurile tale și poți plasa aceleași pariuri ca și ei. Tot în secțiunea ”Contul meu” ai disponibilă și opțiunea de contact. Aici poți lua legătura cu un operator Betano pentru diferite solicitări sau poți cere un pariu special.

Depunerea fondurilor se poate efectua chiar și mai ușor. În momentul în care deschizi aplicația, în colțul sus din stânga este disponibil un buton verde, pe care scrie ”Depunere”. În timpul evenimentelor, pariurile se actualizează în timp real, cu o bară de culoare verde în cazul câștigului și una de culoare roșie în cazul pierderii.

Există și o opțiune de căutare, cu ajutorul căreia poți găsi evenimentul sau competiția preferată, jocuri de cazino, jocuri virtuale sau loterii. 

Mai mult

Recenzie Betano România
Cum îți deschizi un cont la Betano România

PARTENERII NOȘTRI

  • 100% Bonus de bun venit până la €300
  • 100% până la 1000 RON la prima depunere
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
  • Bonus multiplu de până la 100%
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
  • Pariu gratuit de 500 RON fără risc
100% Bonus de bun venit până la €300! PARIAZA
100% Bonus de bun venit până la €300!
PARIAZA