100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie 888Sport România

5/5
Plusuri
  • Piețe de pariere pe handicap asiatic și total goluri asiatice
  • Cote foarte bune
  • Promoții constante pentru clienți
Minusuri
  • Ofertă modestă pentru pariuri live pe cartonașe
  • Nu se acordă bonus la bilete multiple

Deși în România a intrat destul de recent, 888Sport reprezintă un nume cu experiență pe piața jocurilor de noroc. 888 Holdings a luat naștere în anul 1997, unul revoluționar pentru acest domeniu. De-a lungul timpului, acest operator online a excelat atât cu platforma de poker, cât și cu cea sportivă.

În 1997, 888 Holdings a ieșit pe piață cu 888casino, în 2002 a propus platforma 888poker, iar în 2008 a luat naștere 888Sport. În prezent, această casă de pariuri operează legal pe teritoriul României cu o licență activă emisă de ONJN (Oficiul Național al Jocurilor de Noroc).

Pariurionline.tv îți prezintă în cele ce urmează toate informațiile necesare despre această casă de pariuri.

 

Cum îți deschizi cont la 888Sport

Pentru a-ți deschide un cont online la 888Sport trebuie să accesezi fie platforma online, fie aplicația mobilă. Ai la dispoziție butonul ”Înscrie-te acum”, care prin accesarea lui te duce către un formular ușor de parcurs.

888sport, pariurionline.tv

Într-o primă fază vei avea nevoie de nume și prenume, e-mail și CNP. Apoi va trebui să introduci toate datele de identificare. Procesul de verificare KYC este unul absolut necesar, deoarece fără el nu îți vei putea retrage fondurile. Nu uita să îți verific contul, deoarece casa de pariuri are nevoie să confirme identitatea ta. Pentru a putea folosi contul, va trebui să ai vârsta minimă de 18 ani, confirmată de CNP-ul tău.

 

Depuneri și retrageri

În cazul depunerilor la 888Sport, procesul este unul la fel de simplu. Ai la dispoziție opțiunea Casierie, acolo unde sunt prezentate mai multe metode de depunere. Acest operator online îți permite să îți alimentezi contul prin: card de credit/debit, Paysafecard, Skrill, Neteller, transfer bancar.

Cei care doresc să depună cu ajutorul cardului, trebuie să aibă unul emis de Visa sau Mastercard. După ce ai selectat această metodă de plată, trebuie să introduci numărul cardului, numele titularului, data expirării cardului și codul CVV. Depunerea minimă pentru utilizarea cardului de credit/debit este de 40 RON și se efectuează instant.

Continuăm cu Paysafecard, o metodă destul de populară. În momentul în care selectezi această metodă vei fi redirecționat către pagina furnizorului, acolo unde va trebui să introduci datele și mai apoi și să aprobi tranzacția. Limita minimă este aceeași cu cea a cardului bancar, respectiv 40 RON.

Procesul este asemănător și pentru cei care aleg metoda Skrill / Neteller. Tot ce trebuie să faci după alegerea ei este să completezi datele contului tău și să aprobi tranzacția. Limita minimă este la fel, 40 RON.

Nu în ultimul rând, avem transferul bancar, o metodă ce își pierde din popularitate printre pariorii români. Depunerea minimă este de 40 RON, însă în acest caz timpul de tranzacționare poate ajunge și la 4-5 zile.

Toate aceste metode se pot utiliza și la retragere, o opțiune ce se găsește tot în secțiunea Casierie – sub numele de ”Încasare”. După ce ai selectat această opțiune, trebuie să introduci suma dorită și să alegi metoda de plată.

În cazul transferului bancar este nevoie de detaliile tale bancare, iar în cazul Skrill / Neteller trebuie să introduci adresa de e-mail atașată contului.

 

Bonus de Bun Venit 888Sport

În acest moment, 888Sport oferă un bonus de bun venit de 100% la prima depunere, în limita a 500 RON. Acestei sume de bani li se alătură și 40 de Rotiri Gratuite la cazino. Depunerea minimă pentru a putea benficia de dublul primei sume este de 20 RON.

Cum se acorda acest bonus? Ei bine, prima sumă depusă trebuie pariată de minim 2 ori, pe o cotă de la 1.60 în sus. Apoi bonusul va fi creditat automat în contul clientului, după efectuarea pariurilor eligibile. Atenție mare, deoarece nu se iau în considerare pariurile anulate, cele cu funcția cash-out sau cele provenite dintr-un Freebet.

Mai mult decât atât, dacă efectuezi prima depunere prin Skrill, Neteller sau Paysafecard, contul nu este eligibil pentru bonus de Bun Venit.

În cazul rulajului, suma bonus trebuie pariată de 8 ori în maxim 60 de zile, cote de minim 1.60.

 

Ofertele de pariere pe sport

888Sport se află în topul operatorilor online de pariuri din România, atunci când vine vorba de cotele pe fotbal. Evident acesta este sportul rege și este pe primul loc printre pariorii români. Duelurile din Liga 1 sau din campionatele de top ale Europei beneficiază de diferite promoții cu cote mărite. Piețele sunt și ele variate, de la soliști, la goluri, marcatori sau pariuri speciale.

888sport, pariurionline.tv

Fotbalul nu reprezintă însă singura opțiune. În prezent, la 888Sport poția paria pe tenis, baschet, fotbal american, hochei pe gheață, badminton, bandy, baseball, box, ciclism, cricket, darts, floorball, Formula 1, futsal, golf, hochei pe iarbă, netball, snooker, sporturi cu motor, sporturi de iarnă, surfin, tenis de masă, MMA, volei, șah și chiar pro wrestling (WWE).

Amatorii jocurilor electronice au la dispozitie foarte multe piețe de pariere pentru competiții importante din CS:GO, Call of Duty, League of Legends sau Valorant.

Sfera sportivă nu este singura care îți poate aduce un profit la 888Sport. Acest operator online oferă opțiuni pentru evenimente importante din politică, precum alegeri prezidențiale de pe mapamond, alegeri parlamentare sau legi & referendumuri.

După cum spuneam, 888Sport este un operator online cu promoții constante pentru clienții săi. Super 8 reprezintă una din ele, cu ajutorul cărora pariorii pot câștiga 10.000 RON cash și un pariu gratuit garantat de 5 RON. În fiecare weekend, clienții trebuie să efectueze 8 predicții din etapa de Premier League.

În momentul în care câștigi un pariu de cotă minim 5.00, cu o miză ce pornește de la 50 RON, poți primi un pariu gratuit în valoare de 25 RON. Această promoție este valabilă o singură dată pe zi, iar freebet-ul creditat are o perioadă de valabilitate de 7 zile.

Iubitorii fotbalului și al baschetului au opțiunea să formeze noi pariuri, cu promoția ”Creează-ți Pariul”. Nu în ultimul rând, competițiile și duelurile importante pot aduce după ele cote mult mărite.

În concluzie, 888Sport reprezintă o alegere inspirată, atunci când vorbim de piața pariurilor sportive din România.

 

Mai mult