100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Superbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Superbet este una din cele mai populare case de pariuri din România. Locațiile offline au atras mii de pariori anual. O parte din ei au decis să facă trecerea și online, odată cu lansarea aplicației mobile. Aceasta este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, iar în cele ce urmează pariurionline.tv îți prezintă detaliile aplicației de pe iOS.

 

Pariază de oriunde cu aplicația mobilă Superbet

Aplicația poate fi găsită pe App Store, având un ”S” de culoare albă pe un fundal roșu caracteristic drept pictogramă. Meniul este unul ușor de utilizat, iar în partea de jos ai la dispoziție 5 butoane:

  • Acasă
  • Live
  • Sporturi
  • Bilete
  • Jocuri

Primul buton te redirecționează către meniul principal, acolo unde găsești informații legate de diferite oferte precum SuperSpin sau SuperProno. Cel de-al doilea este destinat ofertei live, iar cel de-al treilea pariurilor pre meci. În cazul butonului ”bilete” îți poți accesa lista pariurilor tale active pregătite sau finalizate. Nu în ultimul rând, prin apăsarea butonului ”jocuri” ești redirecționat către secțiunea de cazino.

În partea de sus ai la dispoziție în colțul din dreapta o secțiune de scanare a codurilor biletelor și o pictogramă cu numele tău, cu ajutorul căreia îți poți accesa toate detaliile. Sub cele două opțiuni se regăsește balanța contului.

 

SuperSocial – o platformă destinată pariorilor

Superbet a decis să introducă această platformă denumită SuperSocial – una menită să apropie clienții casei de pariuri. Cu ajutorul SuperSocial ai ocazia să îți postezi pariurile plasate, să îți creezi o listă de prieteni și să faci schimb cu alți pariori de like-uri sau comentarii.

Personalitățile importante ce colaborează cu acest operator online (spre exemplu Ilie Dumitrescu) postează constant diferite pronosticuri pe SuperSocial. Nu ești obligat să îți faci publice pronosticurile, fiind o secțiune strict opțională.

Cu ajutorul aplicației mobile Superbet ai ocazia să urmărești sute de evenimente sportive în direct. Evenimente de pe mapamond din fotbal, tenis, baschet și nu numai sunt transmise în direct pe aplicația de iOS. Mai mult decât atât, toate evenimentele live au la dispoziție un chat acolo unde utilizatorii se pot consulta reciproc. Aplicația mobilă Superbet este una utilă, cu o interfață user-friendly ce îți permite să pariezi de oriunde pe evenimentele favorite.

 

Mai mult

Recenzie Superbet România
Cum îți deschizi un cont la Superbet România

Autor
Oana Matu
Numele meu este Oana și lucrez ca și content writer & social media manager din anul 2015. Cu o experiență de peste 6 ani în domeniu, pe site-ul pariurionline.tv asigur partea de conținut din sfera pariurilor sportive.
Evaluarea articolului
5/5
1 vot