100% Bonus de bun venit până la €300
PARIAZA

Recenzie Aplicație Sportingbet iOS

Ios App, PariuriOnline TV

Sportingbet este una din cele mai experimentate case de pariuri licențiate de către ONJN în România. Compania a fost fondată în anul 1997, așadar observăm faptul că vorbim despre un operator cu o experiență de peste 20 de ani. Bonusul de bun venit destul de generos, platforma bine optimizată și transmisiunile live au făcut din Sportingbet una din prioritățile pariorilor din România.

În momentul de față, dacă vrei să îți deschizi un cont nou la Sportingbet, ai la dispoziție fie site-ul online, fie aplicația mobilă. În cele ce urmează, vom vorbi pe larg despre aplicația disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare iOS.

Albastrul este culoarea predominantă

Culorile aplicației sunt excelent alese, fiind concentrate asupra unui albastru deschis ce oferă lizibilitate tuturor informațiilor. Întâlnim mai multe nuanțe de albastru, alături de un fundal alb și fonturi gri. În partea de sus a aplicației, lângă logo-ul Sportingbet ai la dispoziție două butoane pentru autentificare și înregistrare.

sportingbet, pariurionline.tv

Urmează lista evenimentelor și a sporturilor disponibile și o imagine de ansamblu asupra partidelor live. De asemenea, în partea superioară a aplicației rulează reclame cu promoțiile active.

Meniul din partea de jos

În partea inferioară a aplicației, pe un fundal albastru putem remarca 5 butoane. Primul este destinat meniului, acolo unde se pot accesa chiar opțiunile din partea superioară a aplicației. În continuare, avem un buton de live ce este urmat de butonul „Talon de pariuri”. Această secțiune este dedicată evident pariurilor tale.

Poți trece mai departe la butonul „Pariuri”, doar în cazul în care ești autentificat pe aplicația. Nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a accesa secțiunea „Sloturi” care te redirecționează către cazinoul online Sportingbet.

În concluzie, aplicația Sportingbet este un exemplu concret de „Așa da!”. Platforma are un aspect vizual plăcut, iar culorile sunt alese în așa fel încât să nu deranjeze și să nu obosească ochii. De asemenea, categoriile sunt bine delimitate, iar pariorul poate accesa instant biletele sale fără a fi nevoie să mai caute și alte subcategorii.

Evenimentele live ocupă un loc binemeritat în mijlocul ecranului, acestea fiind vizibile în vederea plasării pariurilor în doar câteva secunde. 

Mai mult

Recenzie Sportingbet România
Cum îți deschizi cont la Sportingbet România

PARTENERII NOȘTRI

  • 100% Bonus de bun venit până la €300
  • 100% până la 1000 RON la prima depunere
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 300 RON
  • Bonus multiplu de până la 100%
  • 100% Bonus de Bun Venit până la 500 RON
  • Pariu gratuit de 500 RON fără risc
100% Bonus de bun venit până la €300! PARIAZA
100% Bonus de bun venit până la €300!
PARIAZA