100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Pokerstars Sports România

4.8/5
Plusuri
  • Este un operator cu experiență și un istoric bogat
  • Seriozitate și siguranță
Minusuri
  • O interfață a site-ului greu de înțeles și de utilizat

Pokerstars reprezintă o platformă lansată la începutul anilor 2000, mai exact în anul 2001. Compania a avut o ascensiune fulminantă în domeniu și a ajuns în doar câțiva ani numărul 1 mondial. Evident, după cum recomandă și numele, acest operator s-a făcut remarcat prin jocul de poker, adunând pe parcursul turneelor sute de mii de jucători.

Începând cu anul 2014, Pokerstars a intrat sub tutela companiei Amaya, după o afacere ce s-a ridicat la fabuloasa sumă de 4.9 miliarde de dolari. În anul 2015, conducerea companiei a decis să intre și pe piața pariurilor sportive, lansând platforma online BetStars.

Până în acel moment, Pokerstars se concentra 100% pe jocuri de poker și cazino. Inițial, noua platformă de pariuri sportive a fost lansată doar în Marea Britanie, însă mai apoi s-a realizat o adopție în majoritatea Europei.

În România, Pokerstars operează perfect legal, cu o licență emisă de către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc (ONJN), valabilă până în 31 August 2026. Din acest punct de vedere, nu trebuie să îți faci probleme, iar pariurionline.tv îți prezintă în continuare toate detaliile în cazul în care te decizi să pariezi la Pokerstars.

Pokerstars Sports, pariurionline.tv

 

Cum îți deschizi cont la Pokerstars Sports

Pentru a-ți deschide un cont online la PokerstarsSports trebuie să accesezi site-ul oficial, acolo unde găsești butonul „Înregistrează-te”. La primul pas este necesară selectarea țării de reședință, e-mailul, numele de utilizator și parola contului. În continuare, va trebui să îți dai acordul sau nu în cazul notificărilor și al știrilor. Ultimul pas este acela de a confirma vârsta minimă legală de a paria în România – 18 ani.

După cum poți vedea, procesul de înregistrare la PokerstarsSports este chiar unul facil.

 

Depuneri și retrageri

PokerstarsSports reprezintă un operator online cu opțiuni variate pentru depuneri și retrageri. Una din cele mai comune metode printre pariorii români este aceea a cardului de credit/debit. Procesul este unul ușor, casa de pariuri având nevoie de următoarele date din partea ta: numele deținătorului cardului, codul de 16 cifre de pe fața cardului, data expirării cardului și codul CVV.

Utilizatorii au ocazia să își alimenteze contul prin intermediul Apple Pay. Pentru cei care dețin portofele electronice, trebuie să știe că au la dispoziție metodele Skrill, Neteller și Paysafe. În cazul acestora, tot ce trebuie să faci este să îți conectezi datele portofelului cu cele ale contului Pokerstars și să aprobi tranzacția.

Nu în ultimul rând, îți poți alimenta contul online prin intermediul transferului bancar. În cazul acestei metode, singurul impediment ar fi timpul mai îndelungat de așteptare pentru alimentarea contului. Tocmai de aceea, majoritatea utilizatorilor din România optează pentru card sau portofel electronic, deoarece depunerea este efectuată instant.

Metodele prezentate mai sus (cu excepția cardurilor Mastercard și Maestro, a transferului bancar local și a Paysafe) sunt disponibile și pentru efectuarea unei retrageri. Mare atenție însă, deoarece ai nevoie de un cont verificat pentru a putea solicita o retragere.

 

Bonus de bun venit Pokerstars Sports

Pe partea de bonusuri, Pokerstars stă destul de bine, însă nu și în ceea ce privește crearea unui cont nou. Momentan, la timpul redactării acestei recenzii Pokerstars Sports nu oferă un bonus de bun venit.

În trecut, au fost acordate astfel de pachete, așadar e posibil ca oricând promoția să revină. Totuși, operatorul online oferă ocazional diferite promoții valabile pentru secțiunea de pariuri sportive. Este evident de ce nu se pune un accent atât de mare pe oferta sportivă, în condițiile în care compania și-a câștigat notorietate prin intermediul pokerului și a jocurilor de cazino.

 

Ofertele de pariere pe sport

pokerstarssports

Surprinzător sau nu, la Pokerstars poți găsi destul de multe sporturi în ofertă. Sunt disponibile alegeri comune precum fotbal, tenis sau baschet. Pe lângă acestea însă, clienții au la dispoziție oferte de pariere pentru badminton, baseball, box, ciclism, crichet, darts, floorball, fotbal american, futsal, golf, handbal, hochei, MMA, rugby, snooker, sporturi cu motor, tenis de masă și volei.

Mai mult decât atât, amatorii de eSports au la dispoziție competiții din jocuri celebre precum CS-GO, Rainbow Six, League of Legends, DOTA 2 sau King of Glory. Oferta PokerstarsSports include și câteva pariuri nonconformiste precum curse de cai sau jocuri galice.

Evenimentele politice sau cele media sunt și ele prezente în oferta de pariere PokerstarsSports. Spre exemplu, la acest operator online poți miza pe alegeri prezidențiale sau concursuri celebre de pe mapamond precum Eurovision sau Big Brother.

Clienții Pokerstars au la dispoziție pariuri pre meci, pariuri live, cât și pariuri antepost. Mai mult decât atât, ai ocazia să te retragi oricând dintr-un pariu prin intermediul funcției cash-out. Există chiar și o aplicație mobilă pe partea de pariuri sportive, disponibilă momentan doar pe iOS.

Acest operator online permite însă parierea de pe desktop, direct din aplicația destinată pokerului. Evident, platforma este puțin mai complicată și poate părea dificil de navigat pentru clienții noi.

 

Serviciu clienți

PokerstarsSports oferă un serviciu de relații cu clienții destul de profesionist. În cazul în care ai neclarități sau întâmpini diferite probleme, poți lua legătura cu un operator prin intermediul unui mesaj, a unui apel sau al e-mailului. La finalul zilei, Pokerstars nu reprezintă o alegere de top pe parte de pariuri sportive. Totuși, există foarte mulți amatori ai jocurilor de noroc în România care au avut o experiență plăcută cu acest operator, pe parte de poker. Este așadar, perfect normal ca ei să testeze și oferta sportivă, în condițiile în care sunt mulțumiți de serviciile Pokerstars.

 

Citeşte mai mult